No 42 - ШКОЛСКО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 15.09.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 125
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 97
  • Свободни места за жени: 28
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

УЧИЛИЩЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

За повечето хора най-хубавите спомени са свързани с ученическите години. Освен с придобитите необходими и не толкова познания, те са ни дали много приятелства и първите любовни трепети. Първото ни парти след лятната ваканция съвпада с първия учебен ден и това ни изкуши да изберем тази тема. Както винаги ще съберем около 200 готини и необвързани мъже и жени, с много игри, музика и танци ще се забавляваме и ще се запознаваме.
Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 200 необвързани на средна възраст 36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ето част от забавленията, които те очакват:
Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман с написана дума и ще трябва да намериш същия у някого от другия пол, за да изпиете по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ще получиш и гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Горещи Срещи: През цялата вечер ще организираме Бързи Срещи - 3 мъже и 3 жени за по 3 минути всеки с всеки, като ние избираме участниците измежду всички желаещи.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
По време на партито можеш да си купиш билет за Бързи Срещи с 20% отстъпка.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
КОГА: 15-ти септември (четвъртък) от 20 ч.
КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6
ДРЕСКОД:
Черно/тъмносиньо и бяло.
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва, защото допринася за създаването на специфична парти атмосфера и настроение. Стимулираме дрескода чрез по-ниската цена на билетите за тези, които са го спазили.
БИЛЕТ:
10 лв. - при спазен дрескод
- 15 лв. - без спазен дрескод
!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова ще допускаме само гости с предварителна регистрация.
Поради големия интерес и за да дадем възможност на повече нови необвързани да посетят нашите партита, се наложи да ограничим регистрациите за участие в парти до максимум 5 за последните 12 месеца.

 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей,  [...] Да, виждаме се редовно. Допаднахме си!  Дори се сближихме вече, въпреки краткото време. Чувствам се добре с нея и се радвам, че я срещнах, за което ти благодаря.
25.09.2020, мейл Мачмейкинг 

Благодаря ви за чудесната организация на събитието.
24.09.2020, след Бързи срещи 

Благодаря Ви за прекрасното събитие!
24.09.2020, след Бързи срещи 

Препоръчвам клуба!  
24.09.2020, след Бързи срещи 

Всичко беше чудесно.  
24.09.2020, след Бързи срещи