№ 53 - БЯЛО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 19.01.2018
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: над 35
  • Възраст жени: над 35
  • Регистрирани мъже: 108
  • Свободни места за мъже: 2
  • Регистрирани жени: 110
  • Свободни места за жени: 0
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

НОВА ГОДИНА - НОВ КЪСМЕТ!

В началото на новата година организираме парти, с което поне за вечер да върнем празничното настроение и топлината от споделеното празнуване. И най-вече за да проверим какви нови запознанства ще ни донесе Новата година! Нова година, нов късмет! Както винаги, екипът ни ще топи ледовете сред присъстващите с разллични игри за  запознанства.

Това парти ще проведем в идеалния център на София - клуб "Диско" на улица "Граф Игнатиев" 12. Нашият екип ще ти помогне да се забавляваш с още много готини и интересни необвързани.
На нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако харесваш поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.
 
Дрескод: БЯЛО - облечи бяла дреха или сложи бял аксесоар.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците.

Ето част от забавленията, които те очакват:
"Намери другата половинка": На входа ще ти дадем талисман, за да потърсиш човек, от другия пол, който има същия. Първите 30 намерили се двойки ще получат по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани запознанства): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща, за да се запознаете. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Танци: Танцьорите от Tancuvai.com ще ни помагат за още по-силно парти настроение.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 19-и януари (петък), отваряме в 19:30 ч., програмата започва в 20:30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лв със спазен дрескод и 15 без дрескод.
 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи