№ 59 – ЗИМАТА ИДВА

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 09.11.2018
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 100
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 86
  • Свободни места за жени: 14
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Зимата идва

Дрескод: Бяло

Много са партитата, вдъхновени от сериала и книгите "Игра на тронове". Ние също решихме да вплетем фентъзи елементи в най-новото ни парти, в което обаче запознанствата ще са съвсем реални. Затова се подгответе за зимата с нещо бяло и мистериозно, и се отправете на куест за запознанства!

Вече 6 години провеждаме нашите Партита. Всяко парти се посещава от около 150 необвързани на средна възраст 35-36 години. Нашите партита се превърнаха в неотменна част от клубния живот на София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за удостоверяване на самоличността.

Дрескод: Бяла дреха или фентъзи аксесоар (корона, тиара, плащ, жезъл и др.). Ако все още не си прибрал/а костюма си от Хелоуин, може да ти свърши работа:)

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Така поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите. 

Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 4 регистрации през последните 12 месеца.

Ето част от забавленията, които те очакват:

"Намери другата половинка": На входа ще получиш талисман и ще трябва да намериш кой от другия пол има същия, за да получите по безплатен шот на бара.

"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще раздават флирт карти и ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)

"Минимачмейкинг" (Подбрани срещи): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 50 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запознанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и други игри като награждаваме победителите и най-активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 09 ноември (петък), 20:00 ч.

КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12

БИЛЕТ: 10 лева със спазен дрескод и 15 лева без спазен дрескод.

ДРЕСКОД: Бяла дреха или фентъзи аксесоар (корона, тиара, плащ, жезъл и др.).

 

Събитието се провежда с подкрепата на:

   

  

 
 
 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря Ви! С Вашата помощ намерих любов и споделено щастие! Сърдечни благодарности :)))
12.08.2019, в отговор на поздрав за рожден ден 

Страхотни сте, продължавайте все така! 
05.08.2019, след Бързи срещи 

Супер сте. Всичко беше организирано на ниво и много професионално.
01.08.2019, след Бързи срещи 

Благодаря Ви за съдействието и приятния жест на внимание към мен! Радвам се на Вашия ентусиазъм да ни помогнете в търсенето на щастието и любовта! Успех!
19.07.2019, след Бързи срещи