Интересни факти за ходенето по срещи

публикувано на 25.11.2013 в Взаимоотношения и връзки

Представяме интересни факти и съвети, свързани с ходенето по срещи, надяваме се да са информативни и забавни, но ти напомняме: По-важно е как чувстваш нещата, отколкото какво казват експертите и статистиката.
- Ако си мъж и не знаеш какво да облечеш на първа среща, може да сложиш нещо синьо. Изследвания показват, че жените най-често харесват мъже, облечени в синьо.
- Четири обичайни грешки при среща са: закъсняване; да говориш прекалено много за себе си; да говориш прекалено много за бившия си; прекален ентусиазъм.
- Най-големите страхове на мъжете относно срещите са: жената да застане между него и приятелите му; да не му дава свободно време; да го преследва непрекъснато; да не го уважава; да му струва твърде скъпо (да изисква подаръци и финансова поддръжка).
- Според проучване, мъжете знаят дали се влюбват само след 3 срещи, но жените не се влюбват преди 14-тата среща.
- Почти 40 % от мъжете не се чувстват уверени на първа среща с жена.
- Преди мъжът да каже и една дума, начинът, по който стои (дали се прегърбва или не), допринася за 80% от първото впечатление на жената.
- Жените имат по-силно усещане за миризма от мъжете и са привлечени от миризма на мускус.
- 10-те неща, които най-много отблъскват жените включват акне, мръсни нокти, надуване, уригване, липсващи зъби, лош дъх, космати ноздри, „мъжки гърди”, шантави очила, и „грешки с косата”.
- Ако група жени стоят заедно, но се оглеждат наоколо, най-вероятно търсят запознанство с мъже. Ако се редуват да се отделят от групата и да ходят до тоалетната сами, значи „ловуват”. Ако са близо една до друга и се кикотят помежду си, обикновено за момента не се интересуват от нови срещи с мъже.
- Горещ спор между експертите е подходящото време да звъннеш на някого след среща. Обикновено идеалното време за изчакване с обаждането е между 2 и 4 дни, но не по-късно от 4–5 дни. Обаждане прекалено скоро може да се тълкува като отчаяно.
- Красивите жени по-често са заглеждани от по-обикновено изглеждащите жени, но имат и по-малък шанс да бъдат поканени на среща от обикновено изглеждащи мъже, защото тези мъже се чувстват застрашени от тях. Когато един мъж се приближи до една жена, тя ще базира 55% от първоначалното си впечатление на външния му вид и езика на тялото, 38 % на начина му на говорене, и 7% на това, което всъщност казва.
- Средно, двойките се целуват на втората среща.
- Според проучване, 40 % от жените смятат за подходящо да изчакат със секса между 1 и 3 месеца, докато 35% от мъжете мислят, че и третата среща е достатъчна. Средно, двойките правят секс между четвъртата и шестата среща.
- Двойките обикновено изчакват от 6 до 8 срещи, преди да обявят връзката си за „сериозна”.
- Най-често двойките се разделят между 3 и 5 месеца след започването на връзката.
За един мъж е трудно да завърже разговор с жената, която харесва, ако има само две жени, около него, защото не иска втората жена да се чувства изолирана. Затова ако жената иска да привлече някого, най-добре да излиза с още две приятелки.

 

От тук можеш да свалиш нашата нова брошура "Пътеводител за Първа Среща".

 
 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018