Предимствата нa нaшитe Бързи Срeщи

Бързи срещи, 26.01.2014

Бързите Срещи са запознанства лице в лице между 10 мъже и 10 жени като всеки участник се среща с всеки за по 6 минути, с цел да прецени с кого желае да се види повторно. След няколкостотин проведени Бързи Срещи и хиляди участници в тях, вече знаем кои са най-важните изисквания към тях, за да носят максимална полза и удоволствие на участниците. Ето накратко предимствата на срещите, които организираме:

Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.

Ефективност. Статистиката от проведените близо 500 Бързи Срещи отчита средно около 10 съвпадения между участниците.

Ангажираност. Участието се заплаща предварително като местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш регистрацията на друг човек от същия пол.

На живо. Нищо не може да замести личните впечатления от запознанството на живо.
 

Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.

Само нови запознанства. Системата не позволява да се регистрираш, ако има записан участник, когото вече си срещал.

Подходяща възраст. Срещите са организирани в различни групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.

Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.

Време да помислиш. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш и попълниш в модула на сайта кого искаш да срещнеш отново.

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 9 на Общите Условия.
Ако на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това досега се е случвало средно в 8% от обявените събития.

 

От тук можеш да свалиш нашата нова брошура "Пътеводител за Първа Среща".

 

  КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

  Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
  01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

  Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
  12.11.2018, след парти 

  Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
  11.11.2018, след Бързи срещи