Защо да участваш?

 

Животът постепенно ни поглъща с ежедневна рутина и грижи. Едва след време разбираме, че постепенно се завъртаме в един затворен кръг между дом и работа, в който старите приятели намаляват, както и възможностите за нови запознанства. Интернет предлага възможности за общуване, но не може пълноценно да замени срещите на живо с други необвързани, които също като теб търсят нови запознанства. Бързи Срещи е забавен начин да се запознаеш с интересни хора, който отдавна се утвърди и в България като полезно допълнение към традиционните начини за запознанства.
За последните 6 години проведохме 500 Бързи Срещи и запознахме десетки хиляди необвързани, в които повечето участници получават възможност за повторна среща с хората, с които са се харесали взаимно. Най-радващото доказателство за успеха на Бързите Срещи са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път от тях.

Успешни ли са Бързите Срещи?
Да, даже много. Статистиката от проведените близо 500 Бързи Срещи показва, че 57% от участниците имат поне едно съвпадение, т.е. взаимно харесване с човек от другия пол, когото са срещнали там. Бързите Срещи завършват средно с 9.5 съвпадения между участниците и малко под една новообразувана двойка. Ние сме убедени, че те са много по-успешни от всеки онлайн формат за запознанства, защото дават възможност на живо да се прецени дали има симпатия или химията между двама души, такива каквито са в момента, без Photoshop и архивни снимки.

Откъде произхождат Бързите Срещи?
Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Този тип събития възниква в САЩ в края на 90-те години и от началото на XXI век започва да набира бърза популярност в цял свят. В България този тип събития за необвързани са сравнително нови. Започнахме да организираме такива събития през януари 2011 година и постепенно заменихме английския термин с българския еквивалент.
В началото трябваше необвързаните българи да разберат, че Бързи Срещи наистина са интересен и забавен начин да срещнеш нови хора, които също търсят нови запознанства. След почти 5 години, близо 500 Бързи Срещи с повече от 9,000 участника и стотици новосъздадени двойки ежегодно, можем уверено да кажем, че в България те вече са най-харесвания и успешен начин за запознанства на живо.

Как протичат?
Събираме в нашия клуб 10 мъже и 10 жени на близка възраст. Всеки се среща за по 6 минути с представителите от срещуположния пол, като отбелязва на специална форма с кого би искал да се срещне повторно. След това участниците имат на разположение 16 часа да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специалния автоматичен модул, който проверява и разпраща резултатите от срещата на всички участници.

Предимства
Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.
Ефективност. Според статистиката от проведените досега над 500 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.5 съвпадения между участниците.
На живо. Нищо не може да замести личните впечатления от запознанството на живо.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.
Само нови запознанства. Системата не позволява да се регистрираш, ако има записан участник, когото вече си срещал.
Подходяща възраст. Срещите са организирани в различни групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 9 на Общите Условия.
Ако на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се е случва в около 8% от обявените събития.
Ангажираност. Участието се заплаща предварително като местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Време да помислиш. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш и попълниш в модула на сайта кого искаш да срещнеш отново.

В заключение бихме искали да ти препоръчаме да прочетеш нашия "Пътеводител за първа среща".

Ако желаеш, можеш да продължиш и по-нататък, включвайки се в някой от различните коучинги. В групи от 4-6 човека под ръководството на консултанти-психолози екипа ни ще можеш да упражниш и подобриш знанията и уменията си вобщуването с противоположния пол.

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018