Какво е това?

Виж видео:  „Кой води Бързи срещи“ и  Онлайн Бързи срещи – запознанства за необвързани

Бързите срещи са лесен и забавен начин да се запознаеш с 5-10 нови човека в рамките на около 2 часа. Обичайно би ти отнело месеци (извън този тип събития) да успееш да се запознаеш и разговаряш с толкова нови хора.
От 14 години организираме Бързи срещи, провели сме над 1000 събития и сме най-голямата платформа за запознанства в България, която организира събития за запознанства лице в лице. Ежегодно събираме  стотици нови двойки. Дейността ни е представена в над 20 медии, сред които БНТ, БНР, Nova ТВ, Евроком, Канал 3, 168 часа, Дневник. Тук можеш да разгледаш нашите медийни изяви.

Повече подробности за онлайн Бързите срещи можеш да прочетеш ТУК.

Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - как да се запиша?"

Успешни ли са Бързите срещи?
Да, даже много. Статистиката ни показва, че 57% от участниците имат поне едно съвпадение, т.е. взаимно харесване с човек от другия пол, когото са срещнали там. Бързите срещи завършват средно с 9 съвпадения между участниците. Тези събития дават възможност на живо да прецениш дали изпитваш симпатия или химия към даден човек.

Откъде произхождат Бързите срещи?
Терминът Speed Dating идва от английски и означава Бързи срещи. Те възникват в САЩ в края на 90-те години и бързо набират популярност и в Европа, а след 2011 постепенно и в България. Над 26 000 човека вече са участвали в нашите събития и са се уверили, че това е интересен и забавен начин да срещнеш хора, които също търсят нови запознанства. Днес Бързите срещи вече са популярен формат.

Как протичат класическите Бързи срещи?
Събираме в нашия клуб 8 жени и 8 мъже на близка възраст. Всеки разговаря за по 7 минути с представителите от другия пол. След това участниците имат на разположение 16 часа да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специалния автоматичен модул, който проверява и разпраща резултатите от срещите.

Как протичат онлайн Бързите срещи?
24 часа предварително ще получиш напомнящ мейл с линк за събитието. 10 минути преди началния час трябва да кликнеш на линка, за да влезеш в Zoom срещата. Нашите водещи ще те посрещнат, ще направят кратък инструктаж, след което ще започнат срещите. Ще имаш възможност да се срещнеш в отделна виртуална стая с всеки участник от другия пол за по 7 минути. Между срещите всички участници се събират в обща стая и имаш около минута за кратки записки за изминалата среща.
 

Предимства и на двата вида Бързи срещи
Уют и спокойствие. Класическите бързи срещи се провеждат в нашето уютно и спокойно клубче на улица "Банат" 28, на 100 м от мол "Парадайз". При онлайн срещите ще се участваш в събитието от уюта на дома си.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти.
Само нови запознанства. Системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч. предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч. предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.
Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Време да помислиш. Имаш 16 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи срещи съгласно член 10 на нашите Общи условия. Ако на срещите присъстват под 75% от номиналния брой участници от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се случва в около 8% от обявените събития.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да разгледаш раздела „Въпроси и отговори” или да ни пишеш на info@clubr.bg.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше на ниво. Дори с някои събеседници не ми достигна времето за доопознаване.
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията на събитието беше изключително добра  
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията беше чудесна, а водещите излъчваха позитивизъм и добро настроение. Препоръчвам силно!
10.07.2024, след бързи срещи 

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства