Какво е това?


Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - запознанства за необвързани"

Животът постепенно ни поглъща с ежедневна рутина и грижи. Едва след време разбираме, че постепенно се завъртаме в един затворен кръг между дом и работа, в който приятелите намаляват, както и възможностите за нови запознанства. Интернет предлага възможности за общуване, но не може пълноценно да замени срещите на живо с други необвързани, които също като теб търсят нови запознанства. Бързи Срещи е забавен начин да се запознаеш с интересни хора, който вече се утвърди и в България като полезно допълнение към традиционните начини за запознанства.
За последните 10 години проведохме над 700 Бързи Срещи и запознахме десетки хиляди необвързани, в които повечето участници получават възможност за повторна среща с хората, с които са се харесали взаимно. Най-радващото доказателство за успеха на Бързите Срещи са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път от тях.

Разрастването на пандемията наложи социално дистанциране и затова временно прекратихме провеждането на класическите Бързи Срещи. В замяна на това от ноември 2020 успешно започнахме да провеждаме онлайн Бързи Срещи, които позволяват да се запознаваш с други необвързани чрез видеоразговор от уюта на дома си. Както и в класическите, така и в онлайн формата ще имаш възможност да се запознаеш с всеки участник поотделно във виртуална стая за по 7 минути. В уречения час трябва да си осигуриш спокойно кътче и компютър/таблет/смартфон и да кликнеш на изпратения от нас линк. Ние ще те посрещнем и ще се погрижим да се забавляваш, а може би и да намериш своя човек. Повече подробности за тези запознанства можеш да прочетеш ТУК.
Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - как да се запиша?"

От юни 2021 вече провеждаме както класически, така и онлайн Бързи Срещи, които също станаха популярни.

Успешни ли са Бързите Срещи?
Да, даже много. Статистиката ни показва, че 57% от участниците имат поне едно съвпадение, т.е. взаимно харесване с човек от другия пол, когото са срещнали там. Бързите Срещи завършват средно с 9 съвпадения между участниците. Ние сме убедени, че те са много по-успешни от всеки онлайн формат за запознанства, защото дават възможност на живо да се прецени дали има симпатия или химията между двама души, такива каквито са в момента, без Photoshop и архивни снимки.

Откъде произхождат Бързите Срещи?
Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Те възникват в САЩ в края на 90-те години и бързо набират популярност и в Европа, а след 2011 постепенно и в България. Необвързаните българи постепенно също се увериха, че това е интересен и забавен начин да срещнеш хора, които също търсят нови запознанства. Днес Бързите Срещи вече са най-харесвания начин за запознанства на живо.

Как протичат класическите Бързи Срещи?
Събираме в нашия клуб 10 мъже и 10 жени на близка възраст. Всеки разговаря за по 7 минути с представителите от срещуположния пол, като отбелязва на специална форма с кого би искал да се срещне повторно. След това участниците имат на разположение 16 часа да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специалния автоматичен модул, който проверява и разпраща резултатите от срещата на всички участници.

Как протичат онлайн Бързите Срещи?
24 часа предварително ще получиш напомнящ мейл с линк за събитието. 10 минути преди началния му час трябва да кликнеш на линка, за да влезеш в Zoom срещата. Нашите водещи ще те посрещнат, ще направят кратък инструктаж, след което ще започнат срещите. Ще имаш възможност да се срещнеш в отделна стая с всеки участник от другия пол за по 7 минути. Между срещите всички участници се събират в обща стая за по една минута. Тогава ще имаш възможност да направиш кратки записки за изминалата среща.

Предимства и на двата вида Бързи Срещи
Уют и спокойствие. За класическите бързи сещи ще те посрещнем в клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от мол "Парадайз" с усмивка и ще те почерпим с топла напитка. При онлайн срещите пък ще разполагаш с уюта на дома си.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти.
На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления от запознанството на живо - "Това, което виждаш, е това, което е!".
Ефективност. Според статистиката от проведените досега близо 700 срещи, всяка от тях завършва със средно 9 съвпадения между участниците и почти всяка среща води до създаването на една нова връзка.
Само нови запознанства. Системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.
Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Време да помислиш. Имаш 18 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 10 на нашите Общи УсловияАко на срещите присъстват под 75% от номиналния брой участници от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се случва в около 8% от обявените събития.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да разгледаш раздела „Въпроси и отговори” или да ни пишеш на info@clubr.bg.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравейте! Прекарах си страхотно в бързите онлайн срещи. Скоро пак. БЛАГОДАРЯ ВИ!
25.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Благодаря, всичко беше супер.  
08.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Благодаря Ви, беше чудесно. :)  
08.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Всичко е перфектно.
08.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Нямам препоръки. Организацията беше на високо ниво.  
21.10.2021, след онлайн бързи срещи