Защо да участваш?

Успешни ли са Бързите Срещи?
Да, даже много. Статистиката от проведените близо 500 Бързи Срещи показва, че 57% от участниците имат поне едно съвпадение, т.е. взаимно харесване с човек от другия пол, когото са срещнали там. Бързите Срещи завършват средно с 9.5 съвпадения между участниците и малко под една новообразувана двойка. Ние сме убедени, че те са много по-успешни от всеки онлайн формат за запознанства, защото дават възможност на живо да се прецени привлекателността и химията между необвързаните, такива каквито са в момента, без Photoshop и архивни снимки.
Наглед огромните възможности за избор, предлагани от онлайн запознанствата, често ни подвеждат към прекомерна придирчивост и отхвърляме хора, които иначе бихме харесали в реалността. Затова е напълно закономерно, че съвпаденията по време на Бързи Срещи са почти 14 пъти повече от тези в Теста за Съвпадения на сайта ни, в който се прави съпоставка между конкретния човек и неговите очаквания към желания партньор.
Виртуалните запознанства са по-лесни, тъй като сам решаваш с кого, колко и как да общуваш, докато на Бързи Срещи трябва да поговориш с всеки участник, като така им предоставяш равни шансове и увеличаваш възможността за взаимно харесване (съвпадение). След много часове виртуално търсене и общуване с различни хора можеш евентуално и да достигнеш до реална среща, в която обаче скоро да разбереш, че си сгрешил. При Бързи Срещи имаш на разположение 6 минути да решиш дали искаш да срещнеш повторно конкретния човек и ако желанието е взаимно, още на следващия ден ще можете да излезете на повторна среща, която и двамата сте пожелали.

Откъде произхождат Бързите Срещи?
Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Този тип събития възниква в САЩ в края на 90-те години и от началото на XXI век започва да набира бърза популярност в цял свят. В България този тип събития за необвързани са сравнително нови. Започнахме да организираме такива събития през януари 2011 година и заменихме английския термин с българския еквивалент.
В началото трябваше необвързаните българи да разберат, че Бързи Срещи са интересен и забавен начин да срещнеш други хора, които също търсят нови запознанства. След почти 5 години, близо 500 Бързи Срещи с повече от 9,000 участника и стотици новосъздадени двойки ежегодно, можем уверено да кажем, че в България те вече са най-харесвания и успешен начин за запознанства на живо.

Как протичат?
Събираме в нашия клуб 10 мъже и 10 жени на близка възраст. Всеки се среща за по 6 минути с представителите от срещуположния пол, като отбелязва на специална форма с кого би искал да се срещне повторно. След това участниците имат на разположение 16 часа да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специалния автоматичен модул, който проверява и разпраща резултатите от срещата на всички участници.

Предимства
Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.
Ефективност. Според статистиката от проведените досега над 500 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.5 съвпадения между участниците.
На живо. Нищо не може да замести личните впечатления от запознанството на живо.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.
Само нови запознанства. Системата не позволява да се регистрираш, ако има записан участник, когото вече си срещал.
Подходяща възраст. Срещите са организирани в различни групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 9 на Общите Условия.
Ако на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се е случва в около 8% от обявените събития.
Ангажираност. Участието се заплаща предварително като местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Време да помислиш. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш и попълниш в модула на сайта кого искаш да срещнеш отново.

 
В заключение бихме искали да ти препоръчаме да прочетеш нашия "Пътеводител за първа среща".

Ако желаеш, можеш да продължиш и по-нататък, включвайки се в някой от различните коучинги. В групи от 4-6 човека под ръководството на консултанти-психолози екипа ни ще можеш да упражниш и подобриш знанията и уменията си вобщуването с противоположния пол.

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018