Защо да участваш?

 

Животът постепенно ни поглъща с ежедневна рутина и грижи. Едва след време разбираме, че постепенно се завъртаме в един затворен кръг между дом и работа, в който старите приятели намаляват, както и възможностите за нови запознанства. Интернет предлага възможности за общуване, но не може пълноценно да замени срещите на живо с други необвързани, които също като теб търсят нови запознанства. Бързи Срещи е забавен начин да се запознаеш с интересни хора, който вече се утвърди и в България като полезно допълнение към традиционните начини за запознанства.
За последните 7 години проведохме близо 600 Бързи Срещи и запознахме десетки хиляди необвързани, в които повечето участници получават възможност за повторна среща с хората, с които са се харесали взаимно. Най-радващото доказателство за успеха на Бързите Срещи са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път от тях.

Успешни ли са Бързите Срещи?
Да, даже много. Статистиката от проведените близо 600 Бързи Срещи показва, че 57% от участниците имат поне едно съвпадение, т.е. взаимно харесване с човек от другия пол, когото са срещнали там. Бързите Срещи завършват средно с 9.2 съвпадения между участниците и малко под една новообразувана двойка. Ние сме убедени, че те са много по-успешни от всеки онлайн формат за запознанства, защото дават възможност на живо да се прецени дали има симпатия или химията между двама души, такива каквито са в момента, без Photoshop и архивни снимки.

Откъде произхождат Бързите Срещи?
Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Те възникват в САЩ в края на 90-те години и бързо набират популярност и в Европа, а след 2011 постепенно и в България. Необвързаните българи постепенно също се увериха, че това е интересен и забавен начин да срещнеш хора, които също търсят нови запознанства. Бързи Срещи днес са вече най-успешния и харесван начин за запознанства на живо.

Как протичат?
Събираме в нашия клуб 10 мъже и 10 жени на близка възраст. Всеки разговаря за по 6 минути с представителите от срещуположния пол, като отбелязва на специална форма с кого би искал да се срещне повторно. След това участниците имат на разположение 16 часа да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специалния автоматичен модул, който проверява и разпраща резултатите от срещата на всички участници.

Предимства
Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка, вода и нещо сладко.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.
На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления от запознанството на живо - "Това, което виждаш, е това, което е!".
Ефективност. Според статистиката от проведените досега над 500 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.5 съвпадения между участниците, т.е. почти 10 повторни срещи, от които средно 0.8 завършват с връзка.
Само нови запознанства. Системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.
Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Време да помислиш. Имаш 18 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 10 на нашите Общи УсловияАко на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се случва в около 8% от обявените събития.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да разгледаш раздела „Въпроси и отговори” или да ни пишеш на info@clubr.bg.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи