Екип

Румен – собственик на ClubR
Здравей, аз съм Румен. През 2011 година се ожених повторно и щастливо за Радослава и сега се радваме на общо 4 прекрасни деца. От четвърт век работя из Европа като мениджър в скандинавски индустриални корпорации, но реших, че мога и трябва да посветя също така време, усилия и средства, за да помогна и на други българи да намерят своята сродна душа. Вървенето по пътя е толкова ценно, колкото и достигането до края му, защото ни учи да разбираме и обичаме себе си.


Радослава – собственик и управител на ClubR, мачмейкър
Здравей, аз съм Радослава – меломан, планинар, пътешественик, филолог и консултант по Позитивна психотерапия. Щастливото семейство е това, което дава заряд на всички останали начинания в живота ми. След срещата ни с Румен преди 8 години реших, че е време да се посветя на дейност, която прави възможно повече хора да откриват своите половинки по забавен и приятен начин.


Мария - мениджър реклама, маркетинг и социални мрежи, GDPR
Привет! Аз съм Мария и обичам да подреждам думички.
Най-голямо вдъхновение черпя от живота и срещите с хората в него.
В свободното си време издирвам под лупа Музата. Вярвам, че в деня, в който си кажеш: „Абе, то и така може”, всичко е изгубено.


Елена - клиничен и консултативен психолог, мачмейкър
Здравей, аз съм Елена и съм психолог. Обичам хората и живота в цялата им пъстрота. Най-важното за мен е да се чувстваме добре, да се радваме на всеки подарен миг и да живеем според това, което в действителност сме. Щастлива съм, когато съм с близките си и когато се чувствам свободна. Харесва ми да помагам на хората да живеят в хармония със себе си и с другите и най-вече с този Специален любим човек, с когото искаме да споделим живота си.

Ирена – психолог, мачмейкър
Здравей, аз съм Ирена, запален изследовател на живота и човешката душа. Обичам барабани, колела, дървета и сладолед. Мисля, че самопознанието и личностовият растеж са възможни благодарение на хората около нас, защото те са нашите огледала и нерядко нашата мотивация да бъдем по-красиви личности. Затова съм част от екипа на ClubR, ние осигуряваме пространството, в което има безброй огледала и всеки може да потърси своя истински образ.

 

Любомира - психолог, мачмейкър
Здравейте, аз съм Любомира. Обичам музиката, киното и костенурките.
Като психолог и системен арт консултант мисля за хората като за картини - нарисувани с маслени бои, пастел, водни бои или молив. Всички сме пъстри и разнообразни. Искам да помогна за създаването на галерия, където всички картини да са окачени в двойки.

Николай - психолог, семеен терапевт
Вероятно имаш много въпроси, свързани с особеностите на половете, как да се представиш най-добре при първа среща, как те възприемат потенциалните ти партньори, можеш ли да повишиш своята увереност в контактите си с другия пол. Тези въпроси нямат лесни отговори. Затова ще бъда радостен да ти помогна с дългогодишният си опит като психолог, семеен терапевт и съпруг. Заедно ще търсим желаните отговори и ще увеличим шанса да откриеш подходящ партньор.

 

Олег - водещ партита
Здравей, аз съм Олег Орфеев и съм актьор. Обичам да танцувам, да пея и да забавлявам хората.

Щастлив съм, защото моята работа е и моето хоби. Харесвам работата в ClubR, има нещо много вълнуващо в това да участваш в процеса на запознанство между необвързаните по един различен и забавен начин.
И екипът е страхотен!


Криси – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Криси! Обожавам тишината и спокойствието на малките часове на деня, риболова заради детските спомени и бродирането, което ми помага да си събера мислите. Смятам, че умението да съчетаваш различни несъвместими интереси е това, което те прави желан събеседник. Вярвам, че очарованието от общуването с хората е най-много в изненадата от новите срещи. Като част от екипа на ClubR съм привилегирована да бъда изненадвана често и многократно!


Дилян – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Дидо. Студент съм в Софийски университет.
За мен светът е забава, затова постоянно му се смея.
Позитивизмът е напредъкът на нацията.
 

Радина – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Радина, но приятелите ме наричат Ина. Студент съм в Софийски университет.
Обичам да пътувам, да посещавам нови и непознати места и да срещам най-различни хора.
Усмивката и хубавата музика са моите най-добри приятели. Усмихнатите хора са най-красивите!

 

Цвети – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети! Имам слънце в очите, морски вълни в краката, пролетните бури в глава и захарен памук в ръката. Обичам живия контакт с хората, да намирам нови приятели и местенца, но освен динамиката обичам понякога да мързелувам някъде сред природата. Най-зареждащо е да си обграден от щастливи хора, за това често ще ме виждате по събитията на ClubR да се разхождам с четка и боички и да рисувам усмивки в сърцата на хората.

  

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за хубавото парти. Всичко беше на ниво и организирано много добре. Вие наистина сближавате хората! Бъдете здрави и щастливи. Екипът Ви е чудесен! 
21.05.2019, след парти 

За първи път бях на събитие "Бързи срещи" и много ми допадна. Срещнах мили хора и ми беше приятно. Хората от екипа Ви са супер!
20.05.2019, след бързи срещи 

Сърдечно БлагоДаря! Благодарение на Вас открих любовта на моя живот. Това се случи миналата година на 14 септември на партито за необвързани. Оттогава и до ден днешен сме заедно, аз и моята по-добра половинка. Щастливи сме заедно и се радваме на живота, който и двамата заслужаваме. Благодаря ви, че ви има. Сърдечни поздрави от нас.
11.05.2019, в отговор на поздрав за рожден ден