Екип

Румен – собственик на ClubR
Здравей, аз съм Румен. През 2011 година се ожених повторно и щастливо за Радослава и сега се радваме на общо 4 прекрасни деца. От четвърт век работя из Европа като мениджър в скандинавски индустриални корпорации, но реших, че мога и трябва да посветя също така време, усилия и средства, за да помогна и на други българи да намерят своята сродна душа. Вървенето по пътя е толкова ценно, колкото и достигането до края му, защото ни учи да разбираме и обичаме себе си.


Радослава – собственик и управител на ClubR, мачмейкър
Здравей, аз съм Радослава – меломан, планинар, пътешественик, филолог и консултант- психолог. Щастливото семейство е това, което дава заряд на всички останали начинания в живота ми. Когато бях разведена с две деца, осъзнах колко е трудно за човек с натоварено ежедневие да търси сродната си душа. В дейтинг сайтовете ми липсваше непосредственото общуване лице-в-лице. Това ме мотивира да търся нови идеи за запознанства.
След щастливата ни среща с Румен обединихме усилия в тази посока. Проучихме какво се случва по света и създадохме
ClubR – пространство, в което необвързаните могат да се запознават лице-в-лице по забавен и приятен начин.


Мария - мениджър реклама, маркетинг и социални мрежи, GDPR
Привет! Аз съм Мария и обичам да подреждам думички.
Най-голямо вдъхновение черпя от живота и срещите с хората в него.
В свободното си време издирвам под лупа Музата. Вярвам, че в деня, в който си кажеш: „Абе, то и така може”, всичко е изгубено.


Елена - клиничен и консултативен психолог, мачмейкър
Здравей, аз съм Елена и съм психолог. Обичам хората и живота в цялата им пъстрота. Най-важното за мен е да се чувстваме добре, да се радваме на всеки подарен миг и да живеем според това, което в действителност сме. Щастлива съм, когато съм с близките си и когато се чувствам свободна. Харесва ми да помагам на хората да живеят в хармония със себе си и с другите и най-вече с този Специален любим човек, с когото искаме да споделим живота си.

Ирена – психолог, мачмейкър
Здравей, аз съм Ирена, запален изследовател на живота и човешката душа. Обичам барабани, колела, дървета и сладолед. Мисля, че самопознанието и личностовият растеж са възможни благодарение на хората около нас, защото те са нашите огледала и нерядко нашата мотивация да бъдем по-красиви личности. Затова съм част от екипа на ClubR, ние осигуряваме пространството, в което има безброй огледала и всеки може да потърси своя истински образ.

 

Любомира - психолог, мачмейкър
Здравейте, аз съм Любомира. Обичам музиката, киното и костенурките.
Като психолог и системен арт консултант мисля за хората като за картини - нарисувани с маслени бои, пастел, водни бои или молив. Всички сме пъстри и разнообразни. Искам да помогна за създаването на галерия, където всички картини да са окачени в двойки.

Николай - психолог, семеен терапевт
Вероятно имаш много въпроси, свързани с особеностите на половете, как да се представиш най-добре при първа среща, как те възприемат потенциалните ти партньори, можеш ли да повишиш своята увереност в контактите си с другия пол. Тези въпроси нямат лесни отговори. Затова ще бъда радостен да ти помогна с дългогодишният си опит като психолог, семеен терапевт и съпруг. Заедно ще търсим желаните отговори и ще увеличим шанса да откриеш подходящ партньор.

 

Олег - водещ партита
Здравей, аз съм Олег Орфеев и съм актьор. Обичам да танцувам, да пея и да забавлявам хората.

Щастлив съм, защото моята работа е и моето хоби. Харесвам работата в ClubR, има нещо много вълнуващо в това да участваш в процеса на запознанство между необвързаните по един различен и забавен начин.
И екипът е страхотен!


Криси – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Криси! Обожавам тишината и спокойствието на малките часове на деня, риболова заради детските спомени и бродирането, което ми помага да си събера мислите. Смятам, че умението да съчетаваш различни несъвместими интереси е това, което те прави желан събеседник. Вярвам, че очарованието от общуването с хората е най-много в изненадата от новите срещи. Като част от екипа на ClubR съм привилегирована да бъда изненадвана често и многократно!


Дилян – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Дидо. Студент съм в Софийски университет.
За мен светът е забава, затова постоянно му се смея.
Позитивизмът е напредъкът на нацията.
 

Радина – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Радина, но приятелите ме наричат Ина. Студент съм в Софийски университет.
Обичам да пътувам, да посещавам нови и непознати места и да срещам най-различни хора.
Усмивката и хубавата музика са моите най-добри приятели. Усмихнатите хора са най-красивите!

 

Цвети – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети! Имам слънце в очите, морски вълни в краката, пролетните бури в глава и захарен памук в ръката. Обичам живия контакт с хората, да намирам нови приятели и местенца, но освен динамиката обичам понякога да мързелувам някъде сред природата. Най-зареждащо е да си обграден от щастливи хора, за това често ще ме виждате по събитията на ClubR да се разхождам с четка и боички и да рисувам усмивки в сърцата на хората.

  

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря Ви за организацията. Макар нито едно от момчетата да не ми допадна достатъчно, че да изляза с него за втори път, личеше, че сте вложили много старание и мисъл в организацията на събитието. Вечер, която можеше да бъде доста неловка, всъщност беше едно любопитно изживяване.
04.11.2019, след Бързи срещи 

Изключително доволен от партитата, бързите срещи и отношението! Винаги позитивно настроение както от участниците, така и от организаторите.
30.10.2019, мнение във фейсбук 

Благодаря Ви от сърце, че помагате на хората да намерят щастието.
25.10.2019, мейл Мачмейкинг