Екип

Радослава – съсобственик и управител на ClubR, мачмейкър
Здравей, аз съм Радослава – меломан, планинар, пътешественик, филолог и консултант- психолог. Щастливото семейство е това, което дава заряд на всички останали начинания в живота ми. Когато бях разведена с две деца, осъзнах колко е трудно за човек с натоварено ежедневие да търси сродната си душа. В дейтинг сайтовете ми липсваше непосредственото общуване лице-в-лице. Това ме мотивира да търся нови идеи за запознанства. След щастливата ни среща с Румен, създадохме ClubR – пространство, в което необвързаните могат да се запознават лице-в-лице по забавен и приятен начин.

Румен – съсобственик на ClubR
Здравей, аз съм Румен. През 2011 година се ожених повторно и щастливо за Радослава и сега се радваме на общо 4 прекрасни деца. От четвърт век работя из Европа като мениджър в скандинавски индустриални корпорации, но реших, че мога и трябва да посветя също така време, усилия и средства, за да помогна и на други българи да намерят своята сродна душа. Вървенето по пътя е толкова ценно, колкото и достигането до края му, защото ни учи да разбираме и обичаме себе си.


Мария - мениджър реклама, маркетинг и социални мрежи, GDPR
Привет! Аз съм Мария и нося шапките на рекламист, филолог, журналист, редактор, поет – каквато се наложи според случая.
Най-голямо вдъхновение черпя от живота и срещите с хората в него.
Вярвам, че в деня, в който си кажеш: „Абе, то и така може”, всичко е изгубено.
 

Любомира - психолог, мачмейкър
Здравейте, аз съм Любомира. Обичам музиката, киното и костенурките.
Като психолог и системен арт терапевт мисля за хората като за картини - нарисувани с маслени бои, пастел, водни бои или молив. Всички сме пъстри и разнообразни. Искам да помогна за създаването на галерия, където всички картини да са окачени в двойки.

Олег - водещ партита
Здравей, аз съм Олег Орфеев и съм актьор. Обичам да танцувам, да пея и да забавлявам хората.

Щастлив съм, защото моята работа е и моето хоби. Харесвам работата в ClubR, има нещо много вълнуващо в това да участваш в процеса на запознанство между необвързаните по един различен и забавен начин.
И екипът е страхотен!


Кристине – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Криси! Обожавам тишината и спокойствието на малките часове на деня, риболова заради детските спомени и бродирането, което ми помага да си събера мислите. Смятам, че умението да съчетаваш различни несъвместими интереси е това, което те прави желан събеседник. Вярвам, че очарованието от общуването с хората е най-много в изненадата от новите срещи. Като част от екипа на ClubR съм привилегирована да бъда изненадвана често и многократно!


Цветелина – модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети. Обичам да танцувам, пътувам и творя. Черпя вдъхновение от общуването с разнообразни личности и опознаването на нови места.
Щастлива съм, че имам възможността да  помагам на хората да открият своята половинка на Бързи срещи.
 

Цветомира – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети! Завършила съм икономика, сега уча психология и психотерапия.
Обичам да разбирам хората, да наблюдавам и изследва взаимоотношенията им и ако мога, да им помагам. Обичам динамиката, не се страхувам от промени, стремя се да се развивам и да уча нови неща постоянно. Харесвам шумни и щури купони и танци до зори.

Елена - консултативен психолог
Здравей, аз съм Елена и съм психолог. Обичам хората и живота в цялата им пъстрота. Най-важното за мен е да се чувстваме добре, да се радваме на всеки подарен миг и да живеем според това, което в действителност сме. Щастлива съм, когато съм с близките си и когато се чувствам свободна. Харесва ми да помагам на хората да живеят в хармония със себе си и с другите и най-вече с този Специален любим човек, с когото искаме да споделим живота си.

Ирена – психолог
Здравей, аз съм Ирена, запален изследовател на живота и човешката душа. Обичам барабани, колела, дървета и сладолед. Мисля, че самопознанието и личностовият растеж са възможни благодарение на хората около нас, защото те са нашите огледала и нерядко нашата мотивация да бъдем по-красиви личности. Затова съм част от екипа на ClubR, ние осигуряваме пространството, в което има безброй огледала и всеки може да потърси своя истински образ.


Николай - психолог, семеен терапевт
Вероятно имаш много въпроси, свързани с особеностите на половете, как да се представиш най-добре при първа среща, как те възприемат потенциалните ти партньори, можеш ли да повишиш своята увереност в контактите си с другия пол. Тези въпроси нямат лесни отговори. Затова ще бъда радостен да ти помогна с дългогодишният си опит като психолог, семеен терапевт и съпруг. Заедно ще търсим желаните отговори и ще увеличим шанса да откриеш подходящ партньор.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре и професионално организирано.
30.11.2023, след бързи срещи 

Здравей, Любомира! Привет на всички от екипа на Мачмейкинг, ClubR! Ние с Х се оженихме и аз съм една щастлива прясна булка!    Ще пиша допълнително следващата седмица, за да уговорим удобен ден и час - да дойдем и да благодарим лично.  И да ни видите колко си отиваме заедно... Бъдете здрави и до скоро! 
08.11.2023, мейл Мачмейкинг 

Нямам забележки, прекрасно събитие.
06.11.2023, след бързи срещи