Екип

Радослава – съсобственик и управител на ClubR, мачмейкър
Здравей, аз съм Радослава – меломан, планинар, пътешественик, филолог и консултант- психолог. Щастливото семейство е това, което дава заряд на всички останали начинания в живота ми. Когато бях разведена с две деца, осъзнах колко е трудно за човек с натоварено ежедневие да търси сродната си душа. В дейтинг сайтовете ми липсваше непосредственото общуване лице-в-лице. Това ме мотивира да търся нови идеи за запознанства. След щастливата ни среща с Румен, създадохме ClubR – пространство, в което необвързаните могат да се запознават лице-в-лице по забавен и приятен начин.

Румен – съсобственик на ClubR
Здравей, аз съм Румен. През 2011 година се ожених повторно и щастливо за Радослава и сега се радваме на общо 4 прекрасни деца. От четвърт век работя из Европа като мениджър в скандинавски индустриални корпорации, но реших, че мога и трябва да посветя също така време, усилия и средства, за да помогна и на други българи да намерят своята сродна душа. Вървенето по пътя е толкова ценно, колкото и достигането до края му, защото ни учи да разбираме и обичаме себе си.


Мария - мениджър реклама, маркетинг и социални мрежи, GDPR
Привет! Аз съм Мария и нося шапките на рекламист, филолог, редактор, поет – каквато се наложи според случая.
Най-голямо вдъхновение черпя от живота и срещите с хората в него.
Вярвам, че в деня, в който си кажеш: „Абе, то и така може”, всичко е изгубено.
 

Любомира - психолог, мачмейкър
Здравейте, аз съм Любомира. Обичам музиката, киното и костенурките.
Като психолог и системен арт консултант мисля за хората като за картини - нарисувани с маслени бои, пастел, водни бои или молив. Всички сме пъстри и разнообразни. Искам да помогна за създаването на галерия, където всички картини да са окачени в двойки.

Олег - водещ партита
Здравей, аз съм Олег Орфеев и съм актьор. Обичам да танцувам, да пея и да забавлявам хората.

Щастлив съм, защото моята работа е и моето хоби. Харесвам работата в ClubR, има нещо много вълнуващо в това да участваш в процеса на запознанство между необвързаните по един различен и забавен начин.
И екипът е страхотен!


Кристине – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Криси! Обожавам тишината и спокойствието на малките часове на деня, риболова заради детските спомени и бродирането, което ми помага да си събера мислите. Смятам, че умението да съчетаваш различни несъвместими интереси е това, което те прави желан събеседник. Вярвам, че очарованието от общуването с хората е най-много в изненадата от новите срещи. Като част от екипа на ClubR съм привилегирована да бъда изненадвана често и многократно!


Цветелина – модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети. Обичам да танцувам, пътувам и творя. Черпя вдъхновение от общуването с разнообразни личности и опознаването на нови места.
Щастлива съм, че имам възможността да  помагам на хората да открият своята половинка на Бързи срещи.
 

Цветомира – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети! Завършила съм икономика, сега уча психология и психотерапия.
Обичам да разбирам хората, да наблюдавам и изследва взаимоотношенията им и ако мога, да им помагам. Обичам динамиката, не се страхувам от промени, стремя се да се развивам и да уча нови неща постоянно. Харесвам шумни и щури купони и танци до зори.

Елена - клиничен и консултативен психолог, мачмейкър
Здравей, аз съм Елена и съм психолог. Обичам хората и живота в цялата им пъстрота. Най-важното за мен е да се чувстваме добре, да се радваме на всеки подарен миг и да живеем според това, което в действителност сме. Щастлива съм, когато съм с близките си и когато се чувствам свободна. Харесва ми да помагам на хората да живеят в хармония със себе си и с другите и най-вече с този Специален любим човек, с когото искаме да споделим живота си.

Ирена – психолог, мачмейкър
Здравей, аз съм Ирена, запален изследовател на живота и човешката душа. Обичам барабани, колела, дървета и сладолед. Мисля, че самопознанието и личностовият растеж са възможни благодарение на хората около нас, защото те са нашите огледала и нерядко нашата мотивация да бъдем по-красиви личности. Затова съм част от екипа на ClubR, ние осигуряваме пространството, в което има безброй огледала и всеки може да потърси своя истински образ.


Николай - психолог, семеен терапевт
Вероятно имаш много въпроси, свързани с особеностите на половете, как да се представиш най-добре при първа среща, как те възприемат потенциалните ти партньори, можеш ли да повишиш своята увереност в контактите си с другия пол. Тези въпроси нямат лесни отговори. Затова ще бъда радостен да ти помогна с дългогодишният си опит като психолог, семеен терапевт и съпруг. Заедно ще търсим желаните отговори и ще увеличим шанса да откриеш подходящ партньор.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей,  [...] Да, виждаме се редовно. Допаднахме си!  Дори се сближихме вече, въпреки краткото време. Чувствам се добре с нея и се радвам, че я срещнах, за което ти благодаря.
25.09.2020, мейл Мачмейкинг 

Благодаря ви за чудесната организация на събитието.
24.09.2020, след Бързи срещи 

Благодаря Ви за прекрасното събитие!
24.09.2020, след Бързи срещи 

Препоръчвам клуба!  
24.09.2020, след Бързи срещи 

Всичко беше чудесно.  
24.09.2020, след Бързи срещи