Екип

Радослава – съсобственик и управител на ClubR, мачмейкър
Здравей, аз съм Радослава – меломан, планинар, пътешественик, филолог и консултант- психолог. Щастливото семейство е това, което дава заряд на всички останали начинания в живота ми. Когато бях разведена с две деца, осъзнах колко е трудно за човек с натоварено ежедневие да търси сродната си душа. В дейтинг сайтовете ми липсваше непосредственото общуване лице-в-лице. Това ме мотивира да търся нови идеи за запознанства. След щастливата ни среща с Румен, създадохме ClubR – пространство, в което необвързаните могат да се запознават лице-в-лице по забавен и приятен начин.

Румен – съсобственик на ClubR
Здравей, аз съм Румен. През 2011 година се ожених повторно и щастливо за Радослава и сега се радваме на общо 4 прекрасни деца. От четвърт век работя из Европа като мениджър в скандинавски индустриални корпорации, но реших, че мога и трябва да посветя също така време, усилия и средства, за да помогна и на други българи да намерят своята сродна душа. Вървенето по пътя е толкова ценно, колкото и достигането до края му, защото ни учи да разбираме и обичаме себе си.


Мария - мениджър реклама, маркетинг и социални мрежи, GDPR
Привет! Аз съм Мария и нося шапките на рекламист, филолог, журналист, редактор, поет – каквато се наложи според случая.
Най-голямо вдъхновение черпя от живота и срещите с хората в него.
Вярвам, че в деня, в който си кажеш: „Абе, то и така може”, всичко е изгубено.
 

Любомира - психолог, мачмейкър
Здравейте, аз съм Любомира. Обичам музиката, киното и костенурките.
Като психолог и системен арт терапевт мисля за хората като за картини - нарисувани с маслени бои, пастел, водни бои или молив. Всички сме пъстри и разнообразни. Искам да помогна за създаването на галерия, където всички картини да са окачени в двойки.

Олег - водещ партита
Здравей, аз съм Олег Орфеев и съм актьор. Обичам да танцувам, да пея и да забавлявам хората.

Щастлив съм, защото моята работа е и моето хоби. Харесвам работата в ClubR, има нещо много вълнуващо в това да участваш в процеса на запознанство между необвързаните по един различен и забавен начин.
И екипът е страхотен!


Кристине – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Криси! Обожавам тишината и спокойствието на малките часове на деня, риболова заради детските спомени и бродирането, което ми помага да си събера мислите. Смятам, че умението да съчетаваш различни несъвместими интереси е това, което те прави желан събеседник. Вярвам, че очарованието от общуването с хората е най-много в изненадата от новите срещи. Като част от екипа на ClubR съм привилегирована да бъда изненадвана често и многократно!


Цветелина – модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети. Обичам да танцувам, пътувам и творя. Черпя вдъхновение от общуването с разнообразни личности и опознаването на нови места.
Щастлива съм, че имам възможността да  помагам на хората да открият своята половинка на Бързи срещи.
 

Цветомира – парти аниматор и модератор Бързи Срещи
Здравей, аз съм Цвети! Завършила съм икономика, сега уча психология и психотерапия.
Обичам да разбирам хората, да наблюдавам и изследва взаимоотношенията им и ако мога, да им помагам. Обичам динамиката, не се страхувам от промени, стремя се да се развивам и да уча нови неща постоянно. Харесвам шумни и щури купони и танци до зори.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше на ниво. Дори с някои събеседници не ми достигна времето за доопознаване.
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията на събитието беше изключително добра  
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията беше чудесна, а водещите излъчваха позитивизъм и добро настроение. Препоръчвам силно!
10.07.2024, след бързи срещи 

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства