Ела в клуба

Във връзка с разрастващата се епидемия на коронавирус, ние в ClubR считаме, че е важно всеки, според своите възможности, да вземе превантивни мерки за забавяне разпространението на вируса. Това би трябвало да помогне за намаляване на пиковото натоварване върху здравната система и да увеличи шансовете за справяне с тежките случаи на заболяването.
Спазването на социална дистанция е най-важният превантивен фактор и в тази връзка ние от ClubR решихме да предприемем следните мерки:

- Отменихме провеждането на Парти за необвързани No 70 на 13-и март.

- За периода до приключване на извънредното положение отменяме Бързи Срещи и групови коучинги.
- Всички служители преминават на работа тип „домашен офис” докато се възстанови възможността за провеждане на събития за запознанства на живо.
- Ще продължим да работим по програмата Мачмейкинг – подбрани запознанства, тъй като тя се основава на индивидуални срещи и запознанства между участниците.
- Персонални консултации и консултации за обратни връзки по програмата Мачмейкинг ще провеждаме онлайн – Skype и Viber.

Въпреки финансовите негативи от тези мерки, ние сме убедени, че те са стъпка в правилната посока, защото ценим здравето и спокойствието на нашите клиенти. Извиняваме се за евентуално причиненото неудобство и ще се радваме да се видим отново, когато подновим всички наши събития за запознанства.

Кои сме ние

Ние сме Румен и Радослава - съпрузи и щастливи родители на общо 4 деца. Създадохме ClubR с желанието да стане уютно място, предлагащо различни начини за запознанства лице-в-лице между необвързани. Знаем от собствен опит колко трудно е за хората с натоварено ежедневие да намерят "своя човек". Днес всеки трети е необвързан, а всяка втора семейна връзка се разпада още през първите години. Ние вярваме, че всеки има право да обича и да бъде обичан и е най-добре това да става с отворени очи, а запознанствата на живо са интересен и ефективен начин.

Защо избрахме това име и лого
Избрахме наименованието Club, защото клубът е уютно място, където срещаш приятни хора, а R дойде от нашите имена. Емблемата ни наподобява кръгово колело с 3 изхода и символизира затворения кръг, в който постепенно ни завърта живота и започва да става все по-трудно да срещнем нови хора. В ClubR имаме 3 различни формата за запознанства на живо: Бързи СрещиПарти за необвързани и Мачмейкинг (Подбрани запознанства).
 
Откъде започнахме

През 2012 год. създадохме speeddating3.com за организиране на Бързи Срещи между необвързани и проведохме първите Бързи Срещи (Speed Dating). Организирахме и първите Парти за необвързани, съчетаващи възможността за запознанства и удоволствието от интересен и забавен купон.
Постепенно разбрахме, че има нужда от още една форма за запознанства на живо, която да обръща внимание на индивидуалните потребности. Затова в края на 2013 год. стартирахме Мачмейкинг (Подбрани запознанства), в който водещо е персоналното внимание и детайлния подход към всеки участник.

Къде сме сега
Всяко година посрещаме на нашите събития по няколко хиляди необвързани. Вече сме голям екип, обединен от идеята да сближаваме хората. Знаем, че сме на прав път и достигнатото до тук го доказва. Но най-доброто и радващо ни доказателство са стотиците нови двойки, които събираме ежегодно.
Тук можеш да прочетеш подробна статистика на нашата дейност.

Ако имаш допълнителни въпроси, можеш да разгледаш раздела „Въпроси и отговори” или да ни пишеш на info@clubr.bg.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Искам да благодаря на екипа ви за чудесната възможност да участвам на организираните от вас събития! На едно от тях срещнах своята половинка и вече създадохме семейство!    Пожелавам всичко добро на екипа ви! 
01.04.2020, от нашата поща 

Здравейте, Да, срещаме се с него. Всеки уикенд. Допадаме си, всеки ден си пишем. Преди седмица го запознах с децата. Опознаваме се и се стремим да постигнем общата ни цел.
10.03.2020, мейл Мачмейкинг 

Отношенията ни с Х се развиват в желаната от нас посока. Хубави неща се случват между нас. Благодаря Ви още веднъж, че ни запознахте!
04.03.2020, мейл Мачмейкинг