Консултация за двойки

Двойката се среща с предварително избран консултант/психолог, с когото под формата на свободен разговор се обсъждат въпрос, проблем, затруднение във връзката.

Тази консултация има за цел не да даде конкретни съвети, а да подпомогне изграждането на стабилни и здрави отношения в двойката както и да повиши капацитета ѝ за справяне с различията и трудностите. Консултациите за двойки са подходящи за всички, които искат да създадат здрави интимни отношения и да подпомогнат процеса на изграждане на хармонична връзка. Доколко консултацията ще е полезна зависи предимно от степента, с която клиентите се ангажират в процеса.

Продължителността е около 90 минути, цената е 80 лева и се провежда само след предварителна уговорка. Ако искаш да се запишеш, изпрати имейл на info@clubr.bg.

ВАЖНО! Пренасрочване на вече уговорена консултация по желание от страна на клиентите може да се направи минимум 24 ч преди насрочената дата. Пренасрочването се извършва чрез имейл и/или телефонно обаждане. В случай на неспазване горепосочените условия, консултацията се счита за проведена като сумата се приспада от предварително заплатената такса.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства 

Беше естествено, добре организирано, без стресиране, добър шанс за среща с всякакви хора.
20.06.2024, след парти за запознанства 

Бяхте много мили, обстановката беше спокойна и предразполагаща. Благодаря!
30.05.2024, след бързи срещи 

Беше прекрасно и зареждащо събитие! Благодаря на организаторите!  
30.05.2024, след бързи срещи