Консултация за двойки

Двойката се среща с предварително избран консултант/психолог, с когото под формата на свободен разговор се обсъждат въпрос, проблем, затруднение във връзката.

Тази консултация има за цел не да даде конкретни съвети, а да подпомогне изграждането на стабилни и здрави отношения в двойката както и да повиши капацитета ѝ за справяне с различията и трудностите. Консултациите за двойки са подходящи за всички, които искат да създадат здрави интимни отношения и да подпомогнат процеса на изграждане на хармонична връзка. Доколко консултацията ще е полезна зависи предимно от степента, с която клиентите се ангажират в процеса.

Продължителността е около 90 минути, цената е 80 лева и се провежда само след предварителна уговорка. Ако искаш да се запишеш, изпрати имейл на info@clubr.bg.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше весело и забавно, (мини) бързите срещи бяха полезни, организацията перфектна, като цяло съм доволна. Лично за мен да посетя ваше събитие беше извън зоната на комфорт, но се чувствам много добре, че го направих и има полза/смисъл. Имах общуване с много и различни хора.
17.01.2023, след парти за запознанства 

Здравей, Любомира! С Х се виждаме вече малко повече от два месеца. Благодаря ти, че ни запозна! :)  Той е изключително мил и грижовен, много възпитан и внимателен към мен. Истински кавалер е. Аз се чувствам прекрасно с него.  И двамата сме активни и си създаваме взаимно приятни преживявания. Виждам старанието у него нещата между нас да се развиват.  Запозна ме с по-голямата част от приятелите си. Всички са страхотни и виждам доброжелателността, с която ме приемат.  Усмихвам се докато ти пиша всичко това. Благодаря!   Щастлива, мирна и благословена Нова година на теб, на целия екип на ClubR и на вашите семейства! Бъдете здрави!
16.01.2023 - мейл Мачмейкинг