Консултация за двойки

Двойката се среща с предварително избран консултант/психолог, с когото под формата на свободен разговор се обсъждат въпрос, проблем, затруднение във връзката.

Тази консултация има за цел не да даде конкретни съвети, а да подпомогне изграждането на стабилни и здрави отношения в двойката както и да повиши капацитета ѝ за справяне с различията и трудностите. Консултациите за двойки са подходящи за всички, които искат да създадат здрави интимни отношения и да подпомогнат процеса на изграждане на хармонична връзка. Доколко консултацията ще е полезна зависи предимно от степента, с която клиентите се ангажират в процеса.

Продължителността е около 90 минути, цената е 80 лева и се провежда само след предварителна уговорка. Ако искаш да се запишеш, изпрати имейл на info@clubr.bg.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре и професионално организирано.
30.11.2023, след бързи срещи 

Здравей, Любомира! Привет на всички от екипа на Мачмейкинг, ClubR! Ние с Х се оженихме и аз съм една щастлива прясна булка!    Ще пиша допълнително следващата седмица, за да уговорим удобен ден и час - да дойдем и да благодарим лично.  И да ни видите колко си отиваме заедно... Бъдете здрави и до скоро! 
08.11.2023, мейл Мачмейкинг 

Нямам забележки, прекрасно събитие.
06.11.2023, след бързи срещи