Коучинг

 

Себепознаването е важна предпоставка за намиране на успешна връзка, което изисква влагането на усилия и време. Коучингите на ClubR ще са ти полезни, за да излезеш от статуквото и чрез ролеви игри и общуване в група да погледнеш по нов начин към себе си, своя живот и партньора, когото търсиш.

 

Какво представляват коучингите?
Коучингите са интерактивни тематични срещи на малки групи от 4 до 8 човека. Това дава възможност за активно взаимодействие между участниците и водещия. Под формата на дискусия и ролеви игри се обсъждат и различни аспекти на зададената тема. Коучингите се провеждат в нашия офис в извънработно време и са с продължителност около 2 часа.

Кой може да участва?
Всеки, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и за предпоставките за успешни взаимоотношения, е добре дошъл. Единственото изискване, за да се запишеш като участник, е да имаш регистрация на нашия сайт и да си заплатил таксата за участие в коучинга по съответния ред.

Как да се запишеш?
В календара на началната страница са обявени коучингите за предстоящите няколко седмици. Можеш да се запишеш като избереш съответния коучинг и заплатиш по удобен за теб начин. Цената е 50 лева.

Какви са темите?
Подробна информация за всеки коучинг можеш да намериш на неговата страница, в която можеш да влезеш през календара със събитията на сайта ни. Към момента предлагаме следните теми:

1. Как да общуваме успешно
Знаеш ли:
Kак да бъдеш привлекателен в общуването?
Kак да подсилиш привличането във връзката?
Kак да разбереш какво иска другият?
Kак да бъдеш по-женствена, като запазиш индивидуалността си?
Kак да бъдеш по-мъжествен по свой собствен начин?

Двата пола са равни, но и различни. В еволюционен план мъжете и жените са се обособили така, че да се допълват взаимно при съвместно съществуване. И до днес различията между половете могат да служат за градивно сътрудничество и успешно развитие на личностния потенциал на всеки един от двойката. Това се получава само ако се проявяват толерантност спрямо различията у партньора.
Този коучинг ще ти помогне да разбереш по-добре другия пол и да общуваш по-успешно с него, било то като интимен партньор или в ежедневието.

2. Готов ли си за връзка
Осъзнаването на истинската готовност за връзка е половината от пътя към успешната връзка. Готовността за връзка на всеки от партньорите определя успеха на връзката също толкова, колкото и тяхната съвместимост. Преживяването на раздяла изисква време и преминава през определени етапи. Причина за разочарованието от новите партньори често са чувства от минали връзки.
Кои са факторите, които те забавят по пътя към новата връзка?
Как да изясниш и фокусираш целта си?
Кои са най-честите причини за отхвърляне?
Как да се справяш по-успешно с преживяванията на отхвърляне, разочарование и съмнение в търсенето на партньор?
Как да разделиш голямата мечта за щастлива любов на по-малки цели, които да те ориентират по пътя?

Това са въпросите, чиито отговори ще потърсим заедно в този коучинг.

3. Как да овладеем притеснението при среща

Всички познаваме това неприятно усещане на тревога и несигурност по време на първа среща и знаем, че то става най-силно точно когато най-много искаме да се представим добре и да очароваме другия. И колкото повече се опитваме да го потиснем и прикрием, толкова повече то ескалира и ни издава, например като се изчервяваме. Много хора искат да се справят с притеснението или да се освободят от него, но не знаят как.

С този коучинг искаме да ти помогнем да подобриш представянето си на първа среща, като придобиеш умения за справяне с тревогата. 

4. Ефективното виртуално общуване

Виртуалното общуване присъства все повече в живота ни.
По време на коучинга ще говорим за това кога и как е удачно да чатим и ще разгледаме аспектите на виртуалното общуване, за които трябва да внимаваме.
Също така ще обсъдим как:
- да реагираме по най-добрия начин;
- да поддържаме разговора;
- да използваме виртуалното общуване, така че да повишим шансовете си за връзка.

5. Сбъдни връзката мечта

Почти всички хора имаме в миналото си история, в която сме поставяли на преден план само част от себе си и сме пренебрегвали друга част. Често интуицията ни е замъглена от чужди модели и предразсъдъци. Всеки има всички нужни качества, за да създаде пълноценна, щастлива и удовлетворяваща връзка. Този коучинг е релаксиращо и интуитивно свързване с вътрешното знание и ресурсите ни чрез медитативни упражнения.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много сте добри, много благодаря на Мария и на Любомира за отличната и приятна обстановка !
22.05.2023, след бързи срещи 

Атмосферата беше много приятна :)
22.05.2023, след бързи срещи 

Всичко е чудесно организирано!
22.05.2023, след бързи срещи 

Организацията беше чудесна. Изкарах си добре и срещнах интересни хора.
16.05.2023, след парти за запознанства 

Всичко беше организирано с много грижа и такт. Забавлява се страхотно и се запознах с много млади и интелигентни хора. Определено ще Ви препоръчам на познати и приятели.
15.05.2023, след парти за запознанства