Коучинг

 

Себепознаването е важна предпоставка за намиране на успешна връзка, което изисква влагането на усилия и време. Коучингите на Club R ще са ти полезни, за да излезеш от статуквото и чрез ролеви игри и общуване в група да погледнеш по нов начин към себе си, своя живот и партньора, когото търсиш.

 

Какво представляват коучингите?
Коучингите са интерактивни тематични срещи на малки групи от 4 до 8 човека. Това дава възможност за активно взаимодействие между участниците и водещия. Под формата на дискусия и ролеви игри се обсъждат и различни аспекти на зададената тема. В момента коучингите се провеждат онлайн в извънработно време и са с продължителност около 90 минути.

Кой може да участва?
Всеки, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и за предпоставките за успешни взаимоотношения, е добре дошъл. Единственото изискване, за да се запишеш като участник, е да си пълнолетен, необвързан и да си заплатил таксата за участие в коучинга по съответния ред.

Как да се запишеш?
В календара на началната страница са обявени коучингите за предстоящите няколко седмици. Можеш да се запишеш като избереш съответния коучинг и заплатиш по удобен за теб начин. Цената е 40 лева.

Какви са темите?
Подробна информация за всеки коучинг можеш да намериш на неговата страница, в която можеш да влезеш през календара със събитията на сайта ни. Към момента предлагаме следните теми:

1. Как да изберем подходящ партньор
Най-вероятно не знаеш, че обикновено използваме три варианта за избор на партньор:
Сходство - Желание да повториш семейния модел на родителите във взаимоотношенията и при избора на дългосрочен партньор.
Допълване - Някои характеристики на биологичното семейство (семейството на родителите ти) остават същите, други се преработват и променят спрямо твоето усещане за щастие. Това е модела, спрямо който избираш партньор.
Бягство - Отхвърляш семейния модел на родителите си и избираш партньор, с когото да можеш да реализираш коренно противоположен модел взаимоотношения и връзка.

Подходящият избор е само началото на дълъг процес за изграждане на съвместимост между партньорите и това продължава цял живот. За да избереш подходящия за теб партньор, трябва да разбереш правилно себе си. Този коучинг може да ти бъде полезен в тази насока.

2. Как да общуваме успешно
Знаеш ли:
Kак да бъдеш привлекателен в общуването?
Kак да подсилиш привличането във връзката?
Kак да разбереш какво иска другият?
Kак да бъдеш по-женствена, като запазиш индивидуалността си?
Kак да бъдеш по-мъжествен по свой собствен начин?

Двата пола са равни, но и различни. В еволюционен план мъжете и жените са се обособили така, че да се допълват взаимно при съвместно съществуване. И до днес различията между половете могат да служат за градивно сътрудничество и успешно развитие на личностния потенциал на всеки един от двойката. Това се получава само ако се проявяват толерантност спрямо различията у партньора.
Този коучинг ще ти помогне да разбереш по-добре другия пол и да общуваш по-успешно с него, било то като интимен партньор или в ежедневието.

3. Как да изградим успешна връзка

Всички ние от първите мигове на своя живот влизаме в отношения с другите. Още от този момент започваме да учим как да го правим – първоначално неосъзнато, докато се превърне в наш стил и/или навик. 

Постепенно забелязваме, че в някои ситуации и с някои хора се чувстваме сигурни и спокойни, а  с други не дотам. Докато стигнем до мига, когато се влюбим в някого и си пожелаем да се свържем с този човек “докато смъртта ни раздели”. Какво и как определя успехът ни във връзките, а оттам и щастието в живота ни, ще се опитаме да отговорим с коучинга "Как да изградим успешна връзка".

4. Готов ли си за връзка
Осъзнаването на истинската готовност за връзка е половината от пътя към успешната връзка. Готовността за връзка на всеки от партньорите определя успеха на връзката също толкова, колкото и тяхната съвместимост. Преживяването на раздяла изисква време и преминава през определени етапи. Причина за разочарованието от новите партньори често са чувства от минали връзки.
Кои са факторите, които те забавят по пътя към новата връзка?
Как да изясниш и фокусираш целта си?
Кои са най-честите причини за отхвърляне?
Как да се справяш по-успешно с преживяванията на отхвърляне, разочарование и съмнение в търсенето на партньор?
Как да разделиш голямата мечта за щастлива любов на по-малки цели, които да те ориентират по пътя?

Това са въпросите, чиито отговори ще потърсим заедно в този коучинг.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Организацията беше чудесна! Явих се за първи път и изживяването беше брилянтно!
26.10.2020, след Бързи срещи 

С удоволствие бих дошъл! Аз съм изключително доволен! Беше ми много приятно!
26.10.2020, след Бързи срещи 

Всичко беше чудесно.
19.10.2020, след Бързи срещи 

Добре организирано, не се сещам за препоръки. Браво.
19.10.2020, след Бързи срещи 

Благодаря ви за чудесната организация на събитието.  
08.10.2020, след Бързи срещи