Успешни запознанства

„Заобикалящият свят съществува само в съзнанието на отделния човек, тъй като е продукт на неговият ум, включително удоволствията, които иска да изпитва и страданията, които се опитва да избегне.” Този основен принцип на солипсизма е добра отправна точка към разбирането на взаимоотношенията между хората, а именно, че всичко, което ни се случва, е продукт на нашето съзнание.
Програмата „Успешни запознанства” е поредица от 5 индивидуални консултации, развиващи твоето разбиране на партньорските взаимоотношения и умения за комуникация и свързване. Нашите специалисти ще я персонализират за теб, за да увеличат твоите шансове за успешна връзка.

Основните цели на програмата са:
- да погледнеш аналитично към миналото и разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства;
- да осъзнаеш своите реакции и качества, които биха могли да са пречка до момента за започването на удовлетворителна връзка;
- да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни и това, което те прави уникален, за да намериш човека, с когото ще се чувстваш добре;
- да разпознаваш по-добре сигналите, които биха могли да те предупредят за безперспективност на отношенията.

Петте консултации с наш специалист се провеждат в рамките на 5 месеца и са с обща цена 200 лева. Участниците в Мачмейкинг ползват специална отстъпка от 15%. В момента консултациите от програмата Успешни запознанства се провеждат онлайн.

Радослава Карамихалева
Радослава е един от основателите на ClubR и консултант по позитивна психотерапия и психодрама асистент, автор на статии в iwoman.bg, actualno.bg, dir.bg, съавтор на книгата "Необвързаните - очаквания и реалност" и "Пътеводител за първа среща". Тя е инициатор и създател на програмата Мачмейкинг и има дългогодишен опит като мачмейкър. Нейният 7-годишен опит в организирането и осъществяването на събития за необвързани, както индивидуалната ѝ консултатнска работа с клиенти на ClubR, ѝ дава реалистичен и аналитичен поглед върху човешките взаимоотношения. Нейна мисия е да помага на необвързаните да увеличават шансовете си за свързване и създаване на успешни връзки.

Елена Йорданова
Елена е психолог, консултант по позитивна психотерапия и EMDR. Тя разработва и води голяма част от коучинг програмите на ClubR. Има опит в програмата Мачмейкинг и психологическо консултиране на хора от различни възрасти. Изследва с нестихващ интерес човешките взаимоотношения и не спира да обогатява опита и знанията си в сферата на общуването и връзките. Вдъхновението й е да подкрепя хората по пътя им към по-цялостен и споделен живот. 

Любомира Денева
Любомира е психолог и консултант по системна арт терапия. Тя е мачмейкър в ClubR и има опит с консултиране на клиенти от програмата и такива, които имат желание да влязат в нея. Също така взима активно участие в събитията на ClubR, където се среща и разговаря с много необвързани и събира информация за техните трудности, желания и потребности. Нейната професионална цел е да осигури подкрепа на хората в процеса на създаване на партньорски отношения.

Как да се включиш в програмата Успешни запознанства:
Направи си регистрация на нашия сайт https://www.clubr.bg/register.
Попълни Теста за съвпадения на нашия сайт.
Обади се на телефон 0896 845531 или изпрати запитване на matchmaking@clubr.bg.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей, Любомира,   Да, виждаме се, Х е много интересен за мен човек. Мисля, че правилно сте усетили посоката, в която търся. :)   Срещите ни са малко затруднени поради ситуацията с вируса (стремим се да са на открито), но са ми много приятни и ще видим как ще се развият.   Поздрави, Х
30.10.2020, мейл Мачмейкинг 

Организацията беше чудесна! Явих се за първи път и изживяването беше брилянтно!
26.10.2020, след Бързи срещи 

С удоволствие бих дошъл! Аз съм изключително доволен! Беше ми много приятно!
26.10.2020, след Бързи срещи