Успешни запознанства

Програма „Успешни запознанства”

„Заобикалящият свят съществува само в съзнанието на отделния човек, тъй като е продукт на неговият ум, включително удоволствията, които иска да изпитва и страданията, които се опитва да избегне.” Този основен принцип на солипсизма е добра отправна точка към разбирането на взаимоотношенията между хората, а именно, че всичко, което ни се случва, е продукт на нашето съзнание.

Програмата „Успешни запознанства” е поредица от 5 индивидуални консултации, предназначена да развие твоето разбиране на партньорските взаимоотношения и умения за комуникация и свързване. Нашите психолози и мачмейкъри ще я персонализират за теб, така че да увеличи твоите шансове за успешна връзка. Основните цели на програмата са:
- да погледнеш аналитично към миналото и разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства;
- да осъзнаеш своите реакции и качества, които биха могли да са пречка до момента за започването на удовлетворителна връзка;
- да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни и това, което те прави уникален, за да намериш човека, с когото ще се чувстваш добре;
- да разпознаваш по-добре сигналите, които биха могли да те предупредят за безперспективност на отношенията.

Програмата се състои от 5 консултации с наш специалист, които се провеждат в рамките на 5 месеца с обща цена 200 лева. Участниците в Мачмейкинг ползват специална отстъпка от 15%.

Радослава
Радослава е един от основателите на ClubR и консултант по позитивна психотерапия и психодрама асистент, автор на статии в iwoman.bg, actualno.bg, dir.bg, съавтор на книгата "Необвързаните - очаквания и реалност" и брошурата "Пътеводител за първа среща". Тя е инициатор и създател на програмата Мачмейкинг. Има дългогодишен опит като мачмейкър. Нейният 7-годишен опит в организирането и осъществяването на събития за необвързани, както индивидуланата ѝ консултатнска работа с клиенти на ClubR, ѝ дава реалистичен и аналитичен поглед върху човешките взаимоотношения. Нейна мисия е да помага на необвързаните да увеличават шансовете си за свързване и създаване на успешни връзки.

Любомира
Любомира е психолог и консултант по системна арт терапия. Тя е мачмейкър в ClubR и има опит с консултиране на клиенти от програмата и такива, които имат желание да влязат в нея. Също така взима активно участие в събитията на ClubR, където се среща и разговаря с много необвързани и събира информация за техните трудности, желания и потребности. Нейната професионална цел е да осигури подкрепа на хората в процеса на създаване на партньорски отношения.

Как да се включиш в програма Успешни запознанства:

  • Направи си регистрация на нашия сайт https://www.clubr.bg/register
  • Попълни Теста за съвпадения на нашия сайт
  • Обади се на телефон 0896 845531 или
  • Изпрати запитване на мейл matchmaking@clubr.bg

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Искам да благодаря на екипа ви за чудесната възможност да участвам на организираните от вас събития! На едно от тях срещнах своята половинка и вече създадохме семейство!    Пожелавам всичко добро на екипа ви! 
01.04.2020, от нашата поща 

Здравейте, Да, срещаме се с него. Всеки уикенд. Допадаме си, всеки ден си пишем. Преди седмица го запознах с децата. Опознаваме се и се стремим да постигнем общата ни цел.
10.03.2020, мейл Мачмейкинг 

Отношенията ни с Х се развиват в желаната от нас посока. Хубави неща се случват между нас. Благодаря Ви още веднъж, че ни запознахте!
04.03.2020, мейл Мачмейкинг