Успешни запознанства

„Заобикалящият свят съществува само в съзнанието на отделния човек, тъй като е продукт на неговият ум, включително удоволствията, които иска да изпитва и страданията, които се опитва да избегне.” Този основен принцип на солипсизма е добра отправна точка към разбирането на взаимоотношенията между хората, а именно, че всичко, което ни се случва, е продукт на нашето съзнание.
Програмата „Успешни запознанства” е поредица от 5 индивидуални консултации, развиващи твоето разбиране на партньорските взаимоотношения и умения за комуникация и свързване. Нашите специалисти ще я персонализират за теб, за да увеличат твоите шансове за успешна връзка.

Основните цели на програмата са:
- да погледнеш аналитично към миналото и разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства;
- да осъзнаеш своите реакции и качества, които биха могли да са пречка до момента за започването на удовлетворителна връзка;
- да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни и това, което те прави уникален, за да намериш човека, с когото ще се чувстваш добре;
- да разпознаваш по-добре сигналите, които биха могли да те предупредят за безперспективност на отношенията.

Петте консултации с наш специалист се провеждат в рамките на 5 месеца и са с обща цена 200 лева. Участниците в Мачмейкинг ползват специална отстъпка от 15%. В момента консултациите от програмата Успешни запознанства се провеждат онлайн.

Радослава Карамихалева
Радослава е един от основателите на ClubR и консултант по позитивна психотерапия и психодрама асистент, автор на статии в iwoman.bg, actualno.bg, dir.bg, съавтор на книгата "Необвързаните - очаквания и реалност" и "Пътеводител за първа среща". Тя е инициатор и създател на програмата Мачмейкинг и има дългогодишен опит като мачмейкър. Нейният 7-годишен опит в организирането и осъществяването на събития за необвързани, както индивидуалната ѝ консултатнска работа с клиенти на ClubR, ѝ дава реалистичен и аналитичен поглед върху човешките взаимоотношения. Нейна мисия е да помага на необвързаните да увеличават шансовете си за свързване и създаване на успешни връзки.

Любомира Денева
Любомира е психолог и консултант по системна арт терапия. Тя е мачмейкър в ClubR и има опит с консултиране на клиенти от програмата и такива, които имат желание да влязат в нея. Също така взима активно участие в събитията на ClubR, където се среща и разговаря с много необвързани и събира информация за техните трудности, желания и потребности. Нейната професионална цел е да осигури подкрепа на хората в процеса на създаване на партньорски отношения.

Как да се включиш в програмата Успешни запознанства:
Направи си регистрация на нашия сайт https://www.clubr.bg/register.
Попълни Теста за съвпадения на нашия сайт.
Обади се на телефон 0896 845531 или изпрати запитване на matchmaking@clubr.bg.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей,  [...] Да, виждаме се редовно. Допаднахме си!  Дори се сближихме вече, въпреки краткото време. Чувствам се добре с нея и се радвам, че я срещнах, за което ти благодаря.
25.09.2020, мейл Мачмейкинг 

Благодаря ви за чудесната организация на събитието.
24.09.2020, след Бързи срещи 

Благодаря Ви за прекрасното събитие!
24.09.2020, след Бързи срещи 

Препоръчвам клуба!  
24.09.2020, след Бързи срещи 

Всичко беше чудесно.  
24.09.2020, след Бързи срещи