Индивидуални консултации

 

Индивидуалните консултации са лични срещи, в които под формата на свободен разговор обсъждаш с избран от теб консултант (психолог) своите нужди, както и конкретни проблеми, които искаш да решиш. Не се изисква нищо друго, освен желание да опознаеш по-добре себе си и решимост да направиш конкретни стъпки към решаване на проблемите, които те тревожат.

 

 

Ролята на психолога е не толкова да дава конкретни съвети, колкото да ти помогне да разпознаеш емоциите и нуждите си. Индивидуалните консултации са подходящо начало за всеки, който иска да се задълбочи в конкретно направление от своя живот, свързано с общуването и намирането на партньор. 

Степента, с която ще се ангажираш в процеса, е от огромно значение, защото колкото  знания и умения да вложим ние, основната промяна зависи от теб. Важно е  не колко ни се дава, а колко ще съумеем да вземем и научим от онова, което се случва с нас.

Продължителността на една индивидуална консултация е около един час, цената е 50 лева.

Ако искаш да се запишеш за консултация – изпрати е-мейл на  info@clubr.bg.

Ако искаш да присъстваш на нашите коучинги, можеш да се запишеш през календара със събитията на началната страница на сайта.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи