Индивидуални консултации

 

Индивидуалните консултации са лични срещи, в които под формата на свободен разговор обсъждаш с избран от теб консултант (психолог) своите нужди, както и конкретни проблеми, които искаш да решиш. Не се изисква нищо друго, освен желание да опознаеш по-добре себе си и решимост да направиш конкретни стъпки към решаване на проблемите, които те тревожат.

 

 

Ролята на психолога е не толкова да дава конкретни съвети, колкото да ти помогне да разпознаеш емоциите и нуждите си. Индивидуалните консултации са подходящо начало за всеки, който иска да се задълбочи в конкретно направление от своя живот, свързано с общуването и намирането на партньор. 

Степента, с която ще се ангажираш в процеса, е от огромно значение, защото колкото  знания и умения да вложим ние, основната промяна зависи от теб. Важно е  не колко ни се дава, а колко ще съумеем да вземем и научим от онова, което се случва с нас.

Продължителността на една индивидуална консултация е около един час, цената е 50 лева.

Ако искаш да се запишеш за консултация – изпрати е-мейл на  info@clubr.bg.

Ако искаш да присъстваш на нашите коучинги, можеш да се запишеш през календара със събитията на началната страница на сайта.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше приятно и топло посрещане.
11.03.2019, след Бързи срещи 

Нямам забележки. Само мога да Ви похваля и да се разпространи Вашата благородна кауза/дейност.
11.03.2019, след Бързи срещи 

Всичко беше на много добро ниво. Хуморът на Румен (един от хората, отговорни за тези събития) е прекрасен и много добре релаксира преди самите бързи срещи. Няма какво повече да се иска или желае. 
11.03.2019, след Бързи срещи 

Винаги сърдечно и много топло отношение, непринудена обстановка, любезен подход. Браво, Румен и екип на Румен! 
07.03.2019, след Бързи срещи