Коучинг

Какво представляват коучингите?
Коучингите са интерактивни тематични срещи на малки групи от 4 до 6 човека. Под формата на дискусия между участниците и водещия, се обсъждат и упражняват различни аспекти на зададената тема.  Коучингите се провеждат в нашия офис в извънработно време и са с продължителност 2 – 2.5 часа. 

За какво служат коучингите?
Дори и за далеч по-маловажни неща, като шофьорска книжка, се изисква получаването и проверката на някакъв минимален набор от умения. А за нещо жизнено важно като намиране и изграждане на дългосрочна/брачна връзка не получаваме никаква предварителна подготовка, за да се подготвим за новия етап в живота си. Заедно с психолозите в нашия екип разработихме няколко теми, които засягат важни моменти в създаването и поддържането на успешна дългосрочна връзка. 

Кой може да участва в коучингите?
Нашите коучинги са предназначени както за участниците в програмата Мачмейкинг, така и за всеки друг, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и за успешните взаимоотношения с другия пол. Единственото изискване, за да се запишеш като участник, е да си пълнолетен и необвързан и да си заплатил участието в коучинга по съответния ред. 

Как да се запишеш за коучинг - в календара на началната страница или в менюто Мачмейкинг/Предстоящи събития- са обявени всички бъдещи коучинги. 

Какви са темите на коучингите?
Подробна информация за всеки коучинг можеш да намериш на неговата страница, на която можеш да влезеш през каледнара със събитията на сайта ни. Към момента предлагаме следните 4 основни теми за коучинг:

Как избираме партньор
Най-вероятно не знаеш, че обикновено използваме три варианта за избор на партньор:

 • Сходство - Желание да повториш семейния модел на родителите във взаимоотношенията и  при избора на дългосрочен партньор.
 • Допълване - Някои характеристики на биологичното семейство (семейството на родителите ти) остават същите, други се преработват и променят спрямо твоето усещане за щастие. Това е модела, спрямо който избираш партньор.
 • Бягство  -  Отхвърляш семейния модел на родителите си  и избираш партньор, с когото да можеш да реализираш коренно противоположен модел  взаимоотношения и връзка.

Подходящият избор е само началото на дълг процес за изграждане на съвместимост между партньорите и това продължава цял живот. За да избереш подходящия за теб партньор, трябва да разбереш правилно себе си. Този коучинг може да ти бъде полезен в тази насока.

Как да общуваме успешно
Знаете ли:

 • Kак да бъдем привлекателни в общуването?
 • Kак да подсилим привличането във връзката?
 • Kак да разберем какво иска другият?
 • Kак да бъдем по-женствени, като запазя индивидуалността си?
 • Kак да бъдем по-мъжествени по свой собствен начин?

Двата пола са равни, но и различни. В еволюционен план мъжете и жените са се обособили така че да се допълват взаимно при съвместно съществуване. И до днес различията между половете могат да служат за градивно сътрудничество и  успешно развитие на  личностния потенциал на всеки един от двойката. Това се получава само ако се проявяват толерантност спрямо различията у партньора.
Този коучинг ще ти помогне да разбереш по-добре другия пол и да общуваш по-успешно с него, било то като интимен партньор или в ежедневието.

Азбука на успешните връзки
От първите мигове на своя живот влизаме в отношения с другите. Още от този момент започваме да учим как да го правим – първоначално неосъзнато, докато се превърне в наш стил и/или навик. 
Постепенно забелязваме, че в някои ситуации и с някои хора се чувстваме сигурни и спокойни, а с други не дотам. Докато стигнем до мига, когато се влюбим в някого и си пожелаем да се свържем с този човек “докато смъртта ни раздели”.

 • Какво и как определя успехът ни във връзките, а оттам и щастието в живота ни?
 • В какво се крие тайната на общуването между двамата партньори?
 • Възможно ли е да съществуват хора, които не са създадени за връзка?
 • Притежаваме ли нещо като програми за поведение, които да усвояваме в детството си ползваме през целия си живот?

На тези и други важни въпроси по отношение на партньорството и връзките се опитваме да отговорим чрез този коучинг. 

Готов ли си за връзка

Осъзнаването на истинската готовност за връзка е половината от пътя към успешната връзка. Готовността за връзка на всеки от партньорите определя успеха на връзката също толкова, колкото и тяхната съвместимост. 
Преживяването на раздяла изисква време и преминава през определени етапи.
Причина за разочарованието от новите партньори често са чувства от минали връзки. 

 • Кои са факторите, които те забавят по пътя към новата връзка?
 • Как да изясниш и фокусираш целта си?
 • Кои са най-честите причини за отхвърляне?
 • Как да се справяш по-успешно с преживяванията на отхвърляне, разочарование и съмнение в търсенето на партньор?
 • Как да разделиш голямата мечта за щастлива любов на по-малки цели, които да те ориентират по пътя?

Това са въпросите, чиито отговори ще намериш по-лесно, ако се включиш в този коучинг.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за хубавото парти. Всичко беше на ниво и организирано много добре. Вие наистина сближавате хората! Бъдете здрави и щастливи. Екипът Ви е чудесен! 
21.05.2019, след парти 

За първи път бях на събитие "Бързи срещи" и много ми допадна. Срещнах мили хора и ми беше приятно. Хората от екипа Ви са супер!
20.05.2019, след бързи срещи 

Сърдечно БлагоДаря! Благодарение на Вас открих любовта на моя живот. Това се случи миналата година на 14 септември на партито за необвързани. Оттогава и до ден днешен сме заедно, аз и моята по-добра половинка. Щастливи сме заедно и се радваме на живота, който и двамата заслужаваме. Благодаря ви, че ви има. Сърдечни поздрави от нас.
11.05.2019, в отговор на поздрав за рожден ден