Индивидуални консултации

 

 

Отиваш на първа среща и искаш да “блеснеш”?

Запознаваш се с някого и желаеш да започнеш увлекателен разговор?

Опознаваш събеседника си, но не можеш да вземеш думата, за да разкажеш за себе си?

Искаш да общуваш с непознати хора с лекота?

 

Нашата индивидуална консултация ще ти даде практически съвети, които ще ти помагат при лични срещи или многолюдни събития. Ние не използваме заучени фрази и клишета, а споделяме опита си от срещите с хиляди необвързани. Целта е да подобриш общуването си с различни хора.

Как протичат индивидуалните консултации?
След  предварително уговорен час ще се срещнеш с наш консултант  ще разговаряте задълбочено по теми, свързани с общуването и поведението ти по време на срещи. Нашите консултанти са квалифицирани психолози и ще ти помогнат да подобриш своите умения в областта комуникацията. Акцентът на разговора обичайно е върху взаимоотношенията с другия пол, но наученото е приложимо във всички сфери на живота. На тази среща може да има всичко – свободна дискусия, откровен разговор, съвети специално за теб, психологически тестове, разиграване на различни ситуации и всякакви други похвати.

Какво трябва да знаеш преди да се включиш?
- Ако си търсиш гадже манекенка или милионер, или ако искаш някой да ти организира „пълна промяна“ - ние не можем да помогнем. С нас можеш единствено да направиш крачка към по-добро себеразбиране и представяне пред другите.
- Ако си скептично настроен дали консултацията ще „проработи”, ние с радост ще те опровергаем! Вярваме, че дори само едно ново запознанство да завържеш,  като резултат от проведените консултации, това ще обогати живота ти, а може и това да  се окаже твоята мечтана половинка.
- Съветите ни могат да са ти полезни само ако желаеш  да положиш усилия, за да промениш нещо в себе си и/или в поведението си! Индивидуалните консултации могат да проанализират ситуацията, да те мотивират и да те насочат към промяна, но не могат да я извършат вместо теб.

Ако искаш да се запишеш за консултация – изпрати е-мейл на  info@clubr.bg.

Ако искаш да присъстваш на нашите коучинги, можеш да се запишеш през календара със събитията на началната страница на сайта.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря, с най-добри чувства за тези, които правят щастието и любовта възможен изход!
06.07.2019, в отговор на поздрав за рожден ден 

Mястото е най-доброто и предразполагащo за запознанства. Музиката, обстановката са перфектни. Персоналът е толкова свеж и усмихнат и създава настроение за танци и за нещо, което е възможно да се случи.
17.06.2019, след парти в клуб Disco 

Бих искала да споделя, че организационно се справяте чудесно!
24.06.2019, след Бързи срещи