Индивидуални консултации

 

 

Отиваш на първа среща и искаш да “блеснеш”?

Запознаваш се с някого и желаеш да започнеш увлекателен разговор?

Опознаваш събеседника си, но не можеш да вземеш думата, за да разкажеш за себе си?

Искаш да общуваш с непознати хора с лекота?

 

Нашата индивидуална консултация ще ти даде практически съвети, които ще ти помагат при лични срещи или многолюдни събития. Ние не използваме заучени фрази и клишета, а споделяме опита си от срещите с хиляди необвързани. Целта е да подобриш общуването си с различни хора.

Как протичат индивидуалните консултации?
След  предварително уговорен час ще се срещнеш с наш консултант  ще разговаряте задълбочено по теми, свързани с общуването и поведението ти по време на срещи. Нашите консултанти са квалифицирани психолози и ще ти помогнат да подобриш своите умения в областта комуникацията. Акцентът на разговора обичайно е върху взаимоотношенията с другия пол, но наученото е приложимо във всички сфери на живота. На тази среща може да има всичко – свободна дискусия, откровен разговор, съвети специално за теб, психологически тестове, разиграване на различни ситуации и всякакви други похвати.

Какво трябва да знаеш преди да се включиш?
- Ако си търсиш гадже манекенка или милионер, или ако искаш някой да ти организира „пълна промяна“ - ние не можем да помогнем. С нас можеш единствено да направиш крачка към по-добро себеразбиране и представяне пред другите.
- Ако си скептично настроен дали консултацията ще „проработи”, ние с радост ще те опровергаем! Вярваме, че дори само едно ново запознанство да завържеш,  като резултат от проведените консултации, това ще обогати живота ти, а може и това да  се окаже твоята мечтана половинка.
- Съветите ни могат да са ти полезни само ако желаеш  да положиш усилия, за да промениш нещо в себе си и/или в поведението си! Индивидуалните консултации могат да проанализират ситуацията, да те мотивират и да те насочат към промяна, но не могат да я извършат вместо теб.

Ако искаш да се запишеш за консултация – изпрати е-мейл на  info@clubr.bg.

Ако искаш да присъстваш на нашите коучинги, можеш да се запишеш през календара със събитията на началната страница на сайта.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи