Индивидуални консултации

 

 

Отиваш на първа среща и искаш да “блеснеш”?

Запознаваш се с някого и желаеш да започнеш увлекателен разговор?

Опознаваш събеседника си, но не можеш да вземеш думата, за да разкажеш за себе си?

Искаш да общуваш с непознати хора с лекота?

 

Нашата индивидуална консултация ще ти даде практически съвети, които ще ти помагат при лични срещи или многолюдни събития. Ние не използваме заучени фрази и клишета, а споделяме опита си от срещите с хиляди необвързани. Целта е да подобриш общуването си с различни хора.

Как протичат индивидуалните консултации?
След  предварително уговорен час ще се срещнеш с наш консултант  ще разговаряте задълбочено по теми, свързани с общуването и поведението ти по време на срещи. Нашите консултанти са квалифицирани психолози и ще ти помогнат да подобриш своите умения в областта комуникацията. Акцентът на разговора обичайно е върху взаимоотношенията с другия пол, но наученото е приложимо във всички сфери на живота. На тази среща може да има всичко – свободна дискусия, откровен разговор, съвети специално за теб, психологически тестове, разиграване на различни ситуации и всякакви други похвати.

Какво трябва да знаеш преди да се включиш?
- Ако си търсиш гадже манекенка или милионер, или ако искаш някой да ти организира „пълна промяна“ - ние не можем да помогнем. С нас можеш единствено да направиш крачка към по-добро себеразбиране и представяне пред другите.
- Ако си скептично настроен дали консултацията ще „проработи”, ние с радост ще те опровергаем! Вярваме, че дори само едно ново запознанство да завържеш,  като резултат от проведените консултации, това ще обогати живота ти, а може и това да  се окаже твоята мечтана половинка.
- Съветите ни могат да са ти полезни само ако желаеш  да положиш усилия, за да промениш нещо в себе си и/или в поведението си! Индивидуалните консултации могат да проанализират ситуацията, да те мотивират и да те насочат към промяна, но не могат да я извършат вместо теб.

Ако искаш да се запишеш за консултация – изпрати е-мейл на  info@clubr.bg.

Ако искаш да присъстваш на нашите коучинги, можеш да се запишеш през календара със събитията на началната страница на сайта.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше приятно и топло посрещане.
11.03.2019, след Бързи срещи 

Нямам забележки. Само мога да Ви похваля и да се разпространи Вашата благородна кауза/дейност.
11.03.2019, след Бързи срещи 

Всичко беше на много добро ниво. Хуморът на Румен (един от хората, отговорни за тези събития) е прекрасен и много добре релаксира преди самите бързи срещи. Няма какво повече да се иска или желае. 
11.03.2019, след Бързи срещи 

Винаги сърдечно и много топло отношение, непринудена обстановка, любезен подход. Браво, Румен и екип на Румен! 
07.03.2019, след Бързи срещи