Бързи Срещи онлайн - въпроси и отговори

Бързи срещи, 18.11.2020

Как точно се случват запознанствата онлайн?
Влизаш с профила си в календара на събитията на началната страница на сайта ни, избираш си подходяща за теб среща и се регистрираш за участие в нея. След като направиш поръчката ще получиш мейл за потвърждение. След извършване на плащането по избрания от теб начин отново ще получиш потвърждаващ мейл.
24 часа преди Бързите срещи ще получиш напомнящ мейл с линк за събитието. 5-10 минути преди началния му час трябва да кликнеш на линка, за да влезеш в Zoom срещата. Нашите водещи ще те посрещнат, ще направят кратък инструктаж, след което ще започнат срещите. Ще имаш възможност да се срещнеш в отделна стая с всеки участник от другия пол за по 6 минути както в класическите Бързи Срещи. Между срещите всички участници се събират в обща стая за по една минута. Тогава ще имаш възможност да направиш кратки записки за изминалата среща.

Как да се включа в срещата?
1. Кликаш на линка, който сме ти изпратили и влизаш на следния екран.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Ако ще се включиш през браузъра си, кликаш Launch Meeting, а след това и Join from Your Browser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. В полето Your name въвеждаш собственото си име, така както е по лична карта и в регистрацията ти на сайта. Причината за това изискване е, че при попълване на резултатите след събитието, участниците ще видят името ти по този начин и е възможно да настъпи объркване ако по среме на срещите си "Алекс", а в модула за попълване на резултати си записан като "Александър" .

След това кликаш на квадратчето пред “I am not a robot” и накрая кликаш на “Join”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Сега трябва да изчакаш домакините да те допуснат в срещата.

 

 

 

 

5. Готово, вече си в срещата и сега остава само кликнеш на “Join Audio by Computer”, за да си включиш звука.

 

 

 

 

 

 

 

 

6. По време на срещата можеш да използваш някои допълнителни опции. Менюто за тях излиза най-долу, когато раздвижиш курсора по екрана, ето описание на иконките отляво надясно:

 

 

 

  • Микрофон – включване и изключване
  • Видео – включване и изключване
  • Извикване на списък с участниците.

Как да се подготвя за онлайн бързи срещи?
Необходим ти е компютър/таблет/смартфон и – най-важното – добра връзка с Интернет. Приготви си лист и химикал, за да си правиш записки за хората, с които си се запознал. За целта можеш да използваш и компютъра си. Подготви се с любима напитка и доза търпение. Съветваме те да поставиш компютъра си някъде, където лицето ти ще е добре осветено, за да се представиш в най-добра светлина :). За да изглеждаш по-добре, необходимо е камерата да е или на нивото на очите ти, или малко над тях.
Независимо от това, че срещите са онлайн, ние те съветваме да се приготвиш за тях като за реални срещи, първо защото това ще ти даде подходящо настроение и второ, защото така ще направиш по-добро впечатление. Все пак да не забравяме, че „По дрехите посрещат!“.

Компютър или смартфон/таблет?
Можеш да се включиш и през трите варианта. Ако избереш варианта със смартфон/таблет, е необходимо предварително да си свалиш приложението Zoom. То е безплатно. Ние препоръчваме да използваш лаптоп/десктоп, защото е най-удобен за работа, а и на по-голям екран ще виждаш събеседниците си по-добре.

Има ли нещо специфично като предварителна техническа подготовка?
Zoom е най-използваната в света програма за онлайн срещи и е интуитивна, но засега е налична само на английски език. Протоколът за участие в нашите срещи е опростен, но все пак изисква базови умения по компютърен английски. Ако досега не си използвал Zoom, добре би било да отделиш време и да влезеш там, за да придобиеш основна представа за това как изглежда тази платформа. Можеш да проведеш разговор с приятел, за да видиш как се случват нещата.

Препоръчваме предварително да провериш дали камерата и микрофонът на твоето устройство работят. Ето два линка, на които можеш да направиш това много лесно: https://zoom.us/test или https://www.onlinemictest.com/webcam-test/.
Преди да се включиш към събитието, добре било да изключиш всички други приложения, освен Zoom.

Как ще отразя резултатите си след събитието?
След края на срещите имаш на разположение около 16 часа, за да решиш кого би искал/а да срещнеш повторно и да отбележиш това в специална анкета в профила си на сайта (Моят профил -> Моите БС) и да ни я изпратиш. След 15:00 ч. в деня след събитието, автоматична система разпраща мейли на всички участници. При наличие на взаимен интерес за повторна среща (съвпадение), мейлът съдържа името и контактите на другия човек – имейл и телефон или само едно от двете. До 72 часа след участието си в Бързи срещи можеш да видиш резултатите си и в профила си на сайта > Бутон „Резултати от Бързи срещи“.

Защо е необходимо, ако участваш за пръв път, да ни изпратиш копие от документ за самоличност?
Ние гарантираме, че на нашите събития присъстват само реални хора с реални имена и възраст. Затова, съгласно т. 4.6. от нашите Общи Условия, ако си нов участник в нашите Бързи срещи, ще бъдеш допуснат до събитие след предварително предоставяне на 
документ за самоличност. До 24 часа след като заплатиш участието си, ще очакваме да ни изпратиш сканиран документ, в който ясно се виждат име, фамилия и рождена дата. Останалата информация можеш да закриеш.

Какво се случва ако не успея да се включа в събитието?
Според нашите Общи условия: "В случай на неявяване на събитие Клиентът губи заплатената от него сума. При онлайн варианта на Бързи Срещи Организаторът не носи отговорност, ако Клиентът не се яви или не може да участва пълноценно поради технически проблеми с използваното негово оборудване или Интернет връзка".

Коментари:

  • Йовица Божковна 18.01.2022 в 15:54ч.
    Srechite na jivo sa za prezdpochitane zashoto ot chujbina nama palnocenna vrazka

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства