Ден на отворените врати - Само за жени

Консултации, 21.09.2018

Да си поговорим по женски

(Ден на отворените врати)

Чувала си за нас? Мислила си да посетиш някое от нашите събития, но не си събрала смелост? Искаш да научиш повече за модерните запознанства – бързи срещи, Мачмейкинг, партита за необвързани? Търсиш сериозна връзка, но не знаеш как да намериш онзи специален твой човек? Тогава това събитие е за теб!
 

В уютната обстановка на Club R на чаша топъл чай или какао в приятната компания на дамите от екипа на Club R можеш да разбереш повече за:

- събитията, които организираме и работата ни;

- обстановката, в която провеждаме бързи срещи и интервюта за Мачмейкинг:

- теста „Колко съвпадения имаш“- ще можеш да го попълниш и да го обсъдиш с нас;


Ела ни на гости, за да си побъбрим по женски за живота, връзките и всичко останало.

Очакваме те на нашия Ден на отворените врати (само за дами :)) на 4-и октомври (четвъртък) между 14 и 20 ч. в Club R на ул. „Банат” 28.

Вече 5 години Club R организира различни събития за запознанства лице-в-лице – бързи срещи, партита за запознанства и мачмейкинг срещи. До момента в нашите събития са се включили 20 000 участници. Ежегодно събираме стотици щастливи двойки. И въпреки това дейността ни е все още нова за България. Наясно сме, че за да се включиш в нашите събития, трябва да ни се довериш. А доверието се изгражда с опознаване. Ела да се запознаем!

Очакваме те!

  КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

  Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
  01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

  Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
  12.11.2018, след парти 

  Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
  11.11.2018, след Бързи срещи