№ 860 – класически 8 х 8 (на живо)

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 30.01.2022
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 35 - 44
  • Възраст жени: 32 - 42
  • Платили мъже: 8
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 4
  • Свободни места за жени: 4

Цена: 33.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Място на събитието

ClubR

Нашият собствен клуб е уютно и спокойно местенце, удобно разположено на стотина метра от входа на мол "Парадайз" и изход No 3 на метростанция "Витоша". Можеш лесно да го намериш и в Google Maps, следвайки линка, даден на страницата ни, или да потърсиш адреса.

Как да стигнеш до нас с обществен транспорт (най-лесния начин)
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (изхода към Хладилника). Оттам трябва да извървиш около 100 метра, завивайки надясно по улица "Христо Ценов" и след 50 метра пак надясно по улица "Банат". Офисът ни е на приземния етаж и лесно ще го забележиш отдалеч по светещата реклама с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е почти невъзможно, затова препоръчваме да оставиш колата на паркинга на мол "Парадайз", който обичайно е отворен до 23 ч. След това излизаш на приземното ниво от централния изход и пресичаш улица "Сребърна" до изхода на метрото. Оттам трябва да извървиш около 100 метра пеша, следвайки указанията по-горе.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Виж видео: "Бързи Срещи - какво е това"?

Има много хора, с които можем да сме щастливи заедно, но не е лесно да се намерим във все по-стесняващия се кръг на забързаното ежедневие. Бързи Срещи предоставят забавна възможност да се срещнеш с интересни и интелигентни хора, които също като теб търсят нови запознанства.

Общуваме на живо безопасно
Провеждаме нашите бързи срещи, спазвайки всички изисквания за безопасно общуване в закрити помещения. В момента те са: представяне на валиден зелен сертификат и носене на маска.

Основни предимства на нашите Бързи Срещи:
Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от мол "Парадайз" ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.
На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления - "Това, което виждаш, е това, което е!".
Ефективност. Според статистиката от проведените досега близо 600 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.2 съвпадения (желание за повторна среща) между участниците.
Само нови запознанства. Системата ни позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи (според твоето желание, което трябва да заявиш до 30 дни след събитието). До 3 ч преди срещите можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол като ни се обадиш на 0884557949.
Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Време да помислиш. Имаш 18 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, трябва да ни изпратиш празна анкета и при поискване, можеш еднократно да получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи. Срокът за заявяване на Нашата гаранция е до 30 след провеждането на събитието.
Ако на срещата присъстват под 75% от обявения номинален брой участници от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума или изпращаме код за 50% отстъпка за други срещи. Ако на срещите присъстват под 50% от обявения номинален брой участници от единия пол, не анулираме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване на други срещи.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".
 
Искаш да се подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна Персоналната консултация "Бързи срещи".

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Браво за добрата организация! За първи път участвам в такива събития, които организирате. Наистина добър начин (дори и чрез zoom) да срещнеш нови хора.
13.01.2022, след онлайн бързи срещи 

Благодаря ви за чудесната организация :)  
10.01.2022, след бързи срещи 

Нямам препоръки, организацията беше идеална! Прекарах си страхотно!!! Благодаря Ви!!!
10.01.2022, след бързи срещи 

Срещите бяха много добре организирани. Благодаря Ви.
10.01.2022, след бързи срещи