№ 127 - Как да овладеем притеснението при среща

Коучинг

ВАЖНО! Ако участниците в коучинга са под 4 човека коучингът ще се проведе онлайн през платформата Google meet. Нашите коучинги са предназначени както за участници в програма Мачмейкинг, така и за всеки друг, който има желание да научи нещо ново и полезно за себе си и успешните взаимоотношения с противо-положния пол. Те се провеждат в малки групи от 4 до 6 човека, за да има възможност за близък контакт и активно взаимодействие между участниците и водещия.

  • Град: София
  • Дата: 02.10.2022
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Платили мъже: 0
  • Свободни места за мъже: 4
  • Платили жени: 0
  • Свободни места за жени: 4
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

ClubR

Нашият собствен клуб е уютно и спокойно място, удобно разположено на 100 метра от мол "Парадайз" и метростанция "Витоша". Офисът ни е на приземния етаж и ще се ориентираш по светещата табела с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с градски транспорт
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (към Хладилника).

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е сравнително трудно. Улиците около клуба ни попадат в "зелена зона". Можеш да оставиш колата на паркинга на мол "Парадайз", който обичайно е отворен до 23 ч.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Водещ психолог - Елена Йорданова.

 

 

 

 

 

 

Много хора споделят, че една от най-големите трудности за тях, когато се срещат с нови хора, особено хора, които харесват, е притеснението. Всички познаваме това неприятно усещане на тревога и несигурност и знаем, че то става най-силно точно когато най-много искаме да се представим добре и да очароваме другия. И колкото повече се опитваме да го потиснем и прикрием, толкова повече то ескалира и ни издава, например като се изчервяваме. Много хора искат да се справят с притеснението или да се освободят от него, но не знаят как и понякога дори избират да се откажат от срещите и ситуациите, които будят притеснение. С този коучинг искаме да ти помогнем да увеличиш шансовете си за връзка, като придобиеш умения за справяне с евентуалната тревога. 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре и професионално организирано.
30.11.2023, след бързи срещи 

Здравей, Любомира! Привет на всички от екипа на Мачмейкинг, ClubR! Ние с Х се оженихме и аз съм една щастлива прясна булка!    Ще пиша допълнително следващата седмица, за да уговорим удобен ден и час - да дойдем и да благодарим лично.  И да ни видите колко си отиваме заедно... Бъдете здрави и до скоро! 
08.11.2023, мейл Мачмейкинг 

Нямам забележки, прекрасно събитие.
06.11.2023, след бързи срещи