№ 77 – ВАЛЕНТИНСКО ПАРТИ (50 x 50)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 10.02.2023
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 25 - 48
  • Възраст жени: 18 - 45
  • Платили мъже: 50
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 25
  • Свободни места за жени: 25

Цена: 25.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

ВАЛЕНТИНСКО ПАРТИ

Няколко дни преди празника на любовта организираме едно вълнуващо валентинско парти за запознанства, на което можеш да срещнеш човека, с когото да споделиш празника. Можеш да се облечеш в червено, за да допринесеш към атмосферата.

За последните 10 години проведохме над 70 партита за запознанства, като всяко се посещава от повече от 100 необвързани. За да участваш в събитието е необходимо да се регистрираш и да заплатиш предварителноАко идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност.

По време на партито клубът е запазен само за нашето събитие и не се допускат други посетители.

Можеш да се откажеш от участие до 72 ч. преди партито. В този случай възстановяваме сумата и анулираме регистрацията. До 3 ч. преди срещите можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, който отговаря на условията, като ни пишеш на info@clubr.bg или ни се обадиш на 0884557949. Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 3 регистрации за парти през последните 12 месеца.

Ето част от игрите, с които спомагаме да се запознаеш с всички участници:
Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути гостите с еднакъв цвят гривни могат да участват в мини бързи срещи (по 2-3 минути), на които да се запознаят с 10 до 15 човека от другия пол.
Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман и ако намериш кой от другия пол има същия, ще получите по безплатен шот на бара.
Флирт карти: Нашите аниматори ще раздават флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човек, когото си харесал. Купидончетата ни ще са наблизо и ако  ти е трудно да го/я заговориш, повикай ги, за да ти помогнат.
Ще има... Викторини и забавни игри, в които сме предвидили подаръци за победителите и най-активните участници.
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в 
Галерия, както и на Фейсбук страницата ни. Ако не искаш да бъдеш сниман/а, просто трябва да ни предупредиш на входа

КОГА: 10 февруари (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ДРЕСКОД: Червено. Дрескодът не е задължителен, но ще допринесе, за да си в тон с настроението на партито :)

ТАКСА: 25 лева. Заплащането се извършва предварително.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше весело и забавно, (мини) бързите срещи бяха полезни, организацията перфектна, като цяло съм доволна. Лично за мен да посетя ваше събитие беше извън зоната на комфорт, но се чувствам много добре, че го направих и има полза/смисъл. Имах общуване с много и различни хора.
17.01.2023, след парти за запознанства 

Здравей, Любомира! С Х се виждаме вече малко повече от два месеца. Благодаря ти, че ни запозна! :)  Той е изключително мил и грижовен, много възпитан и внимателен към мен. Истински кавалер е. Аз се чувствам прекрасно с него.  И двамата сме активни и си създаваме взаимно приятни преживявания. Виждам старанието у него нещата между нас да се развиват.  Запозна ме с по-голямата част от приятелите си. Всички са страхотни и виждам доброжелателността, с която ме приемат.  Усмихвам се докато ти пиша всичко това. Благодаря!   Щастлива, мирна и благословена Нова година на теб, на целия екип на ClubR и на вашите семейства! Бъдете здрави!
16.01.2023 - мейл Мачмейкинг