№ 34 - ЛАС ВЕГАС

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 19.11.2015
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 130
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 130
  • Свободни места за жени: 0
Съжаляваме, за това събитие няма свободни места.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

 
ОПИТАЙ КЪСМЕТА СИ!

Ще се потопим в атмосферата на Лас Вегас, за да можеш да опиташ късмета си, запознавайки се с готини и интересни хора. Ние ще помагаме с различни формати запознанства: Мини Мачмейкинг, Мини Бързи Срещи, флирт карти и различни забавни игри.

Вече четири години провеждаме нашите ежемесечни Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 230-250 необвързани на средна възраст 33-35 години, поравно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част  от живота на необвързаните в София. Ето разкази за някои от тях:
 
На входа ще раздадем жетони с номера, за да потърсиш с кого ще те срещне съдбата. Ето една част от забавленията, които те очакват:

Мини Мачмейкинг: Според резултатите от предварително попълнения тест, ще запознаваме двойки, които си подхождат. Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" и да ни го изпратиш до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултатис уточнение "мини-мачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща на партито и ще ви информираме съответно по мейл и на входа на партито.

Мини Бързи срещиПрез цялата вечер срещаме 3 жени с 3 мъже, всеки с всеки за по 3 минути. Ние подбираме участниците измежду всички желаещи през цялата вечер.

Намери късмета си: На входа ще получиш жетон с номер и ще трябва да намериш у кого от другия пол е неговото съответствие, за да получите по безплатен шот на бара.

Игри за Запознанства: На влизане ти даваме гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри, в които с помощта на нашите аниматори ги запознаваме с други гости на партито.

Флирт карти: Постоянно раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал или пък да ни помолиш да му предадем твоето съобщение.

Провери своя партньорски рейтинг: Заедно с наш психолог можеш да провериш своя партньорски рейтинг и да обсъдите рeзултата.

Конкурси и танци: Провеждаме различни викторини, конкурси и игри и награждаваме най-активните участници.

 

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия както и на Фейсбук страницата ни.

Час: 19 ноември (четвъртък) от 20:00 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрес кодчерно и/или червено

Билет:

- 10 лв. - с предварителна регистрация

- 15 лв. - без предварителна регистрация или без дрес код
 

При изчерпване капацитета заведението си запазваме правото да допускаме само гости с предварителна регистрация.

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей Любомира, отношенията ни се развиват добре. Вече повече от месец живеем заедно. Вярвам, че сме един за друг и че всеки от нас си намери точната половинка. Поздрави, Х   P.S. Извинявам се, за огромното закъснение на моят mail. Донякъде и отношенията с Х са причина за това. Местене на мебели, багажи и какви ли не подобни неща.
03.08.2022 - мейл Мачмейкинг 

Перфектна организация
21.07.2022, след бързи срещи 

Поздравявам Ви за чудесната организация на събитието и за оригиналната и полезна инициатива!
14.7.2022, след бързи срещи