№ 34 - ЛАС ВЕГАС

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 19.11.2015
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 130
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 130
  • Свободни места за жени: 0
Съжаляваме, за това събитие няма свободни места.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

 
ОПИТАЙ КЪСМЕТА СИ!

Ще се потопим в атмосферата на Лас Вегас, за да можеш да опиташ късмета си, запознавайки се с готини и интересни хора. Ние ще помагаме с различни формати запознанства: Мини Мачмейкинг, Мини Бързи Срещи, флирт карти и различни забавни игри.

Вече четири години провеждаме нашите ежемесечни Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 230-250 необвързани на средна възраст 33-35 години, поравно мъже и жени. Нашите партита вече станаха неотменна част  от живота на необвързаните в София. Ето разкази за някои от тях:
 
На входа ще раздадем жетони с номера, за да потърсиш с кого ще те срещне съдбата. Ето една част от забавленията, които те очакват:

Мини Мачмейкинг: Според резултатите от предварително попълнения тест, ще запознаваме двойки, които си подхождат. Ако искаш да участваш в мини-Мачмейкинг, трябва да попълниш теста "Партньорски рейтинг" и да ни го изпратиш до 30 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg като приложение или като линк с твоите резултатис уточнение "мини-мачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща на партито и ще ви информираме съответно по мейл и на входа на партито.

Мини Бързи срещиПрез цялата вечер срещаме 3 жени с 3 мъже, всеки с всеки за по 3 минути. Ние подбираме участниците измежду всички желаещи през цялата вечер.

Намери късмета си: На входа ще получиш жетон с номер и ще трябва да намериш у кого от другия пол е неговото съответствие, за да получите по безплатен шот на бара.

Игри за Запознанства: На влизане ти даваме гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри, в които с помощта на нашите аниматори ги запознаваме с други гости на партито.

Флирт карти: Постоянно раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал или пък да ни помолиш да му предадем твоето съобщение.

Провери своя партньорски рейтинг: Заедно с наш психолог можеш да провериш своя партньорски рейтинг и да обсъдите рeзултата.

Конкурси и танци: Провеждаме различни викторини, конкурси и игри и награждаваме най-активните участници.

 

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия както и на Фейсбук страницата ни.

Час: 19 ноември (четвъртък) от 20:00 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрес кодчерно и/или червено

Билет:

- 10 лв. - с предварителна регистрация

- 15 лв. - без предварителна регистрация или без дрес код
 

При изчерпване капацитета заведението си запазваме правото да допускаме само гости с предварителна регистрация.

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Браво за добрата организация! За първи път участвам в такива събития, които организирате. Наистина добър начин (дори и чрез zoom) да срещнеш нови хора.
13.01.2022, след онлайн бързи срещи 

Благодаря ви за чудесната организация :)  
10.01.2022, след бързи срещи 

Нямам препоръки, организацията беше идеална! Прекарах си страхотно!!! Благодаря Ви!!!
10.01.2022, след бързи срещи 

Срещите бяха много добре организирани. Благодаря Ви.
10.01.2022, след бързи срещи