№ 47 - LAS VEGAS

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 20.04.2017
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 100
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 94
  • Свободни места за жени: 6
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

ОПИТАЙ КЪСМЕТА СИ!

Ще се потопим в атмосферата на Лас Вегас, за да можеш да опиташ късмета си, запознавайки се с готини и интересни хора. Ние ще помагаме с различни възможности за запознанства - "Намери половинката", "Мини Бързи Срещи", флирт карти, различни игри и разбира се много танци.

Вече 5 години провеждаме ежемесечно нашите партита, на които запознаваме и забавляваме около 200 необвързани мъже и жени в приятна клубна обстановка. Те отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха: iWoman.bg,  actualno.com,  Fame.bg,  Vibes.bg.

Ако харесваш поп фолк, ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил. Също така на нашите партита не се пуши вътре, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите.

Ето някои от забавленията, които те очакват на партито:

Намери другата половинка: На входа ще получиш карта за игра и ще трябва да потърсиш у кого е същата карта. Всички намерили се двойки печелят по безплатен шот на бара.
Цветна гривничка: На влизане ще получиш цветна гривничка. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в по-малката зала, където с помощта на нашите аниматори имат възможност да се запознават в непринудена обстановка.
Мини бързи срещи: Запознаваме десетина мъже и десетина жени за по 2-3 минути, след което могат да продължат със запознанствата в основната зала.
"Истината или се осмеляваш:" Събираме по 10-ина мъже и толкова жени, за да играят популярната игра и да топят ледовете по между си.
Забавни игри и конкурси: В основната зала на клуба провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Тест "Колко съвпадения имаш"Съвсем наскоро завършихме този тест, в който можеш да провериш колко потенциални съвпадения имаш измежду няколкото хиляди необвързани, които попълниха теста за партньорски рейтинг на нашия сайт. След това можем заедно да обсъдим резултатите.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
Час20-ти април (четвъртък) от 20 часа

Място: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

Дрескод: Черно и/или Червено елегантно облекло. Облечи дрехи в поне един от тези два цвята. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще имаш много такива срещи тази вечер.

Билет:
- 10 лв. - с дрескод
- 15 лв. - без дрескод

!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола, затова допускаме само гости с предварителна регистрация. Държим нашите партита да бъдат място за приятни запознанства с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 5 регистрации за участие в наши партита в рамките на последните 12 календарни месеца.

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

 

 

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


Наши статии

Готови ли сте за сериозна връзка?
Взаимоотношения и връзки
 
Приливи и отливи в близостта
Взаимоотношения и връзки
 
Малко, но от сърце!
Бързи срещи
 
Подсъзнателни причини да сме необвързани
Взаимоотношения и връзки
 
Едни и същи са причините да е успешна връзката ви
Взаимоотношения и връзки
 
Необвързаните - очаквания и реалност
Взаимоотношения и връзки
 
www.clubr.bg © 2013 - 2017