№ 50 - SPICY! CHILI! HOT!

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 14.09.2017
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: 18 - 40
  • Възраст жени: 18 - 40
  • Платили мъже: 84
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 58
  • Свободни места за жени: 27
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

SPICY! CHILI! HOT!

Да нажежим емоциите!

Юбилейното ни 50-то поред парти поставя началото на новия сезон. Есента идва, но ние ще подгреем емоциите с едно горещо парти за необвързани с латино ритми и интересни запознанства. Ще забавляваме около 150 готини необвързани с игри, латино музика и танци.
Вече 5 години провеждаме нашите Партита. Те съчетават възможността за забавления и запознанства във вихъра на купона. Партита ни отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:
iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

На нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако харесваш поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Дрескод: Жълто и/или оранжево и/или червено.
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва. При неспазен дрескод се заплаща по-високата входна такса от 15 лева.

Лична карта: Носи си лична карта, съгласно нашите Общи Условия имаме право да я проверим на входа, за да удостоверим съответствието на данните от регистрацията ти.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен брой мъже и жени и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците.

Ето част от забавленията, които те очакват:

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман с написана дума и ще трябва да намериш същата у някого от другия пол, за да изпиете по безплатен шот на бара.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш и гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ще "топим ледовете".

Мини бързи срещи: Запознаваме десетина мъже и десетина жени за по 2-3 минути, след което могат да продължат със запознанствата в основната зала.

Мини Мачмейкинг: Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "мини-мачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща, за да се запознаете. Ако сме ти подготвили мини-мачмейкинг среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Уроци по танци: В кратки уъркшоп сесии ще упражняваме основни стъпки на латино танците и ще награждаваме най-активните...

Забавни конкурси и игри: Ще провеждаме различни игри с много награди.
 
Флирт карти: Ще раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време ще можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
 
По време на партито можеш да си купиш на касата билет за Бързи Срещи с 20% отстъпка.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 
КОГА: 14-ти септември (четвъртък) от 20 ч.
КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

БИЛЕТ: 10 лв. - при спазен дрескод
             - 15 лв. - без спазен дрескод.

 

Събитието се провежда с медийната подкрепа на:

      

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства