№ 52 - "ЛАС ВЕГАС"

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 16.11.2017
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 18 - 40
  • Възраст жени: 18 - 40
  • Регистрирани мъже: 74
  • Свободни места за мъже: 1
  • Регистрирани жени: 59
  • Свободни места за жени: 16
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

ОПИТАЙ КЪСМЕТА СИ!

Вече 5 години провеждаме нашите Партита и предоставяме възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Всяко събитие се посещава от около 150-200 необвързани на средна възраст 36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София.
За тях разказаха: 
iWoman.bgactualno.comFame.bgVibes.bg.

Това парти ще проведем в идеалния център - клуб "Диско" на улица "Граф Игнатиев" 12. Нашият екип ще ти помогне да опиташ късмета си и да се забавляваш с още много готини и интересни необвързани с много танци и различни игри. 

На нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако харесваш поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Дрескод: Черно. Облечи черна дреха, тъй като в Лас Вегас не пускат по джапанки.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците.

Ето част от забавленията, които те очакват:
"Намери другата половинка": На входа ще ти дадем жетон с номер, за да можеш веднага да започнеш да търсиш у кого от другия пол е същият номер. Първите 30 намерили се двойки ще получат по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани запознанства): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща, за да се запознаете. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

 
КОГА: 16-ти ноември (четвъртък), отваряме в 19.30 ч., програмата започва в 20.30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лв със спазен дрескод и 15 без дрескод.
 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018