№ 55 - ЗЕЛЕНО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 16.03.2018
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 30 - 45
  • Възраст жени: 18 - 45
  • Регистрирани мъже: 79
  • Свободни места за мъже: 1
  • Регистрирани жени: 67
  • Свободни места за жени: 13
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Пролетни мечти и нови начала!

Ще посрещнем пролетта с нови запознанства и танци!

З Е Л Е Н О    П А Р Т И

Традициите са хубаво нещо, затова ние създадохме още една. Вече четвърта година подред ще направим Зелено парти в началото на пролетта. Освен това партито се пада в навечерието на ирландския празник Свети Патрик. Отново ще се впуснем във вихъра на нови запознанства и темперамента на ирландска музика и танци.

Това парти ще проведем в идеалния център на София - клуб "Диско" на улица "Граф Игнатиев" 12. Нашият екип ще ти помогне да се забавляваш с още много готини и интересни необвързани.
На нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако харесваш поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Дрескод: Облечи нещо зелено или си донеси зелен аксесоар (шапка, шал и др.) За всеки случай и ние на входа ще носим зелени аксесоари за всички, които не са успели да се подготвят. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще имаш много такива срещи тази вечер.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 3 регистрации през последните 12 месеца.

Ето част от забавленията, които те очакват:

"Намери другата половинка": На входа ще ти дадем талисман, за да потърсиш човек, от другия пол, който има същия. Първите 30 намерили се двойки ще получат по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани срещи): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Танци: Танцьорите от Tancuvai.com ще ни помагат за още по-вихрено парти настроение.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 16-и март (петък), отваряме в 19:30 ч., програмата започва в 20:30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лева със спазен дрескод и 15 лева без спазен дрескод.
 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи