№ 57 – СОЦ ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 11.05.2018
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 35
  • Възраст жени: над 35
  • Платили мъже: 75
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 60
  • Свободни места за жени: 15
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

НЕОБВЪРЗАНИ ОТ ВСИ СТРАНИ, СБЛИЖАВАЙТЕ СЕ!

Завършват дългите априлско-майски почивни дни и идва време да се потопим в трудовото ежедневие. Точното време за организиране на още едно СОЦ ПАРТИ, на което необвързаните имат възможност да открият нови и интересни запознанства на фона на неостаряващи български песни. Съкращението СОЦ не означава непременно "социалистическо", а и "социализиране". А шеговитите нотки на соц-тематиката са предназначени единствено да подпомогнат забавната атмосфера по време на партито. :)

Това парти ще проведем в идеалния център на София - клуб "Диско" на улица "Граф Игнатиев" 12.
По време на нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако предпочиташ поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Дрескод: бяла риза или тениска.
Още на входа ще вържем червена връзка на жените и синя на мъжете, за да могат да се гмурнат по-бързо в купона и запознанствата.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 3 регистрации през последните 12 месеца.
Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за удостоверяване на самоличността (лична карта или шофьорска книжка).

Ето част от забавленията, които те очакват:

"Намери другата половинка": На входа ще получиш талонче с дума от соц-реализма и ще трябва да намериш кой от другия пол има същата дума, за да получите по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани срещи): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Танци: Танцьорите от Tancuvai.com ще ни помагат за още по-вихрено парти настроение.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 11-и май (петък), отваряме в 20:00 ч., програмата започва в 20:30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лева със спазен дрескод и 15 лева без спазен дрескод.
 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства