№ 57 – ШКОЛСКО ПАРТИ

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 14.09.2018
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: 18 - 45
  • Възраст жени: 18 - 45
  • Регистрирани мъже: 100
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 84
  • Свободни места за жени: 16
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

УЧИЛИЩЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА

Дрескод: Черно/тъмносиньо и бяло.

За повечето хора най-хубавите спомени са свързани с ученическите години. Освен с придобитите необходими и не толкова познания, те са ни дали много приятелства и първите любовни трепети. Първото ни парти след лятната ваканция почти съвпада с първия учебен ден и това ни изкуши да изберем тази тема. Както винаги ще съберем много готини и необвързани мъже и жени, с много игри, музика и танци ще се забавляваме и ще се запознаваме.
Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 150 необвързани на средна възраст 35-36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за удостоверяване на самоличността (лична карта или шофьорска книжка).

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 4 регистрации през последните 12 месеца.
По време на нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако предпочиташ поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Ето част от забавленията, които те очакват:

"Намери другата половинка": На входа ще получиш талисман и ще трябва да намериш кой от другия пол има същия, за да получите по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани срещи): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 50 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

Късметчета: По всяко време можеш да си изтеглиш късметче, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 14 септември (петък), отваряме в 20:00 ч., програмата започва в 20:30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лева със спазен дрескод и 15 лева без спазен дрескод.
 
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни"

 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей,  [...] Да, виждаме се редовно. Допаднахме си!  Дори се сближихме вече, въпреки краткото време. Чувствам се добре с нея и се радвам, че я срещнах, за което ти благодаря.
25.09.2020, мейл Мачмейкинг 

Благодаря ви за чудесната организация на събитието.
24.09.2020, след Бързи срещи 

Благодаря Ви за прекрасното събитие!
24.09.2020, след Бързи срещи 

Препоръчвам клуба!  
24.09.2020, след Бързи срещи 

Всичко беше чудесно.  
24.09.2020, след Бързи срещи