№ 58 – Spicy! Chili! Hot!

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 12.10.2018
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 35
  • Възраст жени: над 35
  • Платили мъже: 82
  • Свободни места за мъже: 3
  • Платили жени: 66
  • Свободни места за жени: 19
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

SPICY! CHILI! HOT!

Да нажежим емоциите!

Есента идва, но ние ще подгреем емоциите с едно горещо парти за необвързани с латино ритми и интересни запознанства. Ще забавляваме около 150 готини необвързани с игри, латино музика и танци.

Вече 5 години провеждаме нашите Партита, предоставяйки възможност за забавления и запознанства във вихъра на купона. Те се посещават от около 150 необвързани на средна възраст 35-36 години, приблизително по равно мъже и жени. Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха:

iWoman.bgactualno.comFame.bgVitoshaNews.comVibes.bg.

Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за удостоверяване на самоличността (лична карта или шофьорска книжка).

Дрескод: Жълто и/или оранжево и/или червено.
Дрескодът е важен момент в нашите партита и държим да се спазва. При неспазен дрескод се заплаща по-високата входна такса от 15 лева.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 4 регистрации през последните 12 месеца.
По време на нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако предпочиташ поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Ето част от забавленията, които те очакват:

"Намери другата половинка": На входа ще получиш талисман и ще трябва да намериш кой от другия пол има същия, за да получите по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани срещи): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 50 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

Късметчета: По всяко време можеш да си изтеглиш късметче, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 12 октомври (петък), отваряме в 20:00 ч., програмата започва в 20:30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лева със спазен дрескод и 15 лева без спазен дрескод.
 
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни"

 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства