№ 68 – БЯЛО ПАРТИ (80 x 80)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 17.01.2020
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: над 30
  • Възраст жени: над 28
  • Платили мъже: 80
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 73
  • Свободни места за жени: 2
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

НОВА ГОДИНА - НОВ КЪСМЕТ!


Празниците продължават! В началото на 2020 г. организираме БЯЛО парти, с което да проверим какви нови запознанства ще ни донесе Новата година! Нова година, нов късмет! Както винаги, екипът ни ще топи ледовете сред присъстващите с различни игри за запознанства.

Всяко наше парти се посещава от около 150 необвързани на средна възраст 35-37 години. Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност.

Предварително заплащане не е необходимо. Направена регистрация може да бъде анулирана до 24 часа преди партито.

Държим нашите партита да бъдат място за запознанство с нови хора и затова сме въвели ограничение от максимум 3 регистрации за парти през последните 12 месеца.

Ето част от забавленията, които те очакват:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути гостите с еднакъв цвят гривни могат да участват в мини бързи срещи (по 2 минути), на които да се запознаят с 10 до 15 човека от другия пол.

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман и ако намериш кой от другия пол има същия, ще получите по безплатен шот на бара.

Флирт карти: Нашите аниматори ще раздават флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човек, когото си харесал. Купидончетата ни ще са наблизо и ако решиш да те запознаят с хора, които ти е трудно да заговориш.

Различни забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и други игри като награждаваме победителите и най-активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 17 януари (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12

БИЛЕТ: 15 лева със спазен дрескод и 20 лева без спазен дрескод. Заплащането се извършва на място.

ДРЕСКОД: БЯЛО – облечи бяла дреха или сложи бял аксесоар.

По време на нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако предпочиташ поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.

Събитието се провежда с подкрепата на:

 

      

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства