Какво е това?

 

Виж видео: "Осмели се да потърсиш любовта"

Ти си искрен/а и реализиран/а, постигнал/а си много, но все още мечтаеш за смислена връзка. Мачмейкинг е програма за индивидуални запознанства, в която ще се срещаш само с хора, специално подбрани за теб. 

Ще се съобразим не само с твоите критерии, но ще вземем предвид твоите предпочитания, цели и начин на живот, за да ти предлагаме подходящи запознанства. ClubR е най-голямата българска платформа за запознанства. Преди 8 години с екип психолози разработихме този световноизвестен формат. В него досега са участвали над 700 човека и 26% от тях са вече щастливо обвързани. 

Планове за участие в Мачмейкинг 

1. АКТИВЕН – цена: 1200 лв за 12 месеца; 700 лв за 6 месеца

Включва търсене на подходящ партньор сред всички попълнили Теста за съвпадения (над 13,300 души) и чрез анонимни постове в нашите социални медии. 
Таксата се заплаща предварително. Абонаментът включва:
- безплатна предварителна разяснителна 30-минутна консултация;
- анкета и интервю с психолог за изготвяне на профил;
- изготвяне на визитка и кратко представяне;
- търсене на съвпадения сред: 1) готови профили; 2) съвпадения от Теста; 3) проявили интерес след излъчена в социалните ни медии анонимна обява;
- провеждане на интервю и изготвяне на профили на хората, които отговарят на твоите критерии;
- размяна на визитки;
- размяна на контакти ако и двамата сте дали съгласие. За българи, живеещи в чужбина, допускаме подготовка на повече от една среща наведнъж (максимум 3), които да организираме по време на престоя им в България;
- задължителна консултация за обратна връзка след всяко ново запознанство;
- оптимизиране на профила на клиента в сайтове и/или приложения за запознанства (при желание от негова страна);
- възможност за изготвяне и публикуване на индивидуални реклами във Фейсбук/Инстаграм, които да достигнат до още по-широк кръг от необвързани извън членовете на ClubR. Разходите се одобряват и заплащат от клиента.

ВАЖНО!
- Таксата за продължаване на абонамент е с отстъпка 10%  от избрания план за участие.
- Ако са минали повече от 3 месеца след последното участие, за подновяване на абонамент се заплаща пълният размер такса.
- Срокът за участие не се удължава при прекъсване на участието от страна на клиента.

2. ПАСИВЕН
Безплатен и неограничен във времето. Дава възможност евентуално да получаваш предложения за запознанства. Необходимо е:

да си маркирал/а в профила си, че си съгласен/а да получаваш информация от ClubR;
- да си попълнил/а Теста за съвпадения.

Кратка видео-инструкция как да попълниш Теста за съвпадения можеш да видиш ТУК.

Ако профилът ти излезе като съвпадение при търсене за активен участник, ще се свържем с теб и ще те поканим за изготвяне на профил в нашия офис. Ако имате съвпадение и на по-подробния Мачмейкинг профил, ще ви разменим визитки. 

Участник с изготвен Мачмейкинг профил ползва 10% отстъпка при включване на Активен план.

Как да се запишеш?

- Влез в профила си на нашия сайт;
- Попълни Теста за съвпадения;
- Изпрати ни го на matchmaking@clubr.bg, за да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни; 
До два работни дни ще разгледаме твоя тест и ще ти върнем отговор;
- Ако можем да те включим в програмата, ще се уговорим за 30-минутна безплатна консултация, в която ще уточним твоите очаквания;
- Ако решим да продължим, ще уговорим дата за интервю за създаване на твой профил в програмата; ще ти поискаме предварително снимки, които ще са ни нужни за изготвянето на твоя Мачмейкинг профил. 

За кого е подходящ Мачмейкинг?

- За всички, които искат да създадат семейство;
- За заети хора, които предпочитат подбрани запознанства вместо да се лутат безкрайно по сайтове и социални мрежи;
- За необвързани българи, живеещи в чужбина, които периодично се завръщат в България.

Какво да очакваш?
При покупка от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова не можем да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме със специално подбрани хора, с които имате съвпадение в очакванията и висок потенциал за започване на връзка.

Отговори на някои често задавани въпроси за Мачмейкинг можеш да прочетеш тук.

Препоръчваме ти също така и да прочетеш наши статии на тема Мачмейкинг тук.

Нашите мачмейкъри:

Радослава Карамихалева
Радослава е един от основателите на ClubR и консултант по позитивна психотерапия и психодрама асистент, автор на статии в iwoman.bg, actualno.bg, dir.bg, съавтор на книгата "Необвързаните - очаквания и реалност" и "Пътеводител за първа среща". Тя е инициатор и създател на програмата Мачмейкинг и има дългогодишен опит като мачмейкър. Нейният 10-годишен опит в организирането и осъществяването на събития за необвързани, както индивидуалната ѝ консултантска работа с клиенти, ѝ дава реалистичен и аналитичен поглед върху човешките взаимоотношения. Нейна мисия е да помага на необвързаните да увеличават шансовете си за свързване и създаване на успешни връзки.

Любомира Денева
Любомира е психолог и консултант по системна арт терапия. Тя е мачмейкър в ClubR и има опит с консултиране на клиенти от програмата и такива, които имат желание да влязат в нея. Също така взима активно участие в събитията на ClubR, където се среща и разговаря с много необвързани и събира информация за техните трудности, желания и потребности. Нейната професионална цел е да осигури подкрепа на хората в процеса на създаване на партньорски отношения.

Още информация за екипа на ClubR тук.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Браво за добрата организация! За първи път участвам в такива събития, които организирате. Наистина добър начин (дори и чрез zoom) да срещнеш нови хора.
13.01.2022, след онлайн бързи срещи 

Благодаря ви за чудесната организация :)  
10.01.2022, след бързи срещи 

Нямам препоръки, организацията беше идеална! Прекарах си страхотно!!! Благодаря Ви!!!
10.01.2022, след бързи срещи 

Срещите бяха много добре организирани. Благодаря Ви.
10.01.2022, след бързи срещи