Мисия и визия

Мисия
„Ние сближаваме необвързаните”.
Ние сме убедени, че в тази мисия има и доза вълшебство. Зареждат ни усмивките на хората и вярата, че правим живота им по-добър.
Вярваме, че всеки ден може да бъде начало на положителни промени, стига решението да е съчетано с действия.
Вярваме, че всеки има право да обича и да бъде обичан и ние помагаме това да се случва с отворени очи.
Вярваме, че това е благородна цел и нейното достигане изисква целенасочени усилия.
Вярваме, че мисията ни може да се реализира само с истина и почтеност.

С риск да прозвучи странно, но ние сме убедени, че си заслужава да влагаме усилия и средства в сближаването на необвързаните в България. И изпитваме огромно удоволствие, виждайки стотиците щастливи нови двойки.

 

Визия
Днес всеки трети човек на възраст между 20 и 60 години е необвързан, а всеки втори брак се разпада още в първите 5-10 години.
Тези тенденции са следствие на разминаването в скоростта на промяна на човешкото поведение в различните сфери. От една страна еволюцията е наложила модели за избор на партньор, които са се превърнали в рефлекси. От друга страна, бързите промени в обществото ни налагат нови роли, които често са в противоречие с тези модели и предизвикват объркване.

В момента, в който обществото прецени, че индивидът е достатъчно зрял за създаване на семейство, то го притиска да създаде такова. А в същото време след завършване на училище и университет, шансовете за започване на дълготрайна връзка с подходящ партньор рязко намаляват поради силното стесняване на кръга на социални контакти. Понякога отнема доста време и нерви да установим, че търсейки своя житейски спътник или просто нови запознанства, всъщност се въртим в един все по-стесняващ се затворен кръг.

Ние в ClubR вярваме, че най-добрия начин за запознанства и избор на партньор е на живо, лице-в-лице и затова организираме три различни формата за запознанства между необвързаните, които предоставят три  различни възможности за излизане от затворения кръг.

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018