Мисия и визия

Мисия
„Ние сближаваме хората”.
Ние сме убедени, че в тази мисия има и доза вълшебство. Зареждат ни усмивките на хората и вярата, че правим живота им по-добър.
Вярваме, че всеки ден може да бъде начало на положителни промени, стига решението да е съчетано с действия.
Вярваме, че всеки има право да обича и да бъде обичан и ние помагаме това да се случва с отворени очи.
Вярваме, че това е благородна цел и нейното достигане изисква целенасочени усилия.
Вярваме, че мисията ни може да се реализира само с истина и почтеност.

С риск да прозвучи странно, но ние сме убедени, че си заслужава да влагаме усилия и средства в сближаването на необвързаните в България. И изпитваме оромно удоволствие, виждайки всички стотиците щастливи двойки.

 

Визия
Днес всеки втори брак се разпада още в първите 5-10 години. Всеки трети човек на възраст между 20 и 60 години е необвързан.
Тези тъжни тенденции са следствие на разминаването в скоростта на промяна на човешкото поведение в различните сфери. От една страна милионите години еволюция са наложили модели, които са се превърнали в рефлекси при избора на партньор. От друга страна, бързите промени в обществото налагат нови роли, които са в противоречие с тези модели и често предизвикват объркване.

В момента, в който обществото прецени, че индивидът е достатъчно зрял за създаване на семейство, то го притиска да създаде такова. А в същото време след завършване на училище и университет, шансовете за започване на дълготрайна връзка с подходящ партньор рязко намаляват поради силното стесняване на кръга на социални контакти.

Понякога отнема доста време и нерви да установим, че търсейки житейски спътник или просто нови запознанства, всъщност се въртим в един затворен кръг. Ние в ClubR вярваме, че запознанства и изборът на партньор трябва да се правят лице-в-лице и затова предоставяме три различни формата за запознанства на необвързани като три  различни възможности за излизане от затворения кръг.

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018