Какво е това?

 

Чрез нашите събития за запознанства всяка година над 3,000 човека търсят партньор. Бързите срещи, Партитата за необвързани и Мачмейкинг са все още нови формати за България. Често хората имат въпроси или искат да се консултират с нас преди или след като участват. За тази цел сме разработили различни консултации, които се основават на натрупания ни опит и се водят от нашите специалисти.

Индивидуалната консултация е среща, в която под формата на свободен разговор обсъждаш с избран от теб консултант / психолог конкретни свои теми.

Продължителност един час, цена 60 лева, провежда се само след предварителна уговорка.

Консултация за двойки Двойката се среща с консултант/психолог, с когото под формата на свободен разговор се обсъждат въпрос, проблем, затруднение във връзката.

Продължителност 90 мин, цена 80 лева, провежда се само след предварителна уговорка.

Програма “Успешни запознанства” Тази поредица от индивидуални консултации ще развие твоето разбиране и осъзнаване на партньорските взаимоотношения, ресурса ти за свързване, както и уменията за комуникация. Нашите психолози и мачмейкъри ще я персонализират за теб, така че да увеличиш шансовете си за започване на успешна връзка. 
Програмата се състои от 5 едночасови консултации с наш специалист, които се провеждат в рамките на 5 месеца с обща цена 250 лева. 

Консултацията за нашите формати за запознанства (Бързи Срещи, Партита и Мачмейкинг) е среща с наш консултант/психолог. Тя е организирана спрямо въпросите, които са важни за теб във връзка с тези услуги.
Продължителност един час, цена 60 лева, провежда се само след предварителна уговорка.

Мачмейкинг Старт  е персонална програма от 12 консултации, провеждани в течение на 6 до 12 месеца. Подходяща е за клиенти, които имат желание да се включат в Мачмейкинг, но към момента не можем да им бъдем полезни. 

Мачмейкинг Старт ще повиши шансовете ти за запознанства с хора в и извън ClubR. Заедно ще планираме къде и как би могъл/могла да откриваш хората, с които имаш съвпадение в очакванията за връзка и как да бъдеш по-успешен в запознанствата.

Програмата се състои от 12 едночасови консултации с наш специалист, които се провеждат в рамките на 6-12 месеца с обща цена 600 лева.  

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря Ви за поетата посока и желанието да помагате! Всеки заслужава да получи възможност!  
13.05.2024, след бързи срещи 

Страхотни сте! Чудесен екип и атмосфера, ще препоръчам на приятели.
13.05.2024, след бързи срещи 

Всичко беше супер, и като организация, и като изживяване (голям майтап падна с тези ключове и катинари)
02.05.2024, след парти за запознанства 

Перфектна организация. Браво.  
25.04.2024, след бързи срещи 

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи