Какво е това?

 

Чрез нашите събития за запознанства всяка година над 3,000 човека търсят партньор. Бързите срещи, Партитата за необвързани и Мачмейкинг са все още нови формати за България. Често хората имат въпроси или искат да се консултират с нас преди или след като участват. За тази цел сме разработили различни консултации, които се основават на натрупания ни опит и се водят от нашите специалисти.

Индивидуалната консултация е среща, в която под формата на свободен разговор обсъждаш с избран от теб консултант / психолог конкретни свои теми.

Продължителност един час, цена 60 лева, провежда се само след предварителна уговорка.

Програма “Успешни запознанства” Тази поредица от индивидуални консултации ще развие твоето разбиране и осъзнаване на партньорските взаимоотношения, ресурса ти за свързване, както и уменията за комуникация. Нашите психолози и мачмейкъри ще я персонализират за теб, така че да увеличиш шансовете си за започване на успешна връзка. 
Програмата се състои от 5 едночасови консултации с наш специалист, които се провеждат в рамките на 5 месеца с обща цена 250 лева. 

Консултацията за нашите формати за запознанства (Бързи Срещи, Партита и Мачмейкинг) е среща с наш консултант/психолог. Тя е организирана спрямо въпросите, които са важни за теб във връзка с тези услуги.
Продължителност един час, цена 60 лева, провежда се само след предварителна уговорка.

Мачмейкинг Старт  е персонална програма от 12 консултации, провеждани в течение на 6 до 12 месеца. Подходяща е за клиенти, които имат желание да се включат в Мачмейкинг, но към момента не можем да им бъдем полезни. 

Мачмейкинг Старт ще повиши шансовете ти за запознанства с хора в и извън ClubR. Заедно ще планираме къде и как би могъл/могла да откриваш хората, с които имаш съвпадение в очакванията за връзка и как да бъдеш по-успешен в запознанствата.

Програмата се състои от 12 едночасови консултации с наш специалист, които се провеждат в рамките на 6-12 месеца с обща цена 600 лева.  

Коучингите са интерактивни тематични срещи в малки групи от 4 до 8 човека. Под формата на дискусия и ролеви игри между участниците и водещия се обсъждат различни аспекти на теми, свързани с партньорството и запознанствата.
Продължителност около 2 часа, цена 80 лева. Можеш да се запишеш през календара за събитията на сайта ни.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре и професионално организирано.
30.11.2023, след бързи срещи 

Здравей, Любомира! Привет на всички от екипа на Мачмейкинг, ClubR! Ние с Х се оженихме и аз съм една щастлива прясна булка!    Ще пиша допълнително следващата седмица, за да уговорим удобен ден и час - да дойдем и да благодарим лично.  И да ни видите колко си отиваме заедно... Бъдете здрави и до скоро! 
08.11.2023, мейл Мачмейкинг 

Нямам забележки, прекрасно събитие.
06.11.2023, след бързи срещи