Нашата гаранция

Мачмейкингът съществува от хилядолетия и в различни форми е широко използвано средство за подбор на брачен партньор през вековете. В България той се е наричал "сватовничество". Днес ние го описваме като персонално подбрани запознанства на живо за необвързани, които търсят дългосрочни семейни връзки.
Когато започнахме този проект, ние се запознахме се с най-добрите световни практики и ги адаптирахме спрямо особеностите на българската психология. Избрахме ефективни психологически инструменти за получаването на достоверен психологически профил на участниците. Разработихме интервюта за обратна връзка, които разширяват и допълват профила на всеки участник. В тях също така предлагаме индивидуални съвети за подобряване на общуването по време на срещи. Често ни питат какви гаранции можем да дадем за намирането на дългосрочен партньор.

Тъй като държим да сме честни с всеки клиент, тук по-долу изброяваме какво можем да гарантираме, а именно, че:

За да избегнем евентуални недоразумения, чувстваме се длъжни и да укажем това, което не можем да гарантираме:

Ако счетеш, че ние не сме изпълнили гореописаните гаранции, имаш право да предявиш иск за пълно или частично възстановяване на заплатените от теб суми. Такъв иск можеш да предявиш най-късно до 5 (пет) работни дни след получаването на съответната услуга. Искът трябва да ни бъде предоставен в писмен вид или на актуалните ни електронни адреси. Повече подробности за тази гаранция можеш да намериш в Общи Условия, т.11.

Бихме искали още веднъж да подчертаем, че няма как да гарантираме намирането на партньора-мечта. Но можем да обещаем, че ще вървим заедно по този път и че ще направим всичко, което зависи от нас, за да срещнеш подходящ за теб човек.

 

 
Оцени прочетеното:
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018