Нашата гаранция

Мачмейкингът съществува от хилядолетия и в различни форми е широко използвано средство за подбор на брачен партньор през вековете. В България той се е наричал "сватовничество". Днес ние го описваме като персонално подбрани запознанства на живо за необвързани, които търсят дългосрочни семейни връзки.
Когато започнахме този проект, ние се запознахме се с най-добрите световни практики и ги адаптирахме спрямо особеностите на българската психология. Избрахме ефективни психологически инструменти за получаването на достоверен психологически профил на участниците. Разработихме интервюта за обратна връзка, които разширяват и допълват профила на всеки участник. В тях също така предлагаме индивидуални съвети за подобряване на общуването по време на срещи. Често ни питат какви гаранции можем да дадем за намирането на дългосрочен партньор.

Тъй като държим да сме честни с всеки клиент, тук по-долу изброяваме какво можем да гарантираме, а именно, че:

  • сме сертифицирани за работа  с лични данни съгласно действащото законодателство;
  • работим в пълно съответствие с нашия Етичен Кодекс и Общите ни Условия;
  • следваме стриктно процеса в Мачмейкинг съгласно описанието на нашия сайт;
  • всички хора, които запознаваме, са от нашата база данни и са преминали през същата процедура;
  • всички психолози, с които работим, са дипломирани и квалифицирани според действащото законодателство в България;
  • заплащаш само за извършените от нас дейности – анкета, интервю с психолог, коучинг, консултация за обратна връзка, допълнителни коучинги и/или консултации по твое желание, а не за някакви обещани бъдещи резултати.

За да избегнем евентуални недоразумения, чувстваме се длъжни и да укажем това, което не можем да гарантираме:

  • Дали и за колко време ще намерим търсения от теб партньор. Това зависи от твоята индивидуалност и от конкретните ти очаквания спрямо него/нея;
  • Колко предложения за запознанства ще получиш за определен период от време. Това зависи от съвпадението между твоите изисквания и наличните потенциални партньори в нашата база данни. Ние няма да те срещаме с хора, които не съвпадат с твоите търсения само за да отчетем дейност.

Ако счетеш, че ние не сме изпълнили гореописаните гаранции, имаш право да предявиш иск за пълно или частично възстановяване на заплатените от теб суми. Такъв иск можеш да предявиш най-късно до 5 (пет) работни дни след получаването на съответната услуга. Искът трябва да ни бъде предоставен в писмен вид или на актуалните ни електронни адреси. Повече подробности за тази гаранция можеш да намериш в Общи Условия, т.11.

Бихме искали още веднъж да подчертаем, че няма как да гарантираме намирането на партньора-мечта. Но можем да обещаем, че ще вървим заедно по този път и че ще направим всичко, което зависи от нас, за да срещнеш подходящ за теб човек.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше много добре - приятелска атмосфера, усмихнати и приветливи организатори! Радвам се, че ви има - продължавайте с хубавата си мисия да сближавате хората!
15.04.2019, след Бързи срещи 

Благодаря, много мило. Пожелавам Ви да сте все така невероятни и да помагате на хората. 
12.04.2019, в отговор на поздрав за рожден ден 

Здравейте, Благодаря Ви за срещите, които правите. Бих желала да не ми пращате повече известия, тъй като благодарение на ваша среща открих моята половинка. Хубав ден!
09.04.2019, от нашата поща