Нашата гаранция

През последните 5 години нашите Партита за запознанства се превърнаха в неотменна част от забавленията на необвързаните в София. С настоящето ние даваме следната гаранция "Забавно парти".

Ние гарантираме, че на нашите партита ще можеш:
- да срещнеш множество други необвързани хора, които също като теб търсят нови запознанства!
- да слушаш хубава музика и да танцуваш в приятна обстановка!
- да се включиш в различни увлекателни игри и инициативи за запознанствата между гостите на партито!
Ние ще направим всичко, което зависи от нас за твоето весело прекарване и нови запознанства!


Ако след партито счетеш, че не сме изпълнили някое от тези обещания, ние ще ти предоставим безплатен билет за друго наше парти.

За да се възползваш от тази гаранция, трябва да ни изпратиш e-mail със заглавие „Гаранция забавно парти” до 3 работни дни след съответното, заедно с копие от касовата бележка и описание защо не ти е харесало партито. Най-късно до 3 работни дни след това ние ще ти изпратим обратно покана за безплатно участие на друго наше парти.

Тази гаранция е приложима само веднъж за всеки участник.

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи