Често задавани въпроси - Бързи срещи

До 10 мъже и 10 жени се запознават за по 7 минути, след което имат на разположение 16 часа, за да отбележат с кого биха искали да се срещнат повторно. След това автоматичната система изпраща резултатите на всички участници и разменя координатите на тези, които са имат желание да се срещнат повторно.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Бързи Срещи са предназначени за всички необвързани, които желаят да се запознават с нови хора. Независимо дали онлайн или лице в лице, Бързите Срещи са забавен начин да се запознаваш с хора, които също като теб желаят да имат връзка.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще се погрижим да се чувстваш уютно и спокойно.

Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти.

На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления от запознанството на живо - "Това, което виждаш, е това, което е!".

Ефективност. Според статистиката от проведените досега над 800 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.2 съвпадения (желания за повторни срещи) между участниците.

Само нови запознанства. Системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.

Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от твоя пол.

Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.

Време да помислиш. Имаш 16 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.

Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 10 на нашите Общи Условия.

Ако на срещата присъстват под 75% от обявения номинален брой участници от единия пол, ние компенсираме участниците от другия пол чрез връщане на 50% от заплатената такса или предоставяне на код за 50% отстъпка в други срещи. Ако се съберат под 50% от обявения номинален брой участници от единия пол, ние компенсираме всички участници от другия пол, като по техен избор им изпращаме код за 100% отстъпка за участие в други Бързи Срещи или им връщаме чрез банков превод заплатената такса.

Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

 

Целта на Бързи Срещи не е да решиш дали ще се ожениш за човека отсреща, а дали искаш да го срещнеш отново. Това решение се основава на първото впечатление, за което обичайно е достатъчна 1 минута и е в голяма степен невербално. За тази цел 7 минути са напълно достатъчни, за което свидетелстват както мненията на мнозинството участници, така и стотиците нови двойки, които започват връзката си чрез нашите събития. 

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

За последните 10 години проведохме над 800 срещи с участието близо 20 хиляди участници. Бързите Срещи завършват със средно 9.2 съвпадения между участниците. От всяко събитие има средно по една дългосрочна връзка. Събираме стотици нови двойки ежегодно. 

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Общото между повечето участници е, че са интелигентни, активни необвързани хора, които имат динамично ежедневие и търсят своята половинка. Те, също като теб, търсят нови запознанства и желаят да имат връзка.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Ако нямаш профил на сайта, трябва първо да си създадеш профил.
Във всички наши събития се участва само с истинската самоличност и затова е задължително да се регистрираш на сайта ни. Това става бързо и лесно: отиваш на заглавната страница, натискаш бутона „Регистрация” (най-горе вдясно) и следваш указанията. След първоначалната регистрация системата ще те разпознава още с влизането и ще можеш да се записваш за участие в събитие с 2-3 клика.

Ако вече имаш профил на сайта, от календара на началната страница си избираш събитие, като можеш да разгледаш по-подробно неговата страница, натискайки бутона „лупичка на съответния ред. Или пък можеш да натиснеш бутона „тефтерче с молив”, за да се запишеш. Ще можеш да избереш удобен за теб начин на плащане: EasyPay, ePay, банков превод или плащане с карта. След завършване на регистрацията за събитието ще получиш мейл с потвърждение. След като заплатиш по избрания от теб начин, отново ще получиш мейл с потвърждение, че мястото ти вече е запазено.

24 часа преди събитието ще получиш напомнящ имейл.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

За нашите Бързи срещи има две ограничения, които важат за всички участници:

1. Системата не допуска да се запишеш за събитие, в което са се регистрирали участници от другия пол, с които вече си се срещал/-а;
2. За да можеш да се регистрираш, в събитието трябва да са се записали толкова участници от отсрещния пол, колкото пъти си участвал/-а в Бързи срещи – независимо дали онлайн или класически.

Тези ограничения сме въвели, за да намалим до минимум отменянето на събития поради недостатъчен брой участници.

Второто ограничение се наложи да въведем, защото ако в едно събитие първи се запишат 5 човека, които са участвали в (например) 3 събития и са се срещнали с по 8 човека, това означава, че тези 120 (5х3х8) участници, дори и да искат, не могат да се запишат в събитието, тъй като е в сила ограничение 1 – има човек, с когото са се срещали.
След като събития започнаха да се отменят по тази причина, въведохме ограничение 2.
Не сме успели да измислим по-добър начин, по който да успяваме да съберем участници и да гарантираме, че всеки път ще се запознаваш с нови хора.

Цената на билет за Бързи Срещи е 39 лева. Таксата е предназначена да покрива разходите по организацията на нашите събития и по постоянното развитие на платформата ClubR, която дава възможност хлияди нови хора да се запознават и да започват връзка. 

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Малко преди началния час участниците пристигат на място и се регистрират с лични карти. След като пристигнат всички, провеждаме кратък инструктаж и разполагаме жените и мъжете на масите (в азбучен ред). Всяка двойка има на разположение 7 минути за разговор. В края на срещата си отбелязват на специална бланка името на другия участник и бележки за него. След това мъжете се преместват на следващата по възходящ ред маса.

След края на срещите участниците имат на разположение около 16 часа, за да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в анкета в профила си на сайта. Автоматична система проверява резултатите и разпраща мейли на всички участници. При наличие на взаимен интерес за повторна среща (съвпадение) мейлът съдържа името и мейла и/или телефона на другия човек.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Този тип събития възниква в САЩ в края на 90-те години и от началото на XXI век започва да набира бърза популярност в цял свят. Днес във всички развити държави те са популярен начин за запознанства между необвързани.

В България този тип събития стартирахме преди 10 години. Започнахме през януари 2011 година и вече проведохме над 800 Бързи срещи. Заменихме английския термин Speed Dating с българския еквивалент - Бързи срещи.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Едно от най-важните предимства на Бързи Срещи е, че срещаш хора на сродна възраст. Към момента възрастовите групи обхващат около 10 години за жените и 8 години за мъжете, като обичайно максималната възраст на мъжете е с 2-3 години по-голяма от тази при жените. Това е предпочитаната възрастова разлика между необвързаните в България както въз основа на националната брачна статистика, така и от данните на нашия Тест "Колко съвпадения имаш".

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Тестът за съвпадения можеш да попълниш тук. Видео - инструкция как да го попълниш можеш да видиш тук.

С регистрацията си на сайта всички участници в нашите събития доброволно се съгласяват да предоставят коректни данни за своето име и фамилия, рождена дата, имейл и телефон. На нашите събития ние изискваме или можем да изискаме проверка на съответствието на личните данни с обявените в регистрацията на сайта. При Бързи Срещи проверяваме личните карти още на входа.

За да имаме право да боравим с тази информация, ние сме надлежно сертифицирани като администратори на лични данни съобразно българското законодателство:

1. Сертификат номер 390340 като Администратор на лични данни за ИМДИ ООД (ЕИК 117664398).
2. Сертификат номер 417111 като Администратор на лични данни за "Клуб Р - Парти" ООД (ЕИК 203572065).
От май 2018 ние също така приведохме цялостната си дейност в съответствие с изискванията на Общия Регламент за Защита на личните данни 2016-679. Повече подробности можеш да получиш на сайта ни на страницата "Защита на личните данни".

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Въз основа на дългогодишната практика ние можем да гарантираме, че ще срещнеш хора, които ще те заинтригуват. Статистиката показва, че средно под 10% от участниците не успяват да си харесат никого.
Ако дойдеш на наше събитие и не си харесаш никого, ние ще ти дадем билет за безплатно повторно участие в други срещи.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Класическите Бързи Срещи провеждаме в нашия клуб на улица „Банат 28”, тихо и уютно място само на 100 метра от мол „Парадайз”.

Онлайн Бързите срещи се провеждат чрез Zoom.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Можеш да избереш един от следните начини: EasyPay, ePay, плащане с дебитна/кредитна карта или банков превод. Първите 3 начина гарантират почти незабавно автоматично потвърждение на плащането от нашата система, а банковият превод пристига обикновено в рамките на 1 работен ден.
Имай предвид, че в EasyPay се заплаща чрез 10-цифрен код, който има валидност 72-часа.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Само плащането гарантира участието ти в съответните Бързи Срещи. Ако по някаква причина не можеш да присъстваш на събитието, до 3 дни предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ги прехвърлим за друга дата. Ако се откажеш в срок до 3 часа преди срещата, можеш да посочиш друг човек от същия пол, който съответства на условията, за да участва вместо теб.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Подборът между участниците в Бързи Срещи може да бъде направен единствено въз основа на данните, които всеки попълва при регистрацията си на сайта, т.е. възраст и пол. Единственият подбор на участниците в Бързи срещи е по възраст. Повечето участници имат възможност да избират между 2-3 различни възрастови групи, в които да участват, т.е. дали да се срещат с относително по-млади или по-възрастни участници. 
Съотношенията в минималните и максимални възрасти за мъже и жени за конкретните срещи съответстват на преобладаващите очаквания сред необвързаните в България, т.е. на брачната статистика и на нашата собствена статистика въз основа на Теста за съвпадения на сайта ни.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Въпреки усилията, които полагаме, понякога се случва да не се съберат достатъчно участници за конкретно събитие, средно при по-малко от 10% от обявените срещи. В такива случаи информираме всички записали се участници. Според тяхното желание възстановяваме заплатените суми или им даваме код за безплатно записване за следващи Бързи Срещи 

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Ако ни информираш до 3 дни преди събитието ще ти върнем парите на посочена от теб банкова сметка или ще ти изпратим код за 100% отстъпка при записване за друго наше събитие. 
Ако ни информираш до 3 часа преди събитието, можем да прехвърлим плащането на посочен от теб човек, който да участва вместо теб.
След този срок вече не можем да направим нищо и губиш заплатената сума, също както при закупуването на билет или резервиране на хотел.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Реално няма как да проверяваме дали всички участници са необвързани, но:

 • Всеки участник вече е гарантирал писмено, че е необвързан и носи съответните правни отговорности и евентуални последствия.
 • Достатъчно трудно е всички участници от отсрещния пол да бъдат излъгани на тази тема.
 • Няма смисъл да се прави опит за започване на нова връзка с подобна лъжа. Ако някой търси бърз резултат, значително по-лесно и бързо може да го постигне с доста по-малко усилия на други места, при това с гарантиран резултат.
 • Освен това да не забравяме, че на нашите събития се участва само с истински имена, което допълнително затруднява и обезсмисля евентуалните такива измами.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Участието в нашите Бързи Срещи се заплаща предварително, тъй като това е единствената гаранция за участие, а наша отговорност е да осигурим необходимия брой участници във всяко събитие.

По изключение, ако остават под 24 часа до конкретната среща и все още има свободни места, допускаме записване без предварително плащане. В този случай конкретният участник трябва да се регистрира за съответното събитие и да ни се обади или да ни пише, за да потвърди участието си, след което може да заплати на място.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Ние постоянно и внимателно се вслушваме в препоръките и коментарите на нашите клиенти, тъй като те са най-точния индикатор на качеството на работата ни и най-добрия съветник как да се развиваме по-нататък. Затова в анкетата, в която се попълват резултатите от срещите, има въпроси за обратна връзка и я получаваме от почти 90% от тях.
На въпроса „Откъде научихте за нас?” близо 60% отговарят „От приятел”, което е най-добрата възможна препоръка за това, което правим.
На въпроса „Бихте ли дошли отново?” 93% от участниците отговарят с „Да” и „По-скоро да”, 6.5% отговарят с „По-скоро не” и само 0.5% с „Твърдо не”.
Повече информация за отзивите на клиентите ни има в раздела "Клиентите за нас" в началната страница на сайта.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

След края на срещите имаш на разположение около 16 часа, за да решиш кого би искал/а да срещнеш повторно и да отбележиш това в специална анкета в профила си на сайта (Моят профил -> Моите БС) и да ни я изпратиш. След 15:00 ч. в деня след събитието, автоматична система разпраща мейли на всички участници. При наличие на взаимен интерес за повторна среща (съвпадение), мейлът съдържа името и контактите на другия човек – имейл и телефон или само едно от двете.
До 72 часа след участието си в Бързи срещи можеш да видиш резултатите си и в профила си на сайта > Бутон „Резултати от Бързи срещи“.

Коментари:

 • Румен Карамихалевна 09.05.2018 в 22:57ч.
  Здравей, Ирина, Възрастовите групи образуваме според статистиката за възрастта на брачните двойки в България (от НСИ), както и от нашата статистика от Теста за съвпадения, попълнен от близо 10 хиляди необвързани. Не знам с каква информационна извадка разполагате вие, но ние сме склонни да се доверим на толкова широкообхватна статистика вместо на последните тенденции. А тъй като следим отблизо работата на колегите ни от Европа и САЩ, смеем да твърдим, че явно и там тези тенденции още не са достигнали, тъй като провеждането на Бързи Срещи от този тип, т.нар. Cougar Dating е рядко и екзотично събитие. Провеждаме срещи в доста широк възрастов диапазон и почти всеки участник може да избира в каква точно възрастова група да участва в зависимост от средната възраст на хората от другия пол, с които иска да се запознава. А освен това ежемесечно провеждаме и Парти за запознанства, където се срещат необвързани в много широк възрастов диапазон. Относно тълкуванието като дискриминация по възраст, то по дефиниция е невъзможно.
 • ирина георгиевана 09.05.2018 в 22:29ч.
  Здравейте, прочетох някои от коментарите на мъжете защо не се допускат мъже на по-ниска възраст до бързите срещи и вие им отговорихте, че жените обичали мъже които са били по-възрастни и нямало толкова млади жени. Явно че не следите последните тенденции, които сочат че жените започват да предпочитат по-млади мъже ;-) Тоест това че групирате хората по възраст и че мъжете са винаги с по 5-8 години по-възрастни мился че може да се тълкува и като чиста дискриминация - аз лично го тълкувам така и го смятам като доста ограничаващо правило.
 • Румен Карамихалевна 15.01.2018 в 18:17ч.
  Здравей, Катина, В момента на сайта има 2 различни ограничения за участие в Бързи Срещи: 1. Да няма регистриран участник, с когото вече си се срещала на други Бързи Срещи. Това ограничение съществува от самото начало на нашите срещи. 2. Ако вече си участвал на други Бързи Срещи, за да се запишеш за конкретна среща, трябва да изчакаш за нея да се регистрират толкова участници от другия пол, колкото пъти ти вече си участвал. Например, ако си участвал 3 пъти, за да се запишеш за четвърти път, трябва в конкретната среща първо да се регистрират 4 мъже. Това ограничение замени предходното и много помага да се запази баланса между активността на различните полове и възрасти при участието в Бързи Срещи, в това число и да се избегне или чувствително намали "маратонско участие" в срещи. В този смисъл, постоянно ходещи на Бързи Срещи практически няма, тъй като с времето възможността им да се записват за следващо събитие намалява прогресивно. За последните години средния брой участия на Бързи Срещи и при двата пола се колебае около 2-3 пъти. Нямаме право да предоставяме лична информация и в този смисъл не можем да ти кажем колко участници и на какви бързи срещи са идвали преди това, но ако под "постоянно ходещи" имаш предвид мъже, които са идвали по 5, 6, 7 8 и повече пъти, то шансът да се срещнете е много малък. Няма нищо лошо в това човек да идва на срещи колкото пъти реши, че иска, но гореописаната система на записване ограничава силно тази възможност, особено при по-младите мъже, които обичайно са сред най-активно записващи се участници.
 • Катина Василевана 15.01.2018 в 17:17ч.
  Здравейте, преди години бях на бърза среща при вас и тогава имаше ограничения на колко последователни срещи може да се отиде. Сега от къде мога да видя, дали мъжете на срещата ще са нови или от постоянно ходещите? Благодаря ви!
 • Румен Карамихалевна 19.04.2017 в 14:40ч.
  Здравей Пламене, Разбираме проблема ти, действително не си единственс такова питане. Проблемът е, че при група за жени 24-34 средната възраст на жените обичайно е около 30, а в България преобладаващите очаквания на жените на тази възраст са мъжете да са с 2-3 години по-възрастни. Следователно, за да организираме срещи за мъже на 27-28 години с жени на съответна възраст, например 23-25, трябва да организираме група за жени 20-29. От нашата дългогодишна практика знаем, че събирането на група в тази възраст с поне приблизително равен брой участници от двата пола е много трудно или почти невъзможно. Следим постоянно тенденциите сред необвързаните и ако в бъдеще се появи такава възможност, със сигурност ще опитаме. Поздрави / Румен от ClubR
 • Пламен Ивановна 19.04.2017 в 13:55ч.
  Здравейте, Виждам, че не съм единственият с този проблем, но можете ли да намалите малко минималната възраст за мъжете за бързите срещи? Дори и само с 1-2 години. От известно време следя графика със събития и виждам, че примерно жени на 23-24 години могат да участват, но минималната възраст за мъжете винаги е около 28-30. Предполагам, че има някаква причина за това и ще се радвам да получа отговор. Пламен, 27
 • Румен Карамихалевна 19.03.2017 в 11:23ч.
  Здравей Божидаре, С интерес ще обсъдим темата, стига да посочиш какво конкретно считаш за дискриминация от наша страна. Поздрави / Румен от ClubR
 • Божидар Делкинна 19.03.2017 в 10:59ч.
  неизвестен сблъсквам се с дискриминация от ваша страна !!!
 • *Неизвестен*на 08.12.2016 в 22:51ч.
  Здравей Георги, Относно спазването на ограниченията сме стриктни, тъй като това е в основата на този формат за запознанства и считаме, че не редно да го нарушаваме заради допълнителна печалба. Единственото изключение, което допускаме е 1 човек да е с 1 година по-възрастен от максималната възраст само в случаите, когато не са се събрали поне 7 души ог съответния пол.
 • Георги Гюрчевна 08.12.2016 в 22:26ч.
  Здравейте. Искам да попитам - колко стриктни са възрастовите ограничения? Ако примерно бройката мъже не е запълнена, бихте ли приели и участник, който е около ограничението? В крайна сметка, никой нищо не губи.
 • *Неизвестен*на 26.10.2016 в 19:23ч.
  Здравей отново Николай, По дефиниция не може да има дискриминация по възраст, защото това не е отличителен белег, тъй като всеки преминава през съответната възраст рано или късно. Сигурен съм, че за срещи на таз ивъзраст няма да има проблем да съберем 10 мъже. Но както споменах и преди, не мисля, че бихте искали да се срещате помежду си. :) Затова и не е толкова лесно да се организират такива срещи, но ще продължаваме да упорстваме и рано или късно ще успеем да направим.
 • Николай Георгиевна 26.10.2016 в 09:33ч.
  Няма ли скоро да има "Бързи срещи" които да включват мъже на 28 години, чувстваме се дискриминирани. Мисля че ще съберем се 10 човека от мъжкия пол.
 • Николай Георгиевна 20.09.2016 в 16:07ч.
  Благодаря за изчерпателния отговор господин Карамихалев .
 • *Неизвестен*на 19.09.2016 в 18:40ч.
  Здравей Николай, срещи за тази възраст организираме сравнително рядко, тъй като трябва да съобразяваме възрастовите групи с наличния интерес сред необвързаните. Но все пак провеждаме от време на време, така че просто трябва да преглеждаш календара на сайта ни периодично.
 • Николай Георгиевна 19.09.2016 в 16:05ч.
  Здравейте искам да попитам ще има ли скоро "Бързи Срещи" които да включват и мъже на 28 години. Приятен ден.
 • *Неизвестен*на 04.04.2016 в 15:21ч.
  Здравей Таня, благодаря за правилната забележка. действително имаше грешка, в банера за априлското парти беше вписана дата 16.04 вместо 14.04. Точната дата на всяко събитие е коректно указана в календара на началната страница на сайта. Към момента провеждаме Бързи Срещи в сряда, петък и неделя с изключение на почивни и празнични дни и седмицата, в която имаме парти. Относно партитата, от няколко години насам ги провеждаме в четвъртък, тъй като това е единственият ден от седмицата, в който можем да ангажираме клуб, отговарящ на всички наши изисквания. Засега, съдейки по средния брой участници в партитата (217) доста необвързани харесват тази възможност и посещават нашите партита.
 • Таня Колевана 04.04.2016 в 12:52ч.
  Здравейте! Има грешка в сайта,посочена е на рекламното поле дата 16.04.16 а след като кликнах ми показа друга дата 14.04 което е делничен ден.Защо всички събития са в делнични дни? Не е удобно и поради таза грешка се разочаровах.За повече информация трябваше да си направя регистрация,за да установя че всъщност датата е грешна и реално правите събитията в делнични дни.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Всичко беше на ниво. Дори с някои събеседници не ми достигна времето за доопознаване.
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията на събитието беше изключително добра  
10.07.2024, след бързи срещи 

Организацията беше чудесна, а водещите излъчваха позитивизъм и добро настроение. Препоръчвам силно!
10.07.2024, след бързи срещи 

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства