№ 818 - класически 10 х 10 (на живо)

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 11.08.2021
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: 31 - 39
  • Възраст жени: 26 - 37
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 5
  • Свободни места за жени: 5
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

ClubR

Нашият собствен клуб е уютно и спокойно място, удобно разположено на 100 метра от мол "Парадайз" и метростанция "Витоша". Офисът ни е на приземния етаж и ще се ориентираш по светещата табела с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с градски транспорт
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (към Хладилника).

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е сравнително трудно. Улиците около клуба ни попадат в "зелена зона". Можеш да оставиш колата на паркинга на мол "Парадайз", който обичайно е отворен до 23 ч.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Виж видео: "Бързи Срещи - какво е това"?

Има много хора, с които можем да сме щастливи заедно, но не е лесно да се намерим във все по-стесняващия се кръг на забързаното ежедневие. Бързи Срещи предоставят забавна възможност да се срещнеш с интересни и интелигентни хора, които също като теб търсят нови запознанства.

Общуваме на живо безопасно
Пандемията коронавирус наложи нови стандарти за социално дистанциране. От началото на юни подновихме запознанствата на живо (с изключение на партитата засега), спазвайки всички изисквания за безопасно общуване в закрити помещения. Съгласно текущите изисквания в закрити помещения е задължително използването на маска. Можете да участвате без маска, ако представите валиден ваксинационен сертификат на водещите на събитието.

Основни предимства на нашите Бързи Срещи:
Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от мол "Парадайз" ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.
На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления - "Това, което виждаш, е това, което е!".
Ефективност. Според статистиката от проведените досега близо 600 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.2 съвпадения (желание за повторна среща) между участниците.
Само нови запознанства. Системата ни позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи (според твоето желание, което трябва да заявиш до 30 дни след събитието). До 3 ч преди срещите можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол като ни се обадиш на 0896 557949.
Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.
Време да помислиш. Имаш 18 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, трябва да ни изпратиш празна анкета и при поискване, можеш еднократно да получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи.
Ако на срещата присъстват под 75% от обявения номинален брой участници от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума или изпращаме код за 50% отстъпка за други срещи. Ако на срещите присъстват под 50% от обявения номинален брой участници от единия пол, не анулираме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване на други срещи.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".
 
Искаш да се подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна Персоналната консултация "Бързи срещи".

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства