№ 750 - онлайн 10 x 10

Бързи срещи

  • Град: zoom.us
  • Дата: 26.11.2020
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 32 - 40
  • Възраст жени: 28 - 38
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 10
  • Свободни места за жени: 0
Съжаляваме, за това събитие няма свободни места.

Място на събитието

Zoom

Zoom
Към момента провеждаме нашите бързи срещи онлайн чрез платформата Zoom. Удобно разположен пред компютъра, ще можеш да се фокусираш върху запознанствата с нови хора чрез видеоразговор от комфорта на дома си, като спазваш социално дистанциране.

Какво е необходимо:
Да разполагаш с компютър/таблет/смартфон с работещи камера и микрофон, както и интернет с добра скорост. Ако използваш таблет или смартфон, необходимо е предварително да си свалиш приложението Zoom.

Трябва ли да правя нещо предварително?
Добре е да тестваш предварително микрофона и камерата на устройството си. Можеш да направиш това тук: https://zoom.us/test. Ако досега не си ползвал Zoom, можеш да си направиш тестов видеоразговор с приятел, за да си сигурен, че ще събитието ще протече гладко.

Как ще осъществим връзка с теб, за да проведем събитието?
24 часа преди началото на бързите срещи всеки участник ще получи линк към събитието на мейла, с който се е регистрирал на нашия сайт.

Как да „влезеш“ в събитието?
В обявения начален час кликни върху изпратения линк, за да се включиш.

Адрес:
Събитието се провежда онлайн.
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Това е лесен начин да се запознаваш с нови хора чрез видеоразговор от уюта на дома си в условията на социално дистанциране. В уречения час е необходимо да си осигуриш спокойно кътче и компютър/таблет/смартфон и да кликнеш на изпратения линк. Нашият екип ще те посрещне и ще се погрижи да се забавляваш и да прекараш 2 часа в компанията на интересни нови хора.

ВАЖНО
Ако за пръв път идваш на наши Бързи срещи, до 24 часа след като заплатиш участието си, ще трябва да ни изпратиш на info@clubr.bg сканиран документ за самоличност, в който ясно се виждат име, фамилия и рождена дата. Останалата информация можеш да закриеш. Повече подробности за това изискване ще намериш тук.

Предимства на нашите онлайн Бързи Срещи:
Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме чрез проверка на документ за самоличност.
Само нови запознанства. Системата на срещите гарантира, че ще се запознаваш само с нови хора.
Мотивация. Ще срещнеш само необвързани, които също като теб търсят нови запознанства. Няма загадки и недоразумения :)
Спестяваш време. Не се налага да пътуваш. Включваш компютъра си, кликаш на изпратения линк и вече си в събитието.
Време да помислиш. Разполагаш с 18 чáса след началото срещите, за да решиш  с кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.
Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил/-а.
Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпването на плащанията. До 72 часа преди събитието можеш да се откажеш. Трябва да ни уведомиш с имейл. Ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 часа преди срещите можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, като ни се обадиш на 0894557949.

Какво е необходимо, за да участваш в Онлайн бързи срещи?
Лесно е, трябват ти само:
- компютър (или телефон/таблет с инсталирано приложение Zoom). Zoom е безплатен и има опция да се ползва направо през браузъра, ако ползваш компютър; 
- да тестваш най-късно до 1 ден преди събитието микрофона и камерата на устройството си. Можеш да направиш на някой от следните линкове: https://zoom.us/test или на https://www.onlinemictest.com/webcam-test/ 
- 10 минути преди уречения час да кликнеш на изпратения от нас линк, за да "влезеш" в събитието, за да можем да те регистрираме;
- при влизането в линка на събитието, запиши своето име точно както е по лична карта;

И още...

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, трябва да ни изпратиш празна анкета. В срок от 30 дни след събитието трябва да ни пишеш, че желаеш да ползваш "нашата гаранция". Ще ти изпратим безплатен билет за други наши Бързи срещи. Нашата гаранция се дава еднократно.
Ако на срещата присъстват под 75% от обявения номинален брой участници от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума или изпращаме код за 50% отстъпка за други срещи. Ако на срещите присъстват под 50% от обявения номинален брой участници от единия пол, анулираме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване на други срещи.
Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

Ако не успееш да се включиш в събитието. Според нашите Общи условия: "В случай на неявяване на събитие Клиентът губи заплатената от него сума. Организаторът не носи отговорност, ако Клиентът не се яви или не може да участва пълноценно поради технически проблеми с използваното негово оборудване или Интернет връзка".

По-подробна информация за онлайн Бързите Срещи можеш да намериш ТУК.
 
Искаш да подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна Персоналната консултация с наш специалист - "Бързи срещи".

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей, Любомира,   Да, виждаме се, Х е много интересен за мен човек. Мисля, че правилно сте усетили посоката, в която търся. :)   Срещите ни са малко затруднени поради ситуацията с вируса (стремим се да са на открито), но са ми много приятни и ще видим как ще се развият.   Поздрави, Х
30.10.2020, мейл Мачмейкинг 

Организацията беше чудесна! Явих се за първи път и изживяването беше брилянтно!
26.10.2020, след Бързи срещи 

С удоволствие бих дошъл! Аз съм изключително доволен! Беше ми много приятно!
26.10.2020, след Бързи срещи