Мисия и визия

Мисия
„Ние сближаваме необвързаните”.
Ние сме убедени, че в тази мисия има и доза вълшебство. Зареждат ни усмивките на хората и вярата, че правим живота им по-добър.
Вярваме, че всеки ден може да бъде начало на положителни промени, стига решението да е съчетано с действия.
Вярваме, че всеки има право да обича и да бъде обичан и ние помагаме това да се случва с отворени очи.
Вярваме, че това е благородна цел и нейното достигане изисква целенасочени усилия.
Вярваме, че мисията ни може да се реализира само с истина и почтеност.

Убедени сме, че има смисъл да влагаме усилия и средства в сближаването на необвързаните в България. Радват ни стотиците щастливи нови двойки.

Визия
Днес всеки трети човек на възраст между 20 и 60 години е необвързан, а всеки втори брак се разпада още в първите 5-10 години.

Тези тенденции са следствие на разминаването в скоростта на промяна на човешкото поведение в различните сфери. От една страна еволюцията е наложила модели за избор на партньор, които са се превърнали в рефлекси. От друга страна, бързите промени в обществото ни налагат нови роли, които често са в противоречие с тези модели и предизвикват объркване.

След завършване на училище и университет, започваме работа и шансовете за започване на връзка с подходящ партньор намаляват поради силното стесняване на кръга от социални контакти. Понякога отнема доста време да установим, че уж търсим партньор и нови запознанства, но всъщност се въртим в един все по-стесняващ се затворен кръг.

Ние в ClubR вярваме, че най-добрият начин за запознанства и избор на партньор е на живо, лице-в-лице и затова организираме три различни формата за запознанства между необвързаните, които предоставят три  различни възможности за излизане от затворения кръг.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства