Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Ако търсим имот, обръщаме се към брокер. Ако ни боли зъб, отиваме на зъболекар. А за една от най-важните стъпка в живота ни разчитаме на неспециалисти, макар и добронамерени!

Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 5 години заедно с екип психолози решихме да разработим и въведем и в България популярния по цял свят формат Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега близо 500 човека са участвали в него и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реално желание и усилия и от страна на участниците.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо.

- За всички необвързани, които искат да създадат семейство и деца и са готови да инвестират в това време, усилия и средства;

- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

При покупката на различни предмети от теб се иска само да ги избереш и заплатиш и не е нужно и те да те харесат. Но нито ти, нито другите са стока и няма как да предвидим в колко от случаите и двете страни ще се съгласят на запознанство. А още по-невъзможно е да отгатнем дали при тази среща ще възникне химия, която би могла да прерасне във връзка. Затова считаме, че не е коректно да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Можем единствено да гарантираме, че ще те запознаваме само със специално подбрани за теб хора, с които имате двустранно съвпадение. Но това не може да се случи без твоето активно участие.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 5 години близо 500 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. От тях 14% са обвързани с други участници в проекта, а 12% с хора извън проекта. Това е още едно доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Участието в Мачмейкинг не е купуването на стоки, които съответстват на спецификации и стандарти и пристигат със съответните гаранции. В Мачмейкинг ти си активен участник в процеса и се променяш и усъвършенстваш постоянно. Дори и да беше възможно да създадеш пълна и точна спецификация на човека, когото търсиш, никой не може да гарантира, че такъв човек съществува. А още по-малко може да се гарантира, че той ще те хареса и че ще си допаднете в такава степен, че да създадете успешна връзка.
Статистиката от 5-годишната ни работа показва, че 
26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% от тях в Мачмейкинг и 12% с хора извън проекта, което е още едно доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Затова ние предпочитаме честно да заявим още в началото, че не считаме за възможно да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш, а още по-малко - успешния резултат от участието ти в Мачмейкинг.

Това, което може да гарантираме е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни и ще вложим необходимите усилия за постигане на успех. Но няма как да знаем предварително какво и как ще се случи и дали ще намериш човека, когото търсиш.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Успешното преминаването на входящите интервюта и коучинга предоставя минималната необходима информация за участника още при регистрирането му в базата данни. Но същинската работа започва едва след като започнат и срещите.
Много ще се радваме, ако успееш да намериш търсения партньор още при първата среща. Но практиката показва, че това се случва сравнително рядко. Затова е много важно да обсъдим и разберем какво и защо не се е получило. Така можем да подобрим разбирането си за истинските потребности на всеки участник, което повишава възможността да предложим по-подходяща среща следващия път.
Затова обратната връзка след запознанство е задължителна част от Мачмейкинг.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Коментари:

 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Костадинавана 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за хубавото парти. Всичко беше на ниво и организирано много добре. Вие наистина сближавате хората! Бъдете здрави и щастливи. Екипът Ви е чудесен! 
21.05.2019, след парти 

За първи път бях на събитие "Бързи срещи" и много ми допадна. Срещнах мили хора и ми беше приятно. Хората от екипа Ви са супер!
20.05.2019, след бързи срещи 

Сърдечно БлагоДаря! Благодарение на Вас открих любовта на моя живот. Това се случи миналата година на 14 септември на партито за необвързани. Оттогава и до ден днешен сме заедно, аз и моята по-добра половинка. Щастливи сме заедно и се радваме на живота, който и двамата заслужаваме. Благодаря ви, че ви има. Сърдечни поздрави от нас.
11.05.2019, в отговор на поздрав за рожден ден