Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 6 години заедно с екип психолози решихме да разработим и въведем и в България популярния по цял свят формат Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега над 500 човека са участвали в него и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реалистична нагласа и мотивация от страна на участниците.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо;

- За всички необвързани, които искат да имат дългосрочна връзка и/или семейство; 

- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

При покупка от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова не можем да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме със специално подбрани хора, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 6 години над 500 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. От тях 14% са обвързани с други участници в проекта, а 12% с хора извън проекта. Мачмейкинг е път към подобряване шансовете за създаване на дългосрочна връзка.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Участието в Мачмейкинг не е като купуване на стоки, които пристигат със съответните гаранции. Дори и да имаш точно описание на потенциалния партньор, не знаем дали такъв човек съществува. Още по-малко може да се гарантира, че ако е участник в програмата Мачмейкинг, ще имате съвпадение и ще пожелае запознанство с теб.
Статистиката от 6-годишната ни работа показва, че 26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% от тях в Мачмейкинг и 12% с хора извън проекта. 
Мачмейкинг е процес, в който ще можеш да погледнеш аналитично на миналото си и да разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства; ще можеш да се фокусираш върху силните си страни, за да намериш човека, когото заслужаваш в програмата или извън нея.
Държим да сме коректни, затова не можем да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш.

Това, което гарантираме е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни и ще вложим необходимите усилия в търсенето на подходящ за теб човек. 

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Консултацията за обратна връзка (КОВ) след всяко ново запознанство е задължителен елемент от процеса Мачмейкинг. Профилът на клиента се активира след проведена КОВ и заплащане на съответната такса от 30 лева (за абонамент Минимум).

По време на тези консултации обсъждаме проведеното запознанство. Това ни помага да детайлизираме твоите очаквания относно потенциалния партньор и да предлагаме по-подходящи следващи запознанствал

Консултацията за обратна връзка е и възможност да получиш странична гледна точка за себе си, да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни, за да успееш да започнеш удовлетворяваща връзка.

 

Нова възможност за търсене на подходящи запознанство извън членовете на ClubR в програмата ММ, план Оптимум е изготвянето и публикуването на таргетирани рекламни съобщения във Facebook.

На кандидатите за запознанство с нашия клиент, които привличаме чрез тази рекламна кампания, изготвяме безплатно Мачмейкинг профил. При наличие на двустранно съвпадение и съгласие за среща, разменяме координатите между нашия клиент и човекът, до когото сме достигнали чрез рекламата.

Тази услуга се заплаща допълнително. Бюджетът се определя от клиента и се договаря с екипа на Мачмейкинг. Сумата покрива само стойността на рекламата във facebooк. Работата по изготвянето на профила и подготовката на запознанството не се заплаща. Клиентът получават  редовни отчети за изразходваните по рекламната кампания средства.

Коментари:

 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Хаджиева-Димитрована 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей,  [...] Да, виждаме се редовно. Допаднахме си!  Дори се сближихме вече, въпреки краткото време. Чувствам се добре с нея и се радвам, че я срещнах, за което ти благодаря.
25.09.2020, мейл Мачмейкинг 

Благодаря ви за чудесната организация на събитието.
24.09.2020, след Бързи срещи 

Благодаря Ви за прекрасното събитие!
24.09.2020, след Бързи срещи 

Препоръчвам клуба!  
24.09.2020, след Бързи срещи 

Всичко беше чудесно.  
24.09.2020, след Бързи срещи