Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Вече 8 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 6 години заедно с екип психолози решихме да разработим и въведем и в България популярния по цял свят формат Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега над 600 човека са участвали в него и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реалистична нагласа и мотивация от страна на участниците.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо;

- За всички необвързани, които искат да имат дългосрочна връзка и/или семейство; 

- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

При стандартните покупки от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова няма как да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме с хора, специално подбрани за теб, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 7 години над 600 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. Мачмейкинг е път към подобряване шансовете за създаване на дългосрочна връзка.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Статистиката от 7-годишната ни работа показва, че 26% от участниците вече са успешно обвързани.
Участието в Мачмейкинг не е като купуване на стоки, които пристигат със съответните гаранции. Дори и да имаш точно описание на потенциалния партньор, не знаем дали такъв човек съществува. Още по-малко може да се гарантира, че ако е участник в програмата Мачмейкинг, ще имате съвпадение и ще пожелае да се запознаете. 
Мачмейкинг е процес, в който ще можеш да погледнеш аналитично на миналото си и да разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства; ще можеш да се фокусираш върху силните си страни, за да намериш човека, когото заслужаваш в програмата или извън нея.
Държим да сме коректни, затова не можем да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш. Това, което гарантираме е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни и ще вложим необходимите усилия в търсенето на подходящ за теб човек. 

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Консултацията за обратна връзка (КОВ) след всяко ново запознанство е задължителен елемент от процеса Мачмейкинг. Профилът на клиента се активира след проведена КОВ. 

По време на тези консултации обсъждаме проведеното запознанство. Това ни помага да детайлизираме твоите очаквания относно потенциалния партньор и да предлагаме по-подходящи следващи запознанствал

Консултацията за обратна връзка е и възможност да получиш странична гледна точка за себе си, да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни, за да успееш да започнеш удовлетворяваща връзка.

 

Нова възможност за търсене на подходящи запознанство извън членовете на ClubR в програмата ММ, план Оптимум е изготвянето и публикуването на таргетирани рекламни съобщения във Facebook.

На кандидатите за запознанство с нашия клиент, които привличаме чрез тази рекламна кампания, изготвяме безплатно Мачмейкинг профил. При наличие на двустранно съвпадение и съгласие за среща, разменяме координатите между нашия клиент и човекът, до когото сме достигнали чрез рекламата.

Тази услуга се заплаща допълнително. Бюджетът се определя от клиента и се договаря с екипа на Мачмейкинг. Сумата покрива само стойността на рекламата във facebooк. Работата по изготвянето на профила и подготовката на запознанството не се заплаща. Клиентът получават  редовни отчети за изразходваните по рекламната кампания средства.

Коментари:

 • Радослава Карамихалевана 19.08.2021 в 11:26ч.
  Здравейте, Борис. Благодарим за интереса към нашата дейност. С оглед на настоящата епидемиологична обстановка и нарастващия брой болни от Ковид-19, не планираме да провеждаме партита в близко време.
 • Борис Пеневна 09.08.2021 в 21:09ч.
  Здравейте, кога ще организирате пак партита?
 • Румен Карамихалевна 08.02.2021 в 10:13ч.
  Здравейте, Елена, Всъщност максималната възраст за жени на Бързи Срещи, до която сме достигали към момента, е 55 години. По-подробна статистика за проведените близо 700 срещи можете да намерите на сайта в раздел Бързи Срещи - Отчети за срещите. Причината за това ограничение не е липсата на желание от наша страна, а готовността на необвързаните мъже за участие в този вид запознансва. След прехвърляне на 50-годишна възраст тяхното желание за запознанства намалява чувствително, а все пак за провеждането на Бързи Срещи е нужно да съберем приблизително еднакъв брой участници и от двата пола. Ограничението откъм реалната възраст на участниците е валидно за всички и е единственото възможно разграничение от субективните усещания на отделните хора за това как изглеждат. Например, ако сте се записали за срещи с участието на мъже да 55 годишна възраст, а тя се окаже 65, вероятно ще се почуствате излъгана. Точно затова строго спазваме възрастовите ограничения във форматите Бързи Срещи и Парти за необвързани. За индивидуално организирани запознанства имаме отделен формат - Мачмейкинг.
 • Елена Черневана 06.02.2021 в 20:30ч.
  Здравейте, дали не бихте искали да увеличите горната възрастова граница за по-възрастните участници на Бързи срещи? Сега тя е 52 години. Аз съм 53 годишна и не мисля, че съм за изхвърляне. Напротив, доста съм младолика, бих могла да мина за 45 годишна. Дайте шанс на любовта. Не я ограничавайте с възрастта. Бъдете здрави!
 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Хаджиева-Димитрована 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравейте! Прекарах си страхотно в бързите онлайн срещи. Скоро пак. БЛАГОДАРЯ ВИ!
25.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Благодаря, всичко беше супер.  
08.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Благодаря Ви, беше чудесно. :)  
08.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Всичко е перфектно.
08.11.2021, след онлайн бързи срещи 

Нямам препоръки. Организацията беше на високо ниво.  
21.10.2021, след онлайн бързи срещи