Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 6 години заедно с екип психолози решихме да разработим и въведем и в България популярния по цял свят формат Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега над 600 човека са участвали в него и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реалистична нагласа и мотивация от страна на участниците.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо;

- За всички необвързани, които искат да имат дългосрочна връзка и/или семейство; 

- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

При покупка от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова не можем да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме със специално подбрани хора, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 6 години над 600 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. От тях 14% са обвързани с други участници в проекта, а 12% с хора извън проекта. Мачмейкинг е път към подобряване шансовете за създаване на дългосрочна връзка.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Участието в Мачмейкинг не е като купуване на стоки, които пристигат със съответните гаранции. Дори и да имаш точно описание на потенциалния партньор, не знаем дали такъв човек съществува. Още по-малко може да се гарантира, че ако е участник в програмата Мачмейкинг, ще имате съвпадение и ще пожелае запознанство с теб.
Статистиката от 6-годишната ни работа показва, че 26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% от тях в Мачмейкинг и 12% с хора извън проекта. 
Мачмейкинг е процес, в който ще можеш да погледнеш аналитично на миналото си и да разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства; ще можеш да се фокусираш върху силните си страни, за да намериш човека, когото заслужаваш в програмата или извън нея.
Държим да сме коректни, затова не можем да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш.

Това, което гарантираме е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни и ще вложим необходимите усилия в търсенето на подходящ за теб човек. 

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Консултацията за обратна връзка (КОВ) след всяко ново запознанство е задължителен елемент от процеса Мачмейкинг. Профилът на клиента се активира след проведена КОВ и заплащане на съответната такса от 30 лева (за абонамент Минимум).

По време на тези консултации обсъждаме проведеното запознанство. Това ни помага да детайлизираме твоите очаквания относно потенциалния партньор и да предлагаме по-подходящи следващи запознанствал

Консултацията за обратна връзка е и възможност да получиш странична гледна точка за себе си, да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни, за да успееш да започнеш удовлетворяваща връзка.

 

Нова възможност за търсене на подходящи запознанство извън членовете на ClubR в програмата ММ, план Оптимум е изготвянето и публикуването на таргетирани рекламни съобщения във Facebook.

На кандидатите за запознанство с нашия клиент, които привличаме чрез тази рекламна кампания, изготвяме безплатно Мачмейкинг профил. При наличие на двустранно съвпадение и съгласие за среща, разменяме координатите между нашия клиент и човекът, до когото сме достигнали чрез рекламата.

Тази услуга се заплаща допълнително. Бюджетът се определя от клиента и се договаря с екипа на Мачмейкинг. Сумата покрива само стойността на рекламата във facebooк. Работата по изготвянето на профила и подготовката на запознанството не се заплаща. Клиентът получават  редовни отчети за изразходваните по рекламната кампания средства.

Коментари:

 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Хаджиева-Димитрована 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Здравей, Любомира,   Да, виждаме се, Х е много интересен за мен човек. Мисля, че правилно сте усетили посоката, в която търся. :)   Срещите ни са малко затруднени поради ситуацията с вируса (стремим се да са на открито), но са ми много приятни и ще видим как ще се развият.   Поздрави, Х
30.10.2020, мейл Мачмейкинг 

Организацията беше чудесна! Явих се за първи път и изживяването беше брилянтно!
26.10.2020, след Бързи срещи 

С удоволствие бих дошъл! Аз съм изключително доволен! Беше ми много приятно!
26.10.2020, след Бързи срещи