Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Ако търсим имот, обръщаме се към брокер. Ако ни боли зъб, отиваме на зъболекар. А за една от най-важните стъпка в живота ни разчитаме на неспециалисти, макар и добронамерени!

Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 5 години заедно с екип психолози решихме да разработим и въведем и в България популярния по цял свят формат Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега близо 500 човека са участвали в него и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Участието в Мачмейкинг е преди всичко процес на личностно развитие, който усъвършенства способностите за общуване и свързване. Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без наличие на реално желание и усилия и от страна на участниците.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо.

- За всички необвързани, които искат да създадат семейство и деца и са готови да инвестират в това време, усилия и средства;

- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

При покупката на различни предмети от теб се иска само да ги избереш и заплатиш и не е нужно и те да те харесат. Но нито ти, нито другите са стока и няма как да предвидим в колко от случаите и двете страни ще се съгласят на запознанство. А още по-невъзможно е да отгатнем дали при тази среща ще възникне химия, която би могла да прерасне във връзка. Затова считаме, че не е коректно да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек. Можем единствено да гарантираме, че ще те запознаваме само със специално подбрани за теб хора, с които имате двустранно съвпадение. Но това не може да се случи без твоето активно участие.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 5 години близо 500 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. От тях 14% са обвързани с други участници в проекта, а 12% с хора извън проекта. Това е още едно доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Участието в Мачмейкинг не е купуването на стоки, които съответстват на спецификации и стандарти и пристигат със съответните гаранции. В Мачмейкинг ти си активен участник в процеса и се променяш и усъвършенстваш постоянно. Дори и да беше възможно да създадеш пълна и точна спецификация на човека, когото търсиш, никой не може да гарантира, че такъв човек съществува. А още по-малко може да се гарантира, че той ще те хареса и че ще си допаднете в такава степен, че да създадете успешна връзка.
Статистиката от 5-годишната ни работа показва, че 
26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% от тях в Мачмейкинг и 12% с хора извън проекта, което е още едно доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Затова ние предпочитаме честно да заявим още в началото, че не считаме за възможно да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш, а още по-малко - успешния резултат от участието ти в Мачмейкинг.

Това, което може да гарантираме е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни и ще вложим необходимите усилия за постигане на успех. Но няма как да знаем предварително какво и как ще се случи и дали ще намериш човека, когото търсиш.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Успешното преминаването на входящите интервюта и коучинга предоставя минималната необходима информация за участника още при регистрирането му в базата данни. Но същинската работа започва едва след като започнат и срещите.
Много ще се радваме, ако успееш да намериш търсения партньор още при първата среща. Но практиката показва, че това се случва сравнително рядко. Затова е много важно да обсъдим и разберем какво и защо не се е получило. Така можем да подобрим разбирането си за истинските потребности на всеки участник, което повишава възможността да предложим по-подходяща среща следващия път.
Затова обратната връзка след запознанство е задължителна част от Мачмейкинг.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Коментари:

 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Костадинавана 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше приятно и топло посрещане.
11.03.2019, след Бързи срещи 

Нямам забележки. Само мога да Ви похваля и да се разпространи Вашата благородна кауза/дейност.
11.03.2019, след Бързи срещи 

Всичко беше на много добро ниво. Хуморът на Румен (един от хората, отговорни за тези събития) е прекрасен и много добре релаксира преди самите бързи срещи. Няма какво повече да се иска или желае. 
11.03.2019, след Бързи срещи 

Винаги сърдечно и много топло отношение, непринудена обстановка, любезен подход. Браво, Румен и екип на Румен! 
07.03.2019, след Бързи срещи