Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Ако търсим да купим имот, се обръщаме към брокер. Ако ремонтираме жилището или колата си, викаме майстор. А когато става дума за намиране на човек, с когото да споделим живота си, не се допитваме до никого, освен понякога до приятели или роднини. Това е една от най-важните стъпки в живота ни, а за нея най-често разчитаме на случайността!

Вече 7 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 5 години заедно с екип психолози решихме да въведем и в България популярния по цял свят Мачмейкинг, който предлага индивидуален подход при запознанствата. Досега над 500 човека са участвали в този формат и 26% от тях са вече щастливо обвързани.
 

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които искат семейство и деца;
- За динамични хора с натоварено ежедневие;
- За тези, които желаят да разширят своя социален кръг;
- За хора, които търсят нов шанс след развод или загуба.

В България този формат е сравнително нов, но в САЩ и Европа от няколко десетилетия е широко разпространен начин за намиране на сериозен партньор. В България 26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% в Мачмейкинг и 12% с хора извън него. Това доказва, че участието в Мачмейкинг е и процес на надграждане и личностно развитие, като усъвършенства уменията за свързване и комуникация.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 5 години почти 500 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. От тях 14% са обвързани с други участници в проекта, а 12% с хора извън проекта. Това е още едно доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (www.clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Ние ще добием представа за теб и твоите очаквания и ще преценим доколко можем да сме ти полезни. До един работен ден ще получиш обратна връзка. При положителен отговор от наша страна ще се уговорим за подробностите относно включването ти в програмата.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Участието в Мачмейкинг не е купуването на стоки, които съответстват на спецификации и стандарти и пристигат със съответните гаранции. В Мачмейкинг ти си активен участник в процеса и се променяш и усъвършенстваш постоянно. Дори и да беше възможно да създадеш пълна и точна спецификация на човека, когото търсиш, никой не може да гарантира, че такъв човек съществува. А още по-малко може да се гарантира, че той ще те хареса и че ще си допаднете в такава степен, че да създадете успешна връзка.
Статистиката от 5-годишната ни работа показва, че 
26% от участниците вече са успешно обвързани, 14% от тях в Мачмейкинг и 12% с хора извън проекта, което е още едно доказателство, че Мачмейкинг е път към самоусъвършенстване, оказващ положително влияние на личния живот на участниците и на техните взаимоотношения с другия пол.

Затова ние предпочитаме честно да заявим още в началото, че не считаме за възможно да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш, а още по-малко - успешния резултат от участието ти в Мачмейкинг.

Това, което може да гарантираме е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни и ще вложим необходимите усилия за постигане на успех. Но няма как да знаем предварително какво и как ще се случи и дали ще намериш човека, когото търсиш.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Успешното преминаването на входящите интервюта и коучинга предоставя минималната необходима информация за участника още при регистрирането му в базата данни. Но същинската работа започва едва след като започнат и срещите.
Много ще се радваме, ако успееш да намериш търсения партньор още при първата среща. Но практиката показва, че това се случва сравнително рядко. Затова е много важно да обсъдим и разберем какво и защо не се е получило. Така можем да подобрим разбирането си за истинските потребности на всеки участник, което повишава възможността да предложим по-подходяща среща следващия път.
Затова обратната връзка след запознанство е задължителна част от Мачмейкинг.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Коментари:

 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Костадинавана 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Благодаря за пожеланията. Преди три години си търсих половинка. Малко, след като се бях регистрирал при вас за matchmaking, си намерих, заживяхме заедно и си имаме бебе - Митко. Утре става на четири месеца. Поздрави
01.12.2018, в отговор на поздрав за рожден ден 

Продължавайте в същия дух! Идеята за подобни събития е прекрасна! Дава възможност на необвързаните хора да се социализират в приятна обстановка, по интересен и забавен начин!  
12.11.2018, след парти 

Благодаря за приятната атмосфера и добрата организация!
11.11.2018, след Бързи срещи