Често задавани въпроси - Мачмейкинг

Мачмейкинг е приятен начин да търсиш партньор като спестяваш време и усилия от лутане в случайни срещи. Ще се запознаваш с подбрани за теб хора, с които имате двустранно съвпадение в очакванията. Това е и възможност да подобряваш способностите си за общуване, свързване и партньорство. 

Вече 12 години запознаваме на живо десетки хиляди необвързани. Преди 10 години заедно с екип психолози решихме да разработим и въведем и в България популярния по цял свят формат Мачмейкинг (Подбрани запознанства), който предлага индивидуален подход. Досега над 900 човека са участвали в него и 26% от тях са вече щастливо обвързани.

Постигането на успех изисква много умения и труд от наша страна, но е невъзможно без реалистична нагласа и мотивация от страна на участниците.

 

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

- За тези, които са разбрали, че виртуалното общуване не може пълноценно да замени запознанствата на живо;

- За всички необвързани, които искат да имат дългосрочна връзка и/или семейство; 

- За хора с натоварено ежедневие, които предпочитат подбрани запознанства.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Това, което можем да гарантираме, е че ще те запознаваме с хора, специално подбрани за теб, с които имате двустранно съвпадение и висок потенциал за започване на връзка.

При стандартните покупки от теб се иска само да избереш и заплатиш това, което си харесал. Но хората не са стока и няма как да предвидим дали и двамата избрани ще се съгласят да се срещнат. А още по-невъзможно е да отгатнем дали това запознанство ще прерасне във връзка. Затова няма как да обещаем минимален брой срещи или пък успешен завършек.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

За последните 10 години над 900 души се включиха в Мачмейкинг и 26% от участниците вече са успешно обвързани. Мачмейкинг увеличава шансовете да откриеш човек, който има подобни на твоите очкавания за връзка и партньорство.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Влез в профила си на нашия сайт. Попълни теста "Колко съвпадения имаш" (clubr.bg/matchmaking_test) и ни го изпрати на matchmaking@clubr.bg. Така ще можем да получим предварителна представа за теб и твоите очаквания и да преценим доколко можем да сме ти полезни. До два работни дни ще разгледаме твоя тест и ще ти изпратим обратна връзка. При положителен отговор ще се уговорим за среща в нашия офис.

Видео инструкция как да попълниш Теста за съвпадения ТУК.

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

Статистиката от 10-годишната ни работа показва, че 26% от участниците вече са успешно обвързани.

Участието в Мачмейкинг не е като купуване на стоки, които пристигат със съответните гаранции. Дори и да имаш точно описание на потенциалния партньор, не знаем дали такъв човек съществува. Още по-малко може да се гарантира, че ако е участник в програмата Мачмейкинг, ще имате съвпадение и ще пожелае да се запознаете. 

Мачмейкинг е процес, в който ще можеш да погледнеш аналитично на миналото си и да разбереш как то се отразява на настоящите ти модели за запознанства; ще можеш да се фокусираш върху силните си страни, за да намериш човека, когото заслужаваш, в програмата или извън нея.

Държим да сме коректни, затова не можем да гарантираме колко предложения ще получиш и приемеш, нито колко запознанства ще имаш. Това, което гарантираме, е, че добросъвестно ще извършим всички стъпки от процеса, описан на сайта ни, и ще вложим необходимите усилия в търсенето на подходящ за теб човек. 

Повече подробности можеш да прочетеш тук.

По време на тези консултации обсъждаме проведеното запознанство. Това ни помага да детайлизираме твоите очаквания относно потенциалния партньор и да предлагаме по-подходящи следващи запознанства.

Консултацията за обратна връзка е и възможност да получиш странична гледна точка за себе си, да се фокусираш и усъвършенстваш силните си страни, за да успееш да започнеш успешна връзка.

Консултацията за обратна връзка (КОВ) след всяко ново запознанство е задължителен елемент от програмата Мачмейкинг. Профилът на клиента се активира след проведена КОВ. 

Това е сравнително нова възможност за търсене на подходящи запознанства извън членовете на ClubR. Ако възможностите за търсене на нови запознанства в: 1)база данни от готови профили и 2)база данни  от Теста за съвпадения се изчерпат, за клиентите на Активен абонамент в Мачмейкинг изготвяме статично/видео представяне, което публикуваме в социалните ни медии: фейсбук, инстаграм, тикток.

Хората, които проявят интерес към тези публкикации, попълват Теста за съвпадения. Ако имат съвпадение с нашия клиент, ги каним в офиса ни за изготвяне на безплатен профил. Ако и на база Профил имат съвпадение с клиента/клиентката ни, предлагаме запознанството.

Коментари:

 • Радослава Карамихалевана 19.01.2022 в 12:23ч.
  Здравейте, Таня. Радваме се, че харесвате нашите събития. И ние имаме желание да правим отново партита за запознанства, но в сегашната обстановка с пореден пик на Ковид нямаме яснота кога би било възможно това.
 • Таня Христована 11.01.2022 в 21:51ч.
  Здравейте, И аз исках да попитам дали скоро планувате организиране на парти? Т.к. не се знае тази ситуация до кога ще продължи, не сте ли мислили за организиране на парти? Много бихме се радвали, ако решите да организирате нещо в началото на февруари, например. :)
 • Радослава Карамихалевана 19.08.2021 в 11:26ч.
  Здравейте, Борис. Благодарим за интереса към нашата дейност. С оглед на настоящата епидемиологична обстановка и нарастващия брой болни от Ковид-19, не планираме да провеждаме партита в близко време.
 • Борис Пеневна 09.08.2021 в 21:09ч.
  Здравейте, кога ще организирате пак партита?
 • Румен Карамихалевна 08.02.2021 в 10:13ч.
  Здравейте, Елена, Всъщност максималната възраст за жени на Бързи Срещи, до която сме достигали към момента, е 55 години. По-подробна статистика за проведените близо 700 срещи можете да намерите на сайта в раздел Бързи Срещи - Отчети за срещите. Причината за това ограничение не е липсата на желание от наша страна, а готовността на необвързаните мъже за участие в този вид запознансва. След прехвърляне на 50-годишна възраст тяхното желание за запознанства намалява чувствително, а все пак за провеждането на Бързи Срещи е нужно да съберем приблизително еднакъв брой участници и от двата пола. Ограничението откъм реалната възраст на участниците е валидно за всички и е единственото възможно разграничение от субективните усещания на отделните хора за това как изглеждат. Например, ако сте се записали за срещи с участието на мъже да 55 годишна възраст, а тя се окаже 65, вероятно ще се почуствате излъгана. Точно затова строго спазваме възрастовите ограничения във форматите Бързи Срещи и Парти за необвързани. За индивидуално организирани запознанства имаме отделен формат - Мачмейкинг.
 • Елена Черневана 06.02.2021 в 20:30ч.
  Здравейте, дали не бихте искали да увеличите горната възрастова граница за по-възрастните участници на Бързи срещи? Сега тя е 52 години. Аз съм 53 годишна и не мисля, че съм за изхвърляне. Напротив, доста съм младолика, бих могла да мина за 45 годишна. Дайте шанс на любовта. Не я ограничавайте с възрастта. Бъдете здрави!
 • Румен Карамихалевна 21.04.2018 в 18:13ч.
  Здравей, Албена, Следващата такава среща е на 23-ти май и вече е в календара на сайта, откъдето можете да се запишете за участие.
 • Албена Хаджиева-Димитрована 21.04.2018 в 14:30ч.
  Здравейте кога ще има бързи срещи за възраст 48 -50
 • Румен Карамихалевна 17.04.2018 в 20:29ч.
  Здравей, Борис, Ораничението за партито е 3 реистрации през последните 12 месеца. През този период ти си присъствал на 2 партита и си се регистрирал на още едно (Винецианско), т.е. общо 3 регистрации и затова ще трябва да изчакаш, докато минат 12 месеца от първото от тези 3 партита, т.е. януари 2019.
 • Борис Пеневна 17.04.2018 в 19:20ч.
  Защо не ме допускате да се запиша за соц партито ? ходил сьм само на 2 Бяло и Холивуд за Венецияското имах регистрация но неходих.
 • Румен Карамихалевна 19.02.2018 в 19:22ч.
  Здравей, Виолена, Продължаваме да организираме партита по веднъж месечно. Последното беше на 16.02 - "ВИНЕциански карнавал". Следващото е на 16.03 "Зелено" и скоро ще го пуснем в календара и ще можеш да се запишеш.
 • Виолена Христована 19.02.2018 в 18:57ч.
  Здравейте! Каквосе случва с партитат?Като че ли вече не ги правите? Жалко, защото бяха наистина много забавни....
 • *Неизвестен*на 14.05.2016 в 18:01ч.
  Здравей Юлия, Интерес към Бързи Срещи за дами над 42 годиншна възраст има и затова редовно провеждаме такива срещи, например следващата такава е на 1-ви юни. От началото на 2014 сме провели общо 39 такива срещи (Бързи Срещи -> Отчети за срещите). Отделен въпрос е, че с възрастта очакванията на двата пола относно възрастта на партньора се разминават и съчетаването им става все по-трудно. Повече по въпроса сме писали в нашата статия в блога "Възрастта на партньора - очаквания и реалност" (http://www.clubr.bg/blog_view.php?id=74). Поздрави/Румен
 • Юлия Параскевована 12.05.2016 в 20:08ч.
  Здравейте, ще има ли срещи за дами над 42 години? Имали изобщо интерес за тези възрасти?

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Впечатлена от добрата организация и изключително приветливи хора  
20.06.2024, след парти за запознанства 

Беше естествено, добре организирано, без стресиране, добър шанс за среща с всякакви хора.
20.06.2024, след парти за запознанства 

Бяхте много мили, обстановката беше спокойна и предразполагаща. Благодаря!
30.05.2024, след бързи срещи 

Беше прекрасно и зареждащо събитие! Благодаря на организаторите!  
30.05.2024, след бързи срещи