Често задавани въпроси - Бързи срещи

Запознаваме 10 жени и 10 мъже, като всеки среща всекиго за по 6 минути, след което имат на разположение 18 часа да отбележат с кого биха искали да се срещнат повторно. На следващия ден система изпраща резултатите на всички участници и разменя координатите на тези, които са изразили желание да се срещнат повторно.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Бързи Срещи са предназначени за всички необвързани, които са разбрали, че животът постепенно ги е завъртял в затворен кръг между работа и къщи, че времето тече, а кръгът от контакти постепенно намалява. Бързи Срещи е забавен начин да се запознаеш с други интересни необвързани, които също като теб имат желание да срещат нови хора, а защо не и човека, когото търсят?

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

 • Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.
 • Ефективност. Според статистиката от проведените досега над 500 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.5 съвпадения между участниците, т.е. почти 10 повторни срещи, от които средно 0.8 завършват с връзка.
 • На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления от запознанството на живо - "Това, което виждаш, е това, което е!".
 • Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.
 • Само нови запознанства. При повторно участие, системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.
 • Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч предварително можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол.
 • Подходяща възраст. Организираме срещите в различни групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани и не позволяваме участие извън определената възрастова група.
 • Време да помислиш. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш и попълниш в модула на сайта кого искаш да срещнеш отново.
 • Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.
 • Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 9 на Общите Условия.
  Ако на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума. При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи. Това се случва в около 8% от обявените събития.
 • Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни".

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Целта на Бързи Срещи не е да решиш дали ще се ожениш за човека отсреща, а само дали искаш да го срещнеш отново. Това решение се основава на първото впечатление, за което обичайно е достатъчна 1 минута и е в голяма степен невербално.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

За последните 5 години проведохме над 500 срещи с участието на няколко хиляди необвързани, чрез които се създадоха стотици щастливи двойки. Бързи Срещи завършват със средно 9.5 съвпадения, т.е. покани за повторна среща между участниците. На базата на статистиката в световен мащаб за успеваемостта на повторните срещи, можем да кажем, че всяко събитие завършва със средно малко под 1 новосъздадена двойка.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Общото между повечето участници е, че са динамични и интелигентни необвързани хора, които търсят своята половинка. Ето някои основни данни:

 • 94% са висшисти
 • 84% са непушачи
 • 65% спортуват поне 2 пъти седмично
 • 78% нямат деца и 87% искат да имат

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Ако нямаш профил на сайта, трябва първо да си създадеш профил.
Във всички наши събития се участва само с истинската самоличност и затова е задължително да се регистрираш на сайта ни, което става бързо и лесно: отиваш на заглавната страница, натискаш бутона „Регистрация” (най-горе вдясно) и следваш указанията. След първоначалната регистрация системата ще те разпознава още с влизането и ще можеш да се записваш за участие в събитие с 2-3 клика.

Ако вече имаш профил на сайта, от календара на началната страница си избираш събитие, като можеш да разгледаш по-подробно неговата страница, натискайки бутона-„лупичка на съответния ред. Или пък можеш да натиснеш бутона-„тефтерче с молив”, за да се запишеш. Ще можеш да избереш удобен за теб начин на плащане: EasyPay, ePay, PayPal или банков превод. След завършване на регистрацията за събитието ще получиш мейл с потвърждение. След като заплатиш по избрания от теб начин, отново ще получиш мейл с потвърждение, че мястото ти вече е запазено.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Цената на билет за Бързи Срещи е 28 лева. Нашият опит показва, че цената сама по себе си не е определящ фактор за решението за участие. Определяща е психическата нагласа и преодоляването на стигмата, че едва ли не е срамно да си необвързан и да търсиш запознанства с чужда помощ. Цената трябва да ни позволява да покриваме разходите по организацията и да инвестираме време и усилия в по-нататъшно развитие на тази дейност и е съобразена с реалностите в България.

От всеки билет отделяме по 1 лев, който даряваме на деца в нужда. Даренията отчитаме всяко тримесечие на сайта ни и на страницата във Фейсбук.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Малко преди началния час участниците пристигат на място и се регистрират с лични карти. След като пристигнат всички, провеждаме кратък инструктаж и разполагаме жените и мъжете на масите (в азбучен ред). Всяка двойка има на разположение 6 минути за кратко запознаване. В края на срещата си отбелязват на специална бланка името на другия участник и бележки за него. След това мъжете се преместват на следващата по възходящ ред маса.

След края на срещите участниците имат на разположение около 16 часа, за да решат кого биха искали да срещнат повторно и да отбележат това в специална форма в профила си на сайта. Автоматична система проверява резултатите и разпраща мейли на всички участници. При наличие на взаимен интерес от повторна среща (съвпадение) мейлът съдържа името и мейла и/или телефона на другия човек.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Терминът Speed Dating идва от английския език и означава Бързи Срещи. Този тип събития възниква в САЩ в края на 90-те години и от началото на XXI век започва да набира бърза популярност в цял свят. Днес във всички развити държави те са общоприет начин за запознанство на живо.

В България този тип събития за необвързани са сравнително нови. Започнахме да организираме такива събития през януари 2011 година и вече проведохме близо 400. Заменихме английския термин с българския еквивалент, който е точен и ясен превод.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Едно от най-важните предимства на Бързи Срещи е, че срещаш хора на сродна възраст. Към момента възрастовите групи обхващат около 10 години за жените и 8 години за мъжете, като обичайно максималната възраст на мъжете е с 2-3 години по-голяма от тази при жените. Това е предпочитаната възрастова разлика между необвързаните в България, както въз основа на националната брачна статистика, така от данните на нашия Тест "Колко съвпадения имаш".

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

На нашите събития ние изискваме или можем да изискаме проверка на съответствието на личните данни с обявените в регистрацията на сайта и при провеждането на Бързи Срещи ги проверяваме още на входа. За тази цел ние сме надлежно сертифицирани за работа с лични данни съобразно българското законодателство - Сертификат номер 390340 като Администратор на лични данни за ИМДИ ООД (ЕИК 117664398).

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Въз основа на дългогодишната практика ние можем да гарантираме, че ще срещнеш хора, които ще те заинтригуват. Статистиката показва, че средно под 5% от участниците не успяват да си харесат никого.
Ако дойдеш на наше събитие и не си харесаш никого, ние ще ти дадем билет за безплатно повторно участие в други срещи.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Всички Бързи Срещи провеждаме в нашия клуб на улица „Банат 28” на 100 метра от МОЛ „Парадайз”.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Можеш да избереш един от следните начини: EasyPay, ePay, PayPal, плащане с дебитна/кредитна карта или банков превод. Първите 3 начина обезпечават практически мигновено автоматично потвърждение на плащането от нашата система, а банковият превод пристига обикновено в рамките на 1 работен ден.
Имай предвид, че в EasyPay се заплаща чрез 10-цифрен код, който има валидност 72-часа.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Само плащането гарантира участието ти в съответните Бързи Срещи. Ако по някаква причина не можеш да присъстваш на събитието, до 3 дни предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ги прехвърлим за друга дата. Ако се откажеш в срок до 3 часа преди срещата, можеш да посочиш друг човек от същия пол, който съответства на условията, за да участва вместо теб.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Единственият твърд подбор е по възраст, заради което проверяваме личните карти на входа. Повечето участници имат възможност да избират да участват в поне 2 различни възрастови групи, т.е. дали да се срещат с относително по-млади или по-възрастни участници от отсрещния пол.
Съотношенията в минималните и максимални възрасти за мъже и жени за конкретните срещи съответстват на преобладаващите очаквания сред необвързаните в България, т.е. на брачната статистика и на нашата собствена статистика въз основа на теста "Партньорски рейтинг".
Въз основа на проведените близо 400 Бързи Срещи и статистиката от нашия тест за партньорски рейтинг знаем и някои основни данни за участниците:

 • 94% са висшисти
 • 84% са непушачи
 • 65% спортуват поне 2 пъти седмично
 • 78% нямат деца, но 87% искат да имат

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Въпреки усилията, които полагаме, понякога се случва да не се съберат достатъчно участници за конкретно събитие, средно в  около 8% от случаите. В такива случаи се извиняваме на всички записали се участници за причиненото неудобство и връщаме парите на участниците или им даваме код за безплатно записване в други Бързи Срещи според тяхното желание.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Ако ни информираш до 3 дни преди събитието ще ти върнем парите на посочена от теб банкова сметка или ще ти изпратим код за 100% отстъпка при записване за друго наше събитие от същия вид според твоето желание.
Ако ни информираш до 3 часа преди събитието, можем да прехвърлим плащането на посочен от теб човек, който да участва вместо теб.
След този срок вече не можем да направим нищо и губиш заплатената сума, също както при закупуването на билет или резервиране на хотел.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Реално няма как да проверяваме дали всички участници са необвързани, но:

 • Всеки участник вече е гарантирал писмено, че е необвързан и носи съответните правни отговорности и евентуални последствия.
 • Достатъчно трудно е всички участници от отсрещния пол да бъдат излъгани на тази тема.
 • Няма смисъл да се прави опит за започване на нова връзка с подобна лъжа. Ако някой търси бърз резултат, значително по-лесно и бързо може да го постигне с доста по-малко усилия на други места, при това с гарантиран резултат.
 • Освен това да не забравяме, че на нашите събития се участва само с истински имена, което допълнително затруднява и обезсмисля евентуалните такива измами.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Участието в нашите Бързи Срещи се заплаща предварително, тъй като това е единствената гаранция за участие, а ние трябва да обезпечим необходимия брой участници във всяко събитие.
За да гарантираме сигурността на тези разплащания, ние използваме само най-големите и проверени световни вериги за такива услуги: ePay, Easy Pay и PayPal. Освен това предлагаме и разплащания по банков път чрез превод към нашата фирмена сметка или чрез внасяне на каса по нашата сметка там.
По изключение, ако остават под 24 часа до конкретната среща и все още има свободни места, допускаме записване без предварително плащане. В този случай конкретният участник трябва да се регистрира за съответното събитие и да ни се обади или да ни пише, за да потвърди участието си, след което може да заплати на място.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Ние постоянно и внимателно се вслушваме в препоръките и коментарите на нашите клиенти, тъй като те са най-точния измерител на качеството на работата ни и най-добрия съветник как  да се развиваме по-нататък. Затова в анкетата, в която се попълват резултатите от срещите, молим участниците за обратна връзка и я получаваме от почти 90% от тях.
На въпроса „Откъде научихте за нас?” над 40% отговарят „От приятел”, което е най-добрата възможна препоръка за това, което правим.
На въпроса „Бихте ли дошли отново?” 93% от клиентите отговарят с „Да” и „По-скоро да”, 6.5% отговарят с „По-скоро не” и само 0.5% с „Твърдо не”.
Повече информация за отзивите на клиентите ни има в раздела "Клиентите за нас" в началната страница на сайта.

Повече информация за Бързи Срещи можеш да получиш тук.

Коментари:

Румен Карамихалев 09.05.2018 22:57
Здравей, Ирина, Възрастовите групи образуваме според статистиката за възрастта на брачните двойки в България (от НСИ), както и от нашата статистика от Теста за съвпадения, попълнен от близо 10 хиляди необвързани. Не знам с каква информационна извадка разполагате вие, но ние сме склонни да се доверим на толкова широкообхватна статистика вместо на последните тенденции. А тъй като следим отблизо работата на колегите ни от Европа и САЩ, смеем да твърдим, че явно и там тези тенденции още не са достигнали, тъй като провеждането на Бързи Срещи от този тип, т.нар. Cougar Dating е рядко и екзотично събитие. Провеждаме срещи в доста широк възрастов диапазон и почти всеки участник може да избира в каква точно възрастова група да участва в зависимост от средната възраст на хората от другия пол, с които иска да се запознава. А освен това ежемесечно провеждаме и Парти за запознанства, където се срещат необвързани в много широк възрастов диапазон. Относно тълкуванието като дискриминация по възраст, то по дефиниция е невъзможно.
ирина георгиева 09.05.2018 22:29
Здравейте, прочетох някои от коментарите на мъжете защо не се допускат мъже на по-ниска възраст до бързите срещи и вие им отговорихте, че жените обичали мъже които са били по-възрастни и нямало толкова млади жени. Явно че не следите последните тенденции, които сочат че жените започват да предпочитат по-млади мъже ;-) Тоест това че групирате хората по възраст и че мъжете са винаги с по 5-8 години по-възрастни мился че може да се тълкува и като чиста дискриминация - аз лично го тълкувам така и го смятам като доста ограничаващо правило.
Румен Карамихалев 15.01.2018 18:17
Здравей, Катина, В момента на сайта има 2 различни ограничения за участие в Бързи Срещи: 1. Да няма регистриран участник, с когото вече си се срещала на други Бързи Срещи. Това ограничение съществува от самото начало на нашите срещи. 2. Ако вече си участвал на други Бързи Срещи, за да се запишеш за конкретна среща, трябва да изчакаш за нея да се регистрират толкова участници от другия пол, колкото пъти ти вече си участвал. Например, ако си участвал 3 пъти, за да се запишеш за четвърти път, трябва в конкретната среща първо да се регистрират 4 мъже. Това ограничение замени предходното и много помага да се запази баланса между активността на различните полове и възрасти при участието в Бързи Срещи, в това число и да се избегне или чувствително намали "маратонско участие" в срещи. В този смисъл, постоянно ходещи на Бързи Срещи практически няма, тъй като с времето възможността им да се записват за следващо събитие намалява прогресивно. За последните години средния брой участия на Бързи Срещи и при двата пола се колебае около 2-3 пъти. Нямаме право да предоставяме лична информация и в този смисъл не можем да ти кажем колко участници и на какви бързи срещи са идвали преди това, но ако под "постоянно ходещи" имаш предвид мъже, които са идвали по 5, 6, 7 8 и повече пъти, то шансът да се срещнете е много малък. Няма нищо лошо в това човек да идва на срещи колкото пъти реши, че иска, но гореописаната система на записване ограничава силно тази възможност, особено при по-младите мъже, които обичайно са сред най-активно записващи се участници.
Катина Василева 15.01.2018 17:17
Здравейте, преди години бях на бърза среща при вас и тогава имаше ограничения на колко последователни срещи може да се отиде. Сега от къде мога да видя, дали мъжете на срещата ще са нови или от постоянно ходещите? Благодаря ви!
Румен Карамихалев 19.04.2017 14:40
Здравей Пламене, Разбираме проблема ти, действително не си единственс такова питане. Проблемът е, че при група за жени 24-34 средната възраст на жените обичайно е около 30, а в България преобладаващите очаквания на жените на тази възраст са мъжете да са с 2-3 години по-възрастни. Следователно, за да организираме срещи за мъже на 27-28 години с жени на съответна възраст, например 23-25, трябва да организираме група за жени 20-29. От нашата дългогодишна практика знаем, че събирането на група в тази възраст с поне приблизително равен брой участници от двата пола е много трудно или почти невъзможно. Следим постоянно тенденциите сред необвързаните и ако в бъдеще се появи такава възможност, със сигурност ще опитаме. Поздрави / Румен от ClubR
Пламен Иванов 19.04.2017 13:55
Здравейте, Виждам, че не съм единственият с този проблем, но можете ли да намалите малко минималната възраст за мъжете за бързите срещи? Дори и само с 1-2 години. От известно време следя графика със събития и виждам, че примерно жени на 23-24 години могат да участват, но минималната възраст за мъжете винаги е около 28-30. Предполагам, че има някаква причина за това и ще се радвам да получа отговор. Пламен, 27
Румен Карамихалев 19.03.2017 11:23
Здравей Божидаре, С интерес ще обсъдим темата, стига да посочиш какво конкретно считаш за дискриминация от наша страна. Поздрави / Румен от ClubR
Божидар Делкин 19.03.2017 10:59
неизвестен сблъсквам се с дискриминация от ваша страна !!!
*Неизвестен* 08.12.2016 22:51
Здравей Георги, Относно спазването на ограниченията сме стриктни, тъй като това е в основата на този формат за запознанства и считаме, че не редно да го нарушаваме заради допълнителна печалба. Единственото изключение, което допускаме е 1 човек да е с 1 година по-възрастен от максималната възраст само в случаите, когато не са се събрали поне 7 души ог съответния пол.
Георги Гюрчев 08.12.2016 22:26
Здравейте. Искам да попитам - колко стриктни са възрастовите ограничения? Ако примерно бройката мъже не е запълнена, бихте ли приели и участник, който е около ограничението? В крайна сметка, никой нищо не губи.
*Неизвестен* 26.10.2016 19:23
Здравей отново Николай, По дефиниция не може да има дискриминация по възраст, защото това не е отличителен белег, тъй като всеки преминава през съответната възраст рано или късно. Сигурен съм, че за срещи на таз ивъзраст няма да има проблем да съберем 10 мъже. Но както споменах и преди, не мисля, че бихте искали да се срещате помежду си. :) Затова и не е толкова лесно да се организират такива срещи, но ще продължаваме да упорстваме и рано или късно ще успеем да направим.
Николай Георгиев 26.10.2016 09:33
Няма ли скоро да има "Бързи срещи" които да включват мъже на 28 години, чувстваме се дискриминирани. Мисля че ще съберем се 10 човека от мъжкия пол.
Николай Георгиев 20.09.2016 16:07
Благодаря за изчерпателния отговор господин Карамихалев .
*Неизвестен* 19.09.2016 18:40
Здравей Николай, срещи за тази възраст организираме сравнително рядко, тъй като трябва да съобразяваме възрастовите групи с наличния интерес сред необвързаните. Но все пак провеждаме от време на време, така че просто трябва да преглеждаш календара на сайта ни периодично.
Николай Георгиев 19.09.2016 16:05
Здравейте искам да попитам ще има ли скоро "Бързи Срещи" които да включват и мъже на 28 години. Приятен ден.
*Неизвестен* 04.04.2016 15:21
Здравей Таня, благодаря за правилната забележка. действително имаше грешка, в банера за априлското парти беше вписана дата 16.04 вместо 14.04. Точната дата на всяко събитие е коректно указана в календара на началната страница на сайта. Към момента провеждаме Бързи Срещи в сряда, петък и неделя с изключение на почивни и празнични дни и седмицата, в която имаме парти. Относно партитата, от няколко години насам ги провеждаме в четвъртък, тъй като това е единственият ден от седмицата, в който можем да ангажираме клуб, отговарящ на всички наши изисквания. Засега, съдейки по средния брой участници в партитата (217) доста необвързани харесват тази възможност и посещават нашите партита.
Таня Колева 04.04.2016 12:52
Здравейте! Има грешка в сайта,посочена е на рекламното поле дата 16.04.16 а след като кликнах ми показа друга дата 14.04 което е делничен ден.Защо всички събития са в делнични дни? Не е удобно и поради таза грешка се разочаровах.За повече информация трябваше да си направя регистрация,за да установя че всъщност датата е грешна и реално правите събитията в делнични дни.
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018