№ 671 - класически 10x10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 21.08.2019
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 39 - 47
  • Възраст жени: 35 - 45
  • Платили мъже: 10
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 10
  • Свободни места за жени: 0
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

ClubR

Нашият собствен клуб е уютно и спокойно местенце, удобно разположено на стотина метра от входа на мол "Парадайз" и изход No 3 на метростанция "Витоша". Можеш лесно да го намериш и в Google Maps, следвайки линка, даден на страницата ни, или да потърсиш адреса.

Как да стигнеш до нас с обществен транспорт (най-лесния начин)
С автобус слизаш на спирка "Хладилника". С метро слизаш на станция "Витоша" и излизаш от изход No 3 (изхода към Хладилника). Оттам трябва да извървиш около 100 метра, завивайки надясно по улица "Христо Ценов" и след 50 метра пак надясно по улица "Банат". Офисът ни е на приземния етаж и лесно ще го забележиш отдалеч по светещата реклама с нашето лого.

Как да стигнеш до нас с автомобил
Намирането на място за паркиране при нас е почти невъзможно, затова препоръчваме да оставиш колата на паркинга на мол "Парадайз", който обичайно е отворен до 23 ч. След това излизаш на приземното ниво от централния изход и пресичаш улица "Сребърна" до изхода на метрото. Оттам трябва да извървиш около 100 метра пеша, следвайки указанията по-горе.

Адрес:
София, улица "Банат" 28
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Има много хора, с които можем да сме щастливи заедно, но не е лесно да се намерим във все по-стесняващия се кръг на забързаното ежедневие. Бързи Срещи предоставят забавна възможност да се срещнеш с интересни и интелигентни хора, които също като теб търсят нови запознанства.

Ето основните предимства на Бързи Срещи:

Уют и спокойствие. В клуба ни на улица "Банат" 28, на 100 м от МОЛ "Парадайз", ще те посрещнем с усмивка и ще те почерпим с топла напитка и вода.

Истински. Ще срещнеш хора с реална самоличност, което гарантираме като проверяваме личните карти още на входа.

На живо. Нищо не може да замести твоите преки впечатления - "Това, което виждаш, е това, което е!".

Ефективност. Според статистиката от проведените досега близо 600 Бързи Срещи, всяко събитие завършва със средно 9.2 съвпадения (желание за повторна среща) между участниците.

Само нови запознанства. Системата позволява да се записват само участници, които не са се срещали досега.

Ангажираност. Всеки заплаща за участието си предварително и местата се запазват по реда на постъпилите плащания. До 72 ч предварително можеш да се откажеш и ще ти върнем парите или ще ти дадем код за записване за други срещи (според твоето желание, което трябва да заявиш до 30 дни след събитието). До 3 ч преди срещата можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол като ни се обадиш на 0896 557949.

Подходяща възраст. Организираме срещите в различни възрастови групи, съобразени с очакванията на повечето необвързани.

Време да помислиш. Имаш 18 часа след началото на срещата, за да решиш кого искаш да срещнеш повторно и да попълниш анкетата си в модула на сайта.

Обратна връзка. На следващия ден, освен информация за съвпаденията, ще разбереш и колко харесвания си получил.

Нашата гаранция. Въз основа на дългогодишния си опит, ние сме уверени, че ще си харесаш някого. Ако това не се случи, ще получиш билет за безплатно посещение на други наши Бързи Срещи съгласно член 10 на нашите Общи УсловияАко на срещите присъстват 5 или 6 човека от единия пол, връщаме на участниците от другия пол половината от заплатената сума или изпращаме код за 50%отстъпка (според тяхното желание, което трябва да бъде заявено до 30 дни след събитието). При по-малко присъстващи отменяме събитието и връщаме парите на всички участници или, ако желаят, им даваме код за безплатно записване за други срещи (според тяхното желание, което трябва да бъде заявено до 30 дни след събитието).

Защита на личните данни. Ние сме сертифицирани като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Ние не обменяме лични данни с външни организации или физически лица, освен с твоето изрично съгласие или в случаи, предвидени от действащото законодателство. Подробна информация можеш да намериш на страницата "Защита на личните данни"

Прочети как протичат Бързите Срещи.

Запознай се с някои важни препоръки по време на Бързи Срещи.

Искаш да се подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна персоналната консултация "Бързи срещи".
 
Даряваме по 1 лев от всеки билет на хора в нужда, защото вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Чудесни сте! Всичко е много интелигентно направено. Перфектна организация.
22.07.2021, след Бързи срещи 

На 04.07.2021 г. за първи път участвах в организираните от Вашия екип бързи срещи. Мероприятието беше много приятно, а организацията – на ниво. За съжаление попълних празна анкета за съвпадения. Планирам да участвам в следващите организирани от Вас бързи срещи. Считам, че това е един добър и забавен начин да срещнеш нови хора и да осъществиш нови запознанства. Пожелавам на целия екип много здраве, вдъхновение и енергия, за да продължавате да събирате все повече и повече щастливи двойки! Продължавайте в същия дух и със сигурност ще постигате каузата, за която правите всичко това!
08.07.2021, след Бързи срещи