№ 87 – ВАЛЕНТИНСКО АФТЪРПАРТИ (40 x 40)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 16.02.2024
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 32 - 47
  • Възраст жени: 30 - 47
  • Платили мъже: 40
  • Свободни места за мъже: 0
  • Платили жени: 30
  • Свободни места за жени: 10
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

ВАЛЕНТИНСКО АФТЪРПАРТИ

Ако не си празнувал/а св. Валентин, защото си сингъл, това парти е за теб! На нашето парти ще имаш шанс да срещнеш човека, с когото да празнуваш следващия 14 февруари. Както винаги, екипът ни ще топи ледовете с различни игри за запознанства, така че запознанствата да са лесни и приятни:)

За последните 12 години сме направили почти 90 партита за необвързани, като всяко се посещава от около 100 човека. За да участваш в събитието е необходимо да се регистрираш и да заплатиш предварително. Ако идваш на наше събитие за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност. По време на партито клубът е запазен само за нашето събитие. 

Можеш да се откажеш от участие до 72 ч. преди партито. В този случай възстановяваме сумата и анулираме регистрацията или те включваме в списък с участници, които имат право на безплатно участие в друго наше парти в рамките на следващите 18 месеца. До 3 ч. преди партито можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, който отговаря на условията, като ни пишеш на info@clubr.bg или ни се обадиш на 0884557949.

Държим партита ни да са място за запознанства с нови хора и има следното ограничение. Системата ще те допусне, след като се запишат необвързани от другия пол, равни на твоя брой досегашни участия, умножен по 5. Ограничението отпада при запълване на всички места за другия пол.

Ето част от игрите, с които помагаме да се запознаеш с всички участници:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути гостите с еднакъв цвят гривни могат да участват в мини бързи срещи (по 2-3 минути), на които да се запознаят с 10 до 15 човека от другия пол.

Намери другата половинка: На входа ще получиш талисман и ако намериш кой от другия пол има същия, ще получите по безплатен шот на бара.

Танцови предизвикателства и игри, за които този път ще ни помагат яките Крис и Мишо от Palante Dance Studio.

Флирт карти: Нашите аниматори ще раздават флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човек, когото си харесал. Купидончетата ни ще са наблизо и ако  ти е трудно да го/я заговориш, повикай ги, за да ти помогнат.

Ще има... Викторини и забавни игри, в които сме предвидили подаръци за победителите и активните участници.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни. Ако не искаш да бъдеш сниман/-а, просто трябва да ни предупредиш на входа

КОГА: 16 февруари (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ТАКСА: 29 лева. Заплащането се извършва предварително.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства 

Добра организация и интересни идеи за разчупване на напрежението и за стимулиране на комуникация между участниците, съчетани в приятна обстановка. Бих препоръчала на приятели
19.02.2024, след парти за запознанства 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
19.02.2024, след парти за запознанства