№ 89 – КЛЮЧ И КАТИНАР vol 2 (44 x 44)

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 19.04.2024
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 35 - 50
  • Възраст жени: 30 - 50
  • Платили мъже: 40
  • Свободни места за мъже: 4
  • Платили жени: 36
  • Свободни места за жени: 8
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Един от най-добрите клубове в София от 1998 г. насам!

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 

Повече за събитието

ОТКЛЮЧИ ЕМОЦИИТЕ!

Едно от най-популярните ни партита те очаква! В пролетното издание на Ключ и катинар/Lock&Key ще отключиш сърцето си за нови емоции и запознанства и можеш да намериш човека, който би могъл да държи ключа към него:)
На входа ще раздадем катинари на жените и ключове на мъжете, за да можете веднага да започнете да се търсите и намирате - кой ключ чие катинарче ще отключи. 

Включи се, за да срещнеш нови хора, а може би и онзи Специален за теб Човек! Ще имаме и сладки подаръци с подкрепата на Milka.

Стартирахме през 2010 г. и досега сме провели почти 90 партита, като те вече са разпознаваем елемент от парти културата на столицата.

За да участваш в партито, е необходимо да се регистрираш и да заплатиш предварително. Ако идваш за пръв път, на входа ще те помолим да ни покажеш документ за самоличност. По време на събитието клубът е запазен само за нашето парти.

Можеш да се откажеш от участие до 72 ч. преди партито. В този случай възстановяваме сумата и анулираме регистрацията или те включваме в списък с участници, които имат право на безплатно участие в друго наше парти в рамките на следващите 18 месеца. До 3 ч. преди партито можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол, който отговаря на условията, като ни пишеш на info@clubr.bg или ни се обадиш на 0884557949.

Държим партита ни да са място за запознанства с нови хора, поради което има следното ограничение: системата ще те допусне, след като се запишат необвързани от другия пол, равни на броя на досегашните ти участия, умножен по 5. Ограничението отпада при запълване на всички места за другия пол.

Ето част от игрите, с които ще топим ледовете:

Мини Бързи Срещи: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути гостите с еднакъв цвят гривни могат да участват в мини бързи срещи (по 2 минути), на които да се запознаят с 10 до 15 човека от другия пол.

Намери другата половинка: На входа ще получиш ключ или катинар и ако намериш с кой от другия пол си пасвате, ще получите по безплатен шот на бара.

Танцови предизвикателства и игри, за които този път ще ни помагат яките Крис и Мишо от Palante Dance Studio.

Флирт карти: Нашите аниматори ще раздават флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човек, когото си харесал. Купидончетата ни ще са наблизо и ако  ти е трудно да го/я заговориш, повикай ги, за да ти помогнат.

Ще има... Викторини и други забавни игри, в които за победителите и най-активните участници сме предвидили подаръци.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 19 април (петък), 19:30 ч.

КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6

ДРЕСКОД: Червено и/или черно. Дрескодът не е задължителен.

ТАКСА: 29 лева. Заплащането се извършва предварително.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Перфектна организация. Браво.  
25.04.2024, след бързи срещи 

Беше чудесно и уютно събитие. Организаторите са прекрасни и умеят наистина да предразполагат.
08.04.2024, след бързи срещи 

Благодаря! Отлична организация от ваша страна.
28.03.2024, след бързи срещи 

Настроението беше супер. Запознах се с много нови хора.
07.03.2024, след парти за запознанства 

Много интерактивно събитие с интересни начини за запознанства освен стандартните бързи срещи. Много забавни игри имате :)
20.02.2024, след парти за запознанства