No 45 - ШОКОЛАД

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 08.12.2016
  • Час: 20:00
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 0
  • Свободни места за мъже: 100
  • Регистрирани жени: 0
  • Свободни места за жени: 100
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

ПОДСЛАДИ СЕ! НАСЛАДИ СЕ!

Според статистиката от теста "Партньорски рейтинг" 3/4 от необвързаните в България на възраст между 25 и 45 години имат средно по 1 среща годишно, което според нас далеч не е достатъчно. Ето защо вече 5 години провеждаме нашите ежемесечни партита, на които запознаваме и забавляваме около 200 необвързани в приятна клубна обстановка.
Нашите партита отдавна се превърнаха в неотменна част от живота на необвързаните в София. За тях разказаха: iWoman.bg,  actualno.com,  Fame.bg,  Vibes.bg.
Последното ни парти за годината е посветено на настъпващите дълги празници. Заедно ще се подсладим и ще се потопим в предколедната атмосфера на нетърпеливо веселие. Ето част от забавленията, които те очакват:

Намери другата половинка: На входа ще получиш шоколадче с номер и ще трябва да намериш у кого от другия пол е същия номер, за да получите по безплатен шот на бара.
Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в различни игри в малката зала, където с помощта на нашите аниматори ги запознаваме помежду им.
Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.
КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер. :)
Горещи Срещи: През цялата вечер ще организираме Бързи Срещи - 3 мъже и 3 жени за по 3 минути всеки с всеки, като ние избираме участниците измежду всички желаещи.

Дрескод:  Не забравяй да донесеш шоколад или нещо шоколадово, с което да почерпиш себе си и околните. Всякакви новогодишни дрехи или аксесоари са добре дошли.
Билет:
- 10 лв. - с дрескод
- 15 лв. - без дрескод

КОГА: 15-и декември (четвъртък) от 20 ч.
КЪДЕ: клуб "Грамофон", ул. "Будапеща" 6
БИЛЕТ: 10 лв.
 
!ВАЖНО! Предварителната регистрация на страницата на партито ни помага да поддържаме приблизително равен брой участници от двата пола и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците. Затова допускаме само гости с предварителна регистрация.
 
Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.
 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018