№ 54 - ВИНЕциански карнавал

Парти за необвързани

  • Град: София
  • Дата: 16.02.2018
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: над 18
  • Възраст жени: над 18
  • Регистрирани мъже: 120
  • Свободни места за мъже: 0
  • Регистрирани жени: 115
  • Свободни места за жени: 5
Записването за това събитие е затворено.

Място на събитието

клуб Disco

Disco е мястото за забавления, луди танци и нови запознанства. Разположен е в идеалния център на столицата между старите и емблематични площади „Славейков“ и „Гарибалди“. Цялата улица „Граф Игнатиев“ всъщност също има ретро атмосфера – с трамваите, малките магазинчета, пазара, уличните лампи и музиканти… Можеш да си направиш една хубава вечерна разходка, чиято кулминация да бъде ретро парти.

Адрес:
София, улица "Граф Игнатиев" 12
(виж на картата)
 

Повече за събитието

Загадъчни маски и опияняващи аромати!
Впусни се във вихъра на любовта!

ВИНЕциански карнавал 

Традициите са хубаво нещо, затова ние създадохме още една. Вече шеста поредна година ще направим ВИНЕциански Карнавал точно след празника на любовта и виното. Впусни се в приключение, което ще те отведе сред вихър от нови запознанства, игри, танци, вино и любовни аромати. Зад маските се крият куп мистерии, загадъчни лица и съкровени желания.
Това парти ще проведем в идеалния център на София - клуб "Диско" на улица "Граф Игнатиев" 12. Нашият екип ще ти помогне да се забавляваш с още много готини и интересни необвързани.
На нашите партита не се пуши в помещението на клуба, защото е забранено от закона, а и не е коректно спрямо непушачите. Ако харесваш поп фолк, също ще те разочароваме, тъй като не сме привърженици на този стил.
 
Дрескод: Донеси маска или домино, всякакви други карнавални аксесоари също са добре дошли. За всеки случай и ние на входа ще носим маски за всички, които не са успели да се подготвят. Препоръчваме да се облечеш като за първа среща, защото ще имаш много такива срещи тази вечер.

Само с предварителна регистрация
Допускаме само гости с предварителна регистрация на страницата на събитието. Тя ни помага да поддържаме приблизително равен броя на мъжете и дамите и предполага предварителен ангажимент от страна на участниците.

Ето част от забавленията, които те очакват:
"Намери другата половинка": На входа ще ти дадем талисман, за да потърсиш човек, от другия пол, който има същия. Първите 30 намерили се двойки ще получат по безплатен шот на бара.
"С кого да те запознаем": Нашите купидончета ще пърхат из залата, за да са наблизо, ако решиш да се запознаваш с хора, които ти е трудно да заговориш:)
"Минимачмейкинг" (Подбрани запознанства): Организираме индивидуални запознанства между  участници, които имат двустранно съвпадение. Ако искаш да участваш, трябва да попълниш Теста "Колко съвпадения имаш" и да ни го изпратиш до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg със заглавие "минимачмейкинг". Ако намерим измежду другите участници подходящ човек, ще ви организираме среща, за да се запознаете. Ако сме ти подготвили такава среща, ще те предупредим предварително с имейл и на входа.

Игри за Запознанства: На влизане ще получиш гривничка в различен цвят. На всеки 45 минути хората с еднакъв цвят гривни могат да се включват в игрите в малката зала, където с помощта на нашите аниматори запозанствата ще се случват с пълна пара:)

Забавни конкурси и игри: Провеждаме викторини и различни игри като награждаваме победителите и най-активните участници.
Танци: Танцьорите от Tancuvai.com ще ни помагат за още по-силно парти настроение.
 
Флирт карти: Раздаваме флирт карти, с които можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък ние ще му предадем съобщението от твое име.

КъсметчетаПо всяко време можеш да си изтеглиш късметче с интересна мисъл или добро пожелание, за да разбереш какво да очакваш от съдбата тази вечер.

Снимки от наши партита можеш да разгледаш в Галерия, както и на Фейсбук страницата ни.

КОГА: 16-и февруари (петък), отваряме в 19:30 ч., програмата започва в 20:30.
КЪДЕ: клуб "Диско", ул. "Граф Игнатиев" 12
БИЛЕТ: 10 лв със спазен дрескод и 15 без дрескод.
 

Събитието се провежда с подкрепата на:

      

 

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Много хубаво и предразполагащо въведение от страна на Румен! Страхотно мило отношение от Криси!
31.01.2019, след Бързи срещи 

Давайте в същия дух, вие сте много готини! 
31.01.2019, след Бързи срещи 

Чудесна идея и реализация.
28.01.2019, след Бързи срещи 

Всичко е много добре организирано, идеята и изпълнението са чудесни.
24.01.2019, след Бързи срещи 

Продължавайте все така! Това е много хубава социална дейност и вие добре я правите. 
17.01.2019, след Бързи срещи