№ 944 – онлайн 8 х 8

Бързи срещи

 • Град: Zoom
 • Дата: 12.02.2023
 • Час: 19:00
 • Възраст мъже: 29 - 38
 • Възраст жени: 26 - 36
 • Платили мъже: 4
 • Свободни места за мъже: 4
 • Платили жени: 1
 • Свободни места за жени: 7

Цена: 39.00лв.

За да се запишеш за участие в това събитие, влез в профила си или се регистрирай:
  Регистрация

Място на събитието

Zoom

Zoom
Към момента провеждаме нашите бързи срещи онлайн чрез платформата Zoom, която е най-използвана в света. Разположи се удобно и се фокусирай върху запознанствата с нови хора чрез видеоразговор от комфорта на дома си, а ние ще ти организираме срещи с всеки участник от другия пол в отделни виртуални стаи.

Какво е необходимо:
Да разполагаш с компютър/таблет/смартфон с работещи камера и микрофон, както и интернет с добра скорост.

Трябва ли да правя нещо предварително?
Добре е да тестваш предварително микрофона и камерата на устройството си. Можеш да направиш това тук: https://zoom.us/test. Ако досега не си ползвал Zoom, можеш да си направиш тестов видеоразговор с приятел, за да си сигурен, че ще събитието ще протече гладко.

Как ще осъществим връзка с теб, за да проведем събитието?
24 часа преди началото на бързите срещи всеки участник ще получи линк към събитието на мейла, с който се е регистрирал на нашия сайт.

Как да „влезеш“ в събитието?
В обявения начален час кликни върху изпратения линк, за да се включиш.

Адрес:
Събитието се провежда онлайн.
 

Повече за събитието

Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - запознанства за необвързани"

Онлайн Бързите Срещи са забавна възможност да търсиш партньор чрез видеоразговор от уюта на дома си. Ще си изкараш чудесна вечер сред приятелски настроени хора, ще разшириш социалния си кръг и ще тренираш умението си за общуване. Както и в класическите Бързи Срещи ще се запознаеш с всеки участник поотделно, но във виртуална стая за по 7 минути.
Необходимо е само да си осигуриш спокойно кътче, компютър/таблет/смартфон и да кликнеш на изпратения линк. Ние ще те посрещнем и ще се погрижим да се забавляваш, а може би и да срещнеш своя човек...

Виж видео: "Онлайн Бързи Срещи - как да се запиша?"

ВАЖНО!
Ако за пръв път ще участваш в онлайн бързи срещи, напомняме ти, че до 24 часа след като заплатиш участието си, е необходимо да ни изпратиш на info@clubr.bg сканиран документ за самоличност, в който ясно се виждат име, фамилия и рождена дата. В противен случай няма да бъдеш допуснат до участие. Останалата информация можеш да закриеш. Повече подробности за това изискване ще намериш тук.
 
Предимства на нашите онлайн Бързи Срещи:
 • Запознаваш се с нови хора от уюта на дома си.
 • За 2 часа се запознаваш с между 5 и 10 нови човека.
 • Срещаш се с хора, които също като теб търсят връзка.
 • Срещаш се с хора с реална самоличност
 •  Колкото и пъти да участваш, винаги срещаш нови хора. По тази причина има ограничения при регистрация. Повече инфо ТУК.

Още важни подробности:

 • Всяко събитие завършва със средно 9.2 съвпадения между участниците и една дългосрочна връзка. Това е статистиката от над 800 събития.
 • Ако не успееш да се включиш в събитието поради технически проблеми, губиш заплатената сума, затова препоръчваме да пробваш предварително разговор в Zoom с някой приятел.
 • Таксата се заплаща предварително. Местата се запазват по реда на постъпилите плащания. 
 • Можеш да се откажеш до 72 ч. преди събитието. В този случай връщаме парите или даваме код за записване за други срещи. До 3 ч. преди срещите можеш да прехвърлиш плащането на друг човек от същия пол като ни се обадиш на 0884557949.
 • Ако на събитието не харесаш никого, изпрати празна анкета. В срок 30 дни след срещите имаш право да поискаш еднократно „Нашата гаранция“ – код за безплатно участие в следващи Бързи срещи. Заяви това чрез имейл на info@clubr.bg до 30 дни след събитието. Още подробности ТУК
 • Защита на личните данни. Сертифицирани сме като администратор на лични данни и работим в съответствие с изискванията на Общия европейски регламент за защита на личните данни 2016-679. Подробности ТУК.
По-подробна информация за онлайн Бързите Срещи можеш да намериш ТУК.
 
Искаш да подобриш представянето си на Бързи Срещи? Може би ще ти е полезна "Персоналната консултация с наш специалист - Бързи срещи".

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Беше весело и забавно, (мини) бързите срещи бяха полезни, организацията перфектна, като цяло съм доволна. Лично за мен да посетя ваше събитие беше извън зоната на комфорт, но се чувствам много добре, че го направих и има полза/смисъл. Имах общуване с много и различни хора.
17.01.2023, след парти за запознанства 

Здравей, Любомира! С Х се виждаме вече малко повече от два месеца. Благодаря ти, че ни запозна! :)  Той е изключително мил и грижовен, много възпитан и внимателен към мен. Истински кавалер е. Аз се чувствам прекрасно с него.  И двамата сме активни и си създаваме взаимно приятни преживявания. Виждам старанието у него нещата между нас да се развиват.  Запозна ме с по-голямата част от приятелите си. Всички са страхотни и виждам доброжелателността, с която ме приемат.  Усмихвам се докато ти пиша всичко това. Благодаря!   Щастлива, мирна и благословена Нова година на теб, на целия екип на ClubR и на вашите семейства! Бъдете здрави!
16.01.2023 - мейл Мачмейкинг