№ 434 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 11.12.2016
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 30 - 38
  • Възраст жени: 25 - 35
  • Платили мъже: 9
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 6
  • Свободни места за жени: 4
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Ние вярваме, че има много хора, които могат да донесат щастие в живота ти. Често, обаче, е сложно да ги срещнеш в динамичното, но еднообразно ежедневие в затворения кръг между работа и дом. Бързите Срещи са забавна възможност да се запознаеш с интелигентни и интересни хора като теб. Най-радващото доказателство за успеха им са стотиците нови двойки, които ежегодно започват своя съвместен път на Бързи Срещи.

Ефективен начин за започване на връзка. Средният брой съвпадения между участниците от проведените близо 400 Бързи Срещи е 10.

Запознанства на живо. Това е най-добрият начин за придобиване на собствени и директни впечатления от срещите с други необвързани, които също като теб търсят нови запознанства.

Запознаваш се с хора на сродна възраст. Организираме срещи в различни възрастови групи, съобразени с преобладаващите очаквания в България.

Срещаш само нови хора. Нашата система проверява профилите на участниците и не допуска да се регистрираш за среща, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал.

Обратна връзка. На следващия ден след срещата, освен информация за евентуалните съвпадения, ще можеш да разбереш и броя харесвания, които си получил от отсрещния пол.

Предварително заплащане. То е важна предпоставка за добра организация на събитието. До 72 ч преди събитието можеш да се откажеш като избереш дали да ти върнем парите или да ти дадем код за записване за други срещи. До 3 ч преди събитието можеш да прехвърлиш регистрацията на друго лице от същия пол, което да присъства вместо теб.

Имаш време да помислишВъведохме модул за автоматична обработка на резултатите, така че не си длъжен да предадеш резултатите веднага. Имаш 16 часа след срещата, за да решиш кого би искал да срещнеш повторно.

Приблизително равен брой от двата пола. Номиналният брой е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще дойдат точно толкова. Ако са дошли 5 или 6 човека от единия пол, компенсираме участниците от другия чрез връщане на половината от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В този случай връщаме парите на всички участници или им даваме код за безплатно записване в други срещи.

Даряваме по 1 лев от всеки билет за хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от тяхно име. На всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.
 
Узнай отличителните черти на нашите Бързи Срещи.
Разбери как протичат нашите срещи.
Запознай се с основни препоръки по време на Бързи Срещи.

Място на събитието

Casa De Cuba

Най-добрият начин да почувствате кубинската атмосфера, топлота и веселие без да се налага да летите до Куба. Отпуснете се лежерно на канапето, отпивайки свеж коктейл, кубински ром и Cohiba!
Във вихъра на Сухия режим в САЩ, преди тържеството на комунизма, кубинските барове са истинската сцена за безкрайни празници и неподравена екзотична наслада за "бедстващото" американско население. Богатият избор от коктейли по автентични рецепти в Casa de Cuba, изискания, но ненатрапчив интериор, сърдечното отношение на нашите хора зад бара и около масите ще Ви помогнат да изпитате атмосферата на удоволствие през този знаменит период от историята на забавленията.
Екзотика и релакс, веселие и романс са само част от приятните емоции на които можете да се отдадете в Casa de Cuba. Ще ви посрещнем приятелски, като ви предложим огромен избор до качествени напитки и специално селектирани уиски и ром. Casa de Cuba e идеално място за сбирка с приятели и добра компания.
Ако не можете да отидете до Куба, Куба ще дойде при вас!

Как да стигнете до нас:
- с метро - слизате на станция "Европейски съюз", вървите 50 м нагоре по бул. "Черни връх", завивате надясно по ул. "Димитър Хаджикоцев" и след 100 м ще видите Casa De Cuba вляво.
- с кола - паркирате на паркинга на МОЛ "City Center Sofia", пресичате бул. "Арсеналски", качвате се нагоре по ул. "Зорница" и завийте наляво по ул. "Димитър Хаджикоцев", за да видите след 50 м вдясно Casa De Cuba.

Адрес:
София, ул. Цветна градина 1 (площад "Хелзинки")
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018