№ 340 - класически 13 х 13

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 13.12.2015
  • Час: 19:30
  • Възраст мъже: 35 - 43
  • Възраст жени: 30 - 39
  • Платили мъже: 11
  • Свободни места за мъже: 2
  • Платили жени: 12
  • Свободни места за жени: 1
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Ние вярваме, че за всекиго има хора, с които може да живее щастливо заедно. Намирането на такъв човек, обаче, често се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи дават възможност да се запознаеш с интересни и приятни хора като теб, които също се стремят да намерят нови приятели, а защо не и някой специален човек?

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците събрани двойки са най-доброто доказателство за успех.

Срещаш само нови хора. Това  гарантираме с помощта на компютърна система за  анализ на проведените срещи. Тя не  допуска да се запишеш, ако там вече се е  регистрирал участник, с когото си се срещал. Все пак основната цел на нашите събития е  да се запознаваш с нови хора.

Регистрираш се и плащаш предварително, защото личният ангажимент е важен за всички. 

Цената за участие е еднаква за мъже и жени, защото уважаваме жените и не искаме да ги обиждаме, предлагайки им да участват безплатно. Освен това подобен подход е дискриминиращ и спрямо мъжете.

Срещаш се с хора в определената възраст. Това гарантираме като  проверяваме  личните карти още на входа.

Имаш време да обмислиш и решиш кого искаш да срещнеш повторно. Вече не си задължен да предадеш резултатите веднага на срещата, а имаш 16 часа, за да влезеш на сайта и да запишеш с кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички участници.

Даряваме  по 1 лев от таксата на всеки участник на хора в нужда, тъй като вярваме, че стремежът към щастие трябва да бъде споделян и ти благодарим от името на тези хора! Всяко тримесечие  отчитаме публично къде сме дарили тези средства.

Хиляди българи се убедиха, че е забавно. Ела и ще видиш!

Узнай отличителните черти на нашите срещи.

Разбери как протичат нашите Бързи Срещи (Speed Dating).

Запознай се с основни препоръки и тактики за срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

Място на събитието

Fancy City Center Sofia

Сред жегите на лятото или студовете на зимата, търговския център City Center Sofia представлява перфектното място за разходка. А какво е един добър шопинг без вкусна храна и отдих за награда?

Fancy CCS ви предоставя идеалната възможност да се насладите на уютна обстановка, прекрасна храна и голяма селекция вина. Големите маси за над 15 човека са перфектни за семейни празници или фирмени срещи, а слънчевата тераса на заведението е прекрасна за бързо кафе или просто за малко свежест в забързания град.

http://fancy.bg/

https://www.facebook.com/Fancyrestaurants

Адрес:
Fancy - City Center Sofia , 2-ри етаж, бул. Арсеналски 2, София
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018