№ 356 - класически 10 х 10

Бързи срещи

  • Град: София
  • Дата: 19.02.2016
  • Час: 19:00
  • Възраст мъже: 35 - 43
  • Възраст жени: 30 - 39
  • Платили мъже: 9
  • Свободни места за мъже: 1
  • Платили жени: 7
  • Свободни места за жени: 3
Записването за това събитие е затворено.

Повече за събитието

Вярваме, че за всекиго има хора, с които може да живее щастливо заедно. Да срещнеш дори един такъв човек, обаче, често се оказва сложно в динамичното, но еднообразно ежедневие. Бързи Срещи предоставят забавна възможност да срешнеш 10 интересни и приятни хора като теб, които също търсят нови запознанства.

Вече пета година организираме запознанства на живо и стотиците събрани двойки са най-радващото доказателство за успеха на този формат.

Бързите Срещи са ефективен начин за започване на връзка. Проведохме вече над 300 срещи и средният брой съвпадения между участниците е 10.5 на среща.

Всеки плаща предварително, за да гарантира присъствието си.

Запознаваш се само с нови хора. Нашата компютърна система за анализ на проведените срещи следи профилите на участниците и не допуска повторни срещи.

Срещаш се с хора в определената възрастова група и затова проверяваме  личните карти още на входа.

Модул за попълване на резултатите от срещите. Вече имаш на разположение 16 часа, за да влезеш на сайта и.да запишеш кого би искал да се срещнеш отново. След това системата праща резултатите на всички.

Запознаваме приблизително равен брой хора от двата пола. Номиналният брой хора е по 10 и от двата пола, но няма как да гарантираме, че ще се дойдат точно 20 човека. При дошли 5 или 6 човека от единия пол пол, компенсираме участниците от другия пол чрез връщане на 50% от заплатената сума или чрез даване на код за 50% отстъпка при участие в други Бързи Срещи. Средно 8% от срещите се е налагало да отменим поради събрали се по-малко от 5 участника от единия пол. В такъв случай връщаме парите на всички участници или даваме код за безплатно записване в други срещи

Даряваме  по 1 лев  от всеки билет на хора в нужда, тъй като вярваме, че всеки може да сподели поне малко от щастието. Благодарим ти от името на тези хора! Всяко тримесечие  отчитаме на сайта на кого сме дарили тези средства.

Узнай най-важните черти на нашите Бързи Срещи.

Виж как протичат нашите срещи.

Запознай се с правила и препоръки по време на срещите.

Виж някои често срещани митове за Бързите Срещи.

Място на събитието

клуб "Грамофон"

Добре дошли в Клуб "Грамофон" - един от най-емблематичните и значими известни нощни клубове в София! С реверанс към заклетите фенове и улегналите парти хора, които още търсят Depeche Mode, Duran Duran, Erasure, Eurythmics, The Cure, New Order и много други банди, основоположници на клубното и алтернативно движение днес в последователност от оригинални класики и клубни ремикси.

Разположен в тихо кътче в самия център на София, клубът предлага приятна и уютна атмосфера, предразполагаща към спокойни и интересни срещи.

Адрес:
София, улица "Будапеща" 6
(виж на картата)
 
Абонирай се за нашия информационен бюлетин
Абонирай се

Клиентите за нас


www.clubr.bg © 2013 - 2018